News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Decembar 2018.

Started by Cirius, November 30, 2018, 23:59:15

Previous topic - Next topic

mecava

Jahorina cini mi se da dolje ima kisu/susnjezicu, Bjelasnica ima snijeg na -1. Viline Vode od jutros imaju snijeg, dolje susnjezica.

Nikola

Miloš BP

Quote from: Milossss on December 08, 2018, 08:52:32
Trenutno kiša koja se ledi pri tlu. T. -1°C.
Srećom,sve ubzo stalo. Ne pada ništa. Umjereno do znatno oblačno,na kratko se i sunce probije... Trenutna T. 3-4°C.                                     
Only black and white

Nemanjaaa96

Ima li snijega na kucka korita, i pada li zna li ko?

michael

pa ja mislim da pada, jer je jako hladno u pg, rogami 5.5 stepeni, magla je nisko i pada kisa, dakle mislim da je snijeg 99%

Jahorina je snijeg naravno, niže se spustio dosta od hotela termag koji je na 1500mnv

Nikola

Quote from: Nemanjaaa96 on December 08, 2018, 15:29:40
Ima li snijega na kucka korita, i pada li zna li ko?
Teško da pada jer je 0c na 2000mnv,a i na Žabljak kiša.

Gaston

Možda susnježica, Na Viline Vode pada snijeg na malo iznad nule, Jezerine i Žabljak kiša.

michael

na zabjaku uveliko pada jak snijeg

staracfoco

Kod mene presniježilo.Za sad je to snijeg slabog intenziteta.

Miloš BP

Ovamo samo kiša. Ubrzo prestaju padavine, pa i nije steta sto nema snijega.. T.visoka. 2.5°C.
Only black and white

St.

Proveo sam petak i subotu na Ponikvicu. Petak idealan dan sa vecernjim mrazem oko -7°. Subota izjutra ipak pocinje sa susnjezicom 1° koji se zadrzao cijelog dana kao Tmax.. do 12h je bilo snijega kasnije do 16h gotovo sve kisa sa naletima susnjezice. Da naglasim to je visina od 1360mnv.

niksicki

Snijeg je pao po Goliji, Vojniku,najvecem dijelu Krnova,Studenoj, Borovniku, gornjem dijelu Javorka, visocijem dijelu Njegosa i po samom vrhu Zle Gore. Sve planine koje se nalaze sjevero istocno i ostocno od Nk su dobile nesto snijega. Budos nista i ovaj put.

sanjin

Prelijep dan, za razliku od jucerasnjeg. T 13 stepeni.

Južina

Poledica

Fraka

Slaba kisa na 9 stepeni kod mene...

Miloš BP

Киша на 1.9°С. Данашњи мах. 2.6°С.
Only black and white

Krivi

Jaka kiša i grad trenutno u Baru, sijeva i grmi dosta često. Već je prošao jedan ozbiljan pljusak oko 10 večeras, tako da se baš fino ispadala kiša noćas.
GGMU!

St.

Kako je izdominirao GFS za nocas, Ec je totalni promasaj. Gotova prognoza yr.no uzas.
Nevrijeme i u Danilovgrad, sijeva grmi, vjetar duva dosta jako ,uz umjerenu i jaku kisu. T 5.7°C.

Gaston

Na Studeno umjeren snijeg, 0,9°C.

bole

Fino se izgrmlje i kisa ispada.... T 6c

Gaston

EagleS

Eto ga časti mi, taj rijetki prizor  :116:  :45: lijepo je bit pored prozora noćas na Studenom
The absence of evidence is not the evidence of absence

Drazen

Imam informaciju od oca I na Kučkim koritima jak snijeg sa grmljavinom.  :04:

SnowHunter

Pomalo neočekivana akcija noćas.  :109:

Fino sniježi u planinama, u višim zonama se već skupilo solidno snijega. Jučerašnji satelitski snimak - na sjeveru je 90% prostora pod snijegom:

Bjelasica u pravom zimskom ruhu: