News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Mart 2018.

Started by Cirius, March 01, 2018, 00:32:54

Previous topic - Next topic

NK sve ce biti dobro

Nk umjeren sitan snijeg pracen na momente pojacanim vjetrom. Pocele da bijele ociscene i kolovozne povrsine.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

boka

Ct na 0,5c i padavine rr 0.5
Lijepo bogami  :04:

Dzoni

Trpa ga na Ct za sve pare !  :119:  :79:
Juce su modeli davali padavine za cet uglavnom tek od popodne, sad ih uvode od prijepodnevnih sati...

St.

Interesantna situacija i u Danilovgradu, zao mi je sto nemam vremena i sto nisam tu da ispratim sve. Javljaju mi moji da je bas zahladilo da se spustala temperatura nocas na 3.5°C.  Azuranost ams je sasvim ok , u 23h je bilo okruglo 4°C.

Kako se poigrava priroda.
Mogu misliti sjutra niksicko polje sjutra na onaj sjever uz neki pristojan snijeg.  :121:

Fraka

Njegusi -1.1.

Ne bi me zacudile pahulje u Kotor, kako se situacija odvija  :22: :22:

Nikola

Pada sitna kiša na 4.4c.Što će fino da prođu viši predjeli opštine Podgorica npr. Krusi,Dučice,Fundina,Kopilje i Radovče,a tek Orahovo i Korita.

SnowHunter

Beogradski jučerašnji srednjak od -0.6°C je najniži u trećoj dekadi marta još od 1958!!! Idemo iz krajnosti u krajnost zadnjih 30-ak dana:

Bez problema se ''hvataju'' odstupanja od dvije standardne devijacije u oba smjera:

Ako bi Podgorica nekim čudom uspjela da zabilježi sniježni pokrivač u petak ujutru, bio bi to najkasniji sniježni pokrivač u istoriji meteo mjerenja od 1949. Najkasniji dan sa snijegom na tlu je 15.03.1956. kada je mjereno 3 cm. Ne tako davno - 14.03.1996. mjereno je 5 cm, a već je pomenuto u diskusijama da je posljednji martovski podgorički snijeg (2 cm) zabilježen 07.03.2005. Nije mi poznato kada je zabilježeno najkasnije padanje snijega bez akumulacije.

Nikola

Slaba sa dosta rastopljenih,da pojača intezitet padavina presniježi.

T 4.2c

DG ispod 3c,vjerovatno pada snijeg ili susnježica.

vanja

cini mi se da prekomorace proleti koja rastopljena pahulja kroz slabu kisu
po AMSu 4.2 stepena
u Masline mjerimo stepen hladnije  3.3
mjerenja zadnjih sat vremena:
http://prntscr.com/iuly09

pg

Nisam siguran ali mislim da je u Podgorici bilo padanja snijega u aprilu ili je to mozda bio kraj marta nisam siguran.
Hladno i vjetrovito T5C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Južina

Niksic 3

Kako je ledno ovo je bruka,ovaj śever kida uši.

Niksic 3

Ne lici meni da ce odje padat snijeg,śever cuda radi odje.

dacone

Oblacno i kida sjeverac,uz ovakav vjetar definitivno necemo danas gledati snijega

Bjelopoljac

Moralo se izgleda cekat' proljece da bi uzivali u zimskoj idili, sipa snijeg, slaze ga fino

Južina

trenutna
https://imgur.com/UkUcc5G
Pola metra do 12 ako ovako nastavi

Miloš BP

Oko,a mozda i vec presli- 30cm :79:
Only black and white

JovanK

Počeo i u PG da promiče snijeg! :79:

staracfoco

Ove zime trebalo je da čekamo mart da vidimo pravi snijeg.Što je najinteresantnije,prognoze kažu da se intenzivnije padadavine očekuju krajem dana i tokom noći,a i produžile su snijeg i do petka popodne.Ako se ovo ostvari,ođe će sigurno biti pola metra ako ne i više.Lijepo je gledati kako ga slaže,ali mu ,ipak,nije vrijeme i nijesam nešto posebno oduševljen.Taman se navikoh na lakšu odjeću i toplije dane pa mi vraćanje na zimski režim ne pada baš lako.

Niksic 3

Pada po malo snijeg,nema sad nekog vjetra,i nebo je poprimilo onu pravu boju,dako krene.

Drazen

Južina

Mađo

Na Njeguše je oblačno i provijava snijeg.
I duva ledeni južni i jugoistočni vjetar, uz temperaturu od -0,4 subjektivno je osjetno ladnije.  :105:
E kad bi svaki put jugo bio ovako leden. :79:

Miloš BP

Ponovo fino pada. Sad vec presli 30cm.
Only black and white

Niksic 3

Slabo dje ima padavina jedino ponedje na istok.