News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2019.

Started by Miloš BP, January 01, 2019, 00:50:46

Previous topic - Next topic

JovanK

Samo da krpe krenu bice i 20 :79: :79: :79:

Dzoni

Meni je i onih par cm bilo uzivanje, vece s kraja feb 2018.g.  :101:
Sad se nadamo boljem u konacnici !
I kod mene na termometru 1c. AMS Masline takodje.

Bole-PG

Dobra je ovo temperatura samo jos padavine  :79:
Podgorice grade moj!!!

sanjin

Nesto mi oblaci lice na kisne.  :23:

Poledica

Kad se ocekuju najitenzivnije padavine ako moze ko reci?

Bole-PG

Quote from: Poledica on January 08, 2019, 17:29:14
Kad se ocekuju najitenzivnije padavine ako moze ko reci?
posle ponoci ja bih rekao
Podgorice grade moj!!!

bole

Slaze fino niska oblacnost
Nece proci dva sata do pocetka padavina....
Rogami +0.5

prenka

Zatisje pred buru  :109:  Koliko samo kuknjave danas  :75:

Bole-PG

Sporo pada temperatura samo 0.1 za sat vremena
Podgorice grade moj!!!

Stefan600

Neka se spusti prije padavina na 1, malo jaci nalet samo idemo u minus.
Februar 2012. :)

tihomirk

Manojle

Поздрав, ја сам нови члан, срећан Божић људи као прво а као друго истом се надамо. Сада сам пратио ЕЦМВФ модел, он најављује у периоду око 20 часова прве пахуље на простору Зетске и Бјелопавлићке равнице, најинтензивније падавине након поноћи, после 1 сат. Оно што је загонетка јесте до када би потрајале снежне падавине сутра... Како год било око 20. 01. може бити изузетно јаког захлађења, дугог и изузетно снегоносног  али полако, да прво дочекамо овај. Пс. Мартинићи око 1°С.

Južina

-4.8 trenutno.Pritisak je u odnosu na jutros pao za nekih 10mb, u zadnjih 3-4h je oko normale.

Južina

Quote from: petar on January 08, 2019, 18:54:41
a dje si vise :05:

Prvo da namiri DG, pa će redom   :11:
Od ovih 50mm sto ce da padne na teritoriji CG, nadam se makar 1mm da i nas zahvati.

sanjin

U 19h Pg na T 1.3 , maksimalac 5.6
Snijega na Zabljaku 41cm,  u Pljevljima 27cm, Kolasinu 20cm

U narednih par sati trebalo bi da pocne akcija na jugozapadu/zapadu. U Podgorici prije 22h tesko da ce sta dobaciti.

JovanK

Nebo se dobro zacrvenjelo
Rekao bi da ce brzo....

vladobr

Mislim da ce  u Pg sjutra popodne biti velike bljuzgavice nego ajd bolje malo snijega veceras i ujutru nego nista makar i po cijenu popodnevne prljavstine.

JovanK

Forum zamro.... :67:
Ali kad krenu padavine necemo moc napisat nista jedni od drugih :120:

sanjin

Zabljak i Kolasin javljaju snijeg.
Ams Masline 0.4

mecava

Bijelo Polje je jutros konacno islo ispod -10. Cekamo snijeg sjutra u nadi da ce nam Bjelasica ostaviti koji cm i da nece biti iznenadjenja u vidu jugovine.

Bura

Fino klizi temperatura u Podgorici, još malo i ima snijeg da počne na negativnoj temperaturi, samo ima da se slaže. Vjerujte Podgoričani da mi je milo zbog vas skoro pa ka' da će past u Bar.  :45:

U Baru T 2.8°C  i čini mi se da stagnira pa čak i da polagano raste.

Mostar javlja umjeren snijeg na 0°C.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

dacolik

Pozdrav forumaši, čuh na vijesti od Dušana za ovaj forum, pojma nisam imao da postoji... Nema spavanja noćas, ocekujem 20 cm snijega u PG :D

boka

Po radaru padavine bi trebalo prvo zahvatit Pluzine i Niksic pa tek onda Hn i unutrasnjost
Za Pg orijentaciono mislim oko 21.30-22.00

St.

Fina informacija iz Mostara, to je takodje grad koji veoma ima toplu klimu pogotovo ljeti.

Bar na primorju stoji fino sa temperaturom, ako izdrzi bez juzne komponente strujanja prije konkretnijih padavina tamo posle ponoci vjerujem da mogu da se nadaju padanju snijega..

vladobr

Stvoreni svi preduslovi za lijep snjegopad u Pg,trenutno 0,5 stepena.