News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Jun 2018.

Started by Cirius, June 01, 2018, 00:18:15

Previous topic - Next topic

Nikola

Pljuskovi i grmljavina uz jak svjerni vjetar.

T 16.2c,u padu.

mecava

Umjerena natapača. Potrajace izgleda.

vanja

7 litara do sad palo, duva sjeveroistocni vjetar, udari do 28km/h... trenutno je 16 stepeni....prije sat vremena u masline stanica mjerila 13.7 celzija. osjetno hladnije. taman da se malo  rashladimo.

vladobr

Svaka cast admine,izbrisaste postove koji nemaju veze u ovoj rubrici.Trenutno ptijatnih 21,9

Južina

E kad bi ovako bilo do kraja ljeta
Zvijezda pokusava da przi ali bez ikakvog uspjeha :11:

Niksic 3

Sad sam se vratio s Jasenova Polja,gore pomet,mislim da nema iznad 15-16c,bije vjetar pravo s Vojnika.

sanjin

Jutros na Zabljaku svega 1 stepen. Kolasin 3.

Miloš BP

Da,bilo bas hladno jutros na ZB. A oko 12 kada sam krenuo za BP bilo svega 10° i oblacno,uz po koji kraci suncani zrak.. Za ovo doba godine :31: Ka MK i BP-u sve vise sunca,I toplote..
Only black and white

sanjin

Slaba kisa pada vec sat vremena.

SnowHunter

Fantastični ljetnji dani u Beogradu.  :105: :43: :43:

Četiri klimatološka dana zaredom minimalac ide ispod 12°C, što se u trećoj dekadi juna zadnji put desilo 1984! Divno vrijeme za boravak na otvorenom.  :105:

Što se CG tiče, najniže temperature ovih dana su izmjerene na Žabljaku 1.1°C i na Vilinim Vodama 1.2°C. Jezerine su išle do 2.4°C, Kolašin do 3.1°C. Na najvišim vrhovima je svakako bilo mraza. Protekla dva dana nijesu bilježene padavine čime je prekinut niz od čak 56 dana sa pojavom mjerljivih padavina makar negdje na prostoru Crne Gore.

Bura

Predivan ljetnji dan danas.  :11: Da se mene što pita, ovakvo bi vam ljeto bilo cijelo.  :11:

U Baru oblačno uz povremeno slabu kišu, temperatura se vrti između 20°C i 22°C, kao i u ostatku primorja. Najtoplija je trenutno Podgorica sa nešto iznad 24°C.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Miloš BP

Kisa..14°C.  Lozi se, i to pred kraj juna. Ja bas i ne zelim ovakvo ljeto :119: No, bice po mom, za koji dan :53:
Only black and white

staracfoco

Kiša,hladno,tmurno.Loži se.Da bi da već jednom presniježi.

Niksic 3

Fočo :109: :11:.

U NK danas toplije,t 20c,kise nema,jedva cekam ovo otopljenje.

Goran1984

Daj boze da otopli u Niksic sunca ne gledamo dva mijeseca ima ga po dva sata dnevno, imacemo kad oblaka...Kao da je jesen

mecava

U Niksic moze  :67: ovamo mi nista ne treba. Ne sumnjam da ce ljeto ovo nadoknadit u nastavku, ali sto duze ovako super. Sve je ovo normalno.

Al3k5aNd4R

❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Admin

Bravo. Prelijepo.

Niksic 3

Kisa.Od sjutra ide ljepse vrijeme :03:.

Miloš BP

Poslije 6 dugih, skroz oblacnih, prohladnih, i kisnih dana- danas konacno dosta sunca i toplote, uz T.oko 25°C.  Medjutim,zbog dosta vlage u vazduhu,ocekivao sam neke razvoje u BP,sa grmljavinom.. I evo je. A evo i pljuska. Nadam se na kratko..
Only black and white

sanjin

Smracilo se. Poce kisa

Juce palo 10 litara.

sanjin

Pljuskovi i grmljavina.
Spojili se nebo i zemlja.

Krivi

Jako nevrijeme u Baru zadnjih petnaestak minuta. Stiglo iz pravca sjeveroistoka, jaka kiša uz jak sjeverni vjetar, koji je na udare orkanski. Sad se već srećom malo smiruje...
GGMU!