News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Decembar 2018.

Started by Cirius, November 30, 2018, 23:59:15

Previous topic - Next topic

vanja

haha evo ga prekomorače časti mi  :53:
ams masline mjeri 2.5 stepena

St.

Sve se ne nadamo a pijemo kafe na terase jutros i gledamo kroz prozore s posla ili iz kuce. Eee, a jedini sam rekao da ga vrlo lako moze biti izjutra malo, prema gfs-u grube rezolucije.Bilo je i ovamo jedno 10 minuta slabog snijega, ali finog.. Lisac je zahvatila bas dobra snijezna savjesa. Garac za sada kratkih rukava, cim on privuce padavine evo ih i u grad. Temperatura je 1°C

Dzoni

Quote from: Bole-PG on December 17, 2018, 08:00:08
Provijava snijeg preko morace solidno
Potvrdjujem !
Steta zbog situacije po visini... :55: Mgao je ovo biti predivan zimski dan...kao sto ce biti u Niksicu.

Poledica

Nesto mi ovo ne lici na ozbiljan padavinski dan.

Dado

Ne bi se reklo da ce padavine biti izdasne, narocito ako se uzme u obzir sjeverac koji ce od podneva jacati.
Bez ozbira, kao sto Dzon rece, bice to divan zimski dan. Steta sto nisam tamo da posvjedocim  :12:

Niksic 3

Odje je jutros bio fino krenuo,novi  i objelio,al evo sad zabusava.

Aquaria

Vidjeh statuse na FB i mislila sam da se neko zeza jutros na zoru, ali vidim da nije  :105:
A kod mene je jedino provijavanje bilo ono od prosipanja pepela :11: Trenutno je prohladno i tiho, bez daška vjetra

Stefan600

Trenutno u Masline 4.2C, tempetatura raste otprilike 0.3 na svakih pola sata ako ne i vise, tako da snijeg i provijavanje mozemo zaboraviti hahahahha :))
Februar 2012. :)

bole

Steta sto jutros nisu bile padavine izdasnije...

Poledica

Pojacala je malo oblacnost pa da vidimo bar padanje snijega  :79:

Stefan600

O kakvom padanju snijega je rijec? Zar ne bi vi trebali predvece da dobijete nekoliko cenata snijega?

Dzoni

Quote from: Stefan600 on December 17, 2018, 10:07:50
O kakvom padanju snijega je rijec? Zar ne bi vi trebali predvece da dobijete nekoliko cenata snijega?
Nesto malo padavina je crtano i za jutros...
Modeli skratili i ono ne previse sto je davano za drugi dio dana, fakticki bijedno sad...

Stefan600

Dok pisem, sa mora stize jaca oblacnost koja primorju trenutno donosi padavine i ide ka nama gore. Mozda ipak nesto bude jutros u NK.
Kolika je temperatura u DG trenutno zna li ko?
Ovdje oko 3.5C

prenka

Susnjezica u centru Podgorice

petar

Poledica

sanjin

Napisali ste 20 poruka zbog dvije pahulje.  :109:
Nema snega u Pg. Vidite da je Ct u plusu. Nk takodje.

Mađo

Quote from: sanjin on December 17, 2018, 11:12:30
Vidite da je Ct u plusu. Nk takodje.

Jeste, iako Cetinje javlja 96% vlage-a to zbog trule kućice  :05: tačka rosišta je na 0 ili niže, tako da čim krenu jače padavine ide T u minus.
---
Slab snijeg, 0.9° uz 90% vlage, rosište na -1.

Nemanjaaa96

Zar nece niksic dobiti nocas malo snijega?

staracfoco

Promiču rijetke pahulje a situacija bogom dana za dobar snijeg. Oblačno,T -3,tiho. Oće li ovo preći u pravi snjegopad,samo bog će znati. Još jednom ponavljam da su ispunjeni svi uslovi.

boka

Spusta se zavjesa sa svih strana...Pg je previsoko sa temp al svakako zanimljiv dan za ispratit  :72:

Stefan600

Garac se ne vidi.. U totalnoj snijeznoj zavjesi.... Sta li se desava u DG :D

Poledica

Yeti

Evo se javljam prvi put od prošle zime.Pratm i vrijeme, a bogme i forum više nego redovno, modele čini mi se svaki izlaz, 3b meteo, il meteo.it,komšijski forum... a sve zbog ovoga što sad počinje da pojačava intenzitet...   :79: :79: :79:
Listen to me carefully,I shall say this only once

petar