News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Novembar 2018.

Started by sanjin, October 31, 2018, 20:41:30

Previous topic - Next topic

Bura

Žabljak u 19h mjeri 4 cm snijega.  :79: Trenutno tamo pada slab snijeg, kao i u Kolašinu i Pljevljima, a evo i posvuda na sjeveroistoku.  :79:
Bjelopoljci i Beranci, dajte koju sliku da nas želja mine.

U Baru oblačno uz umjerenu do jaku buru, T 12.1°C

Niski minimalci u Podgorici i Herceg Novom jutros, 5.4°C i 5.1°C, respektivno.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Niksic 3

U ovakvim situacijama Rožaje najbolje prodje,po radaru bi se reklo da su i tamo najjace padavine,mogli bi oni lako 10cm+.

U Nk umjereno oblacno i hladno,3C.

staracfoco

Kad bih znao kako se šalju slike rado bih to učinio ali i inače nema tu mnogo šta da se vidi. Snijeg je prestao da pada a ono što je palo lagano se pretvara u vodu.

Niksic 3

Kolega odes na sajt postimage.org,izaberes sliku,i kopiras direct link(direktnu vezu),posle kad budes htio izbaciti sliku na forumu kliknes na ovu slicicu na kojoj je ova zena(Mona Liza :11:)a ta slicica se nalazi pored ove slicice sa znakom YouTube.I kad kliknes na slicicu,paste izmedju dvije zagrade i to je to.

Ljepota u Bijelom Polju. :79:

Miloš BP

Bravo Nikšić 3 na dijeljenju slika :45: Ja nemam bas dobar ugao slikanja,jer sam nekako zavučen izmedju 2 zgrade.. Ne pada snijeg već neko vrijeme.. 4-5cm po većini površina ga ima..
Only black and white

Poledica

Proleti po neka pahulja nosena vjetrom.

Poledica

Sada vec pada slab snijeg.

Niksic 3

Niksic 3

Lijepo pada sad,mokar je,pa se uopste ne prima.

Pahuljcine,dobar intezitet,pocelo po auta malo primati se.

EagleS

Čestitam, mi ćemo čekat mečka da se rodi  :11:
The absence of evidence is not the evidence of absence

niksicki

Uhvatilo se malo snijega po zemlji i krovovima. Na beton se nije primao.

sanjin

U Kolasinu 7cm snijega.

Miloš BP

Ovamo 4cm. Još se drži,jer je T.u blagom minusu.
Only black and white

Niksic 3

Pocinje i moja sezona izvjestavanja sa Jasenovog Polja :11:.
Jasenovo Polje danas.

Miloš BP

Po Ams-u, BP danas 4.8°C.. A po synopu 8°C. Nije mi jasno gdje i kako synop mjeri T. Nema teorije.da je danas bilo 8°C. Bio sam napolju veći dio dana,ni na suncu nije toliko moglo biti danas. Trenutno 3°C. Snijeg je još drżi po Obrovu,i samo ponegdje po nekom krovu i travi..
Only black and white

Bura

Probija južina polako, temperature rastu, Bar je već na skoro 17°C.
Na Jadranu već ima razvoja.
Trebalo bi biti fine kiše sjutra.  :114: Mada, remetilački faktor zvani jako jugo će bit prisutan, pa je velika vjerovatnoća da će neki gradovi ostati ''kratkih rukava'' zajedno za Polimljem.  :61:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Niksic 3

U Niksic trenutno umjerena kisa jace verzije,temparatura oko 6C.

Poledica

Umjerena kisa  pada vec neko vrijeme inace se vec neko vrijeme smjenjuju slaba i umjerena.Kako mi je zao sto propustih sinoc padanje snijega.

Miloš BP

Почела слаба киша.  Јужина није још пробила на 2м. Мислим да нема више од 2-3°С.
Only black and white

Niksic 3

Lije sa vjetrom,ogromne kolicine kise ce se izruciti u Nk.

Nikola

Sa jugozapada stiže puno grmljavinskih oblaka,poplava u Novom.

albatros_mne

Oko 8 sam krenuo iz Pg preko Nk za Risan. Od Nk do Vilusa je padala umjerena kisa, ali zato prema Grahovu i narocito od Dragalja i sad u Risnu lije bukvalno kao iz kabla. I to traje cec neko vrijeme, kazu mi kolege inda su udari juga bili zestoki, padao je crijep sa okolnih kuca.

sanjin

Miloš BP

Moćan grmljavinski sistem,nema šta.. Stiglo sa jugozapada CG,i do jugozapada Srb. Ovamo kiša, jugova magla, prohladno,grmljavina povremeno..
Only black and white

Fraka

Potop u Kotor. Ogromna kisa pada vec duze vrijeme