News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2018.

Started by Miloš BP, February 01, 2018, 10:14:08

Previous topic - Next topic

Bura

Quote from: Bole-PG on February 27, 2018, 14:23:19
@bura svaka cast da se tako nakon kise hvata

Solika je suva i gromuljičasta pa je lakše s njom da obijeli. Mada se evo sada po travi otopilo, ali okrenu sada na jak čisti snijeg, nije više solika. Pahulje su veoma krupne, ali ne zadržavaju se po zemlji i travi, samo po autima. T pala na 1.9°C.

Quote from: vanja on February 27, 2018, 14:28:34
Bar RR 1.00 intezitet. Milina. Podgorica 0.10 pada na 0.8 stepen po ams. Poceo opet da se hvata po auta i drveca ali bogami po travi se muci . Beton da ne spominjem. Malo je ojuzilo,pada sa juga,umjerene jacine.

Vanja, tih par RR po 1 mm je palo sve u obliku kiše, tek je odskora presniježilo.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

St.

Ima dobrih razvoja po Jadranu izgleda. Odlicno. Udario je opet umjeren gust sitan snijeg u Dg, ovaj se dosta sabio ima u prosjeku 13cm. Malo je problematicna temperatura u blagom plusu imamo 1.2C ...ali racunam da cemo brzo u minusu.

Poledica

Umjren snijeg.Do kad se ocekuju padavine?

scepo

Nikako da povezemo par jacih termina,makar da oce po 0.3rr dosta bi bilo da T ode u minus,i pokrivac raste :82:

Bole-PG

Nema vajde od ovoga, tuga
Podgorice grade moj!!!

JovanK

Danilovgrad

Danilovgrad trpačina. :79: :111: :110:

Miloš BP

Quote from: Bole-PG on February 27, 2018, 14:43:17
Nema vajde od ovoga, tuga
Ne budite nezahvalni, Podgoricani. Do prije 2 nedelje ste razocarano-otpisali zimu.. A sad ste opet razocarani, iako vam citav dan pada snijeg..Jos bi ste i pokrivac htjeli.. Pa niste vi Danilovgrad,zaboga. :05:  :120:  :05:
Only black and white

Bole-PG

Pa zar nije tuzno da bas lijepo pada skoro citav dan, mi odavno nismo imali ovako da ne predje u kisu nakon par sati. Bas se ni ne sjecam mozda, od 2005 da nije presao u kisu odma.
Ovako pada od sinoc a samo par sati je bio pokrivac tokom noci. Danas je jedno sat vremena padalo jace nego sinoc
Podgorice grade moj!!!

vanja

Htio sam poci do Danilovgrada ali kad sam vidio slike bogami razmislih jos jednom. ne znam dal se ciste putevi kroz martinice.Vidim lijepo je tamo napadao/

Gaga

Nije toliko ni temperatura problem nego smo docekali snijeg sa pretoplom podlogom i to je to.Sinoc na -2,2  ulice i beton se nisu zabijelile,ali nema kukanje i ovo je uzivanje.Dok ce u cetvrtak bit' druga prica dok budemo imali snijezne padavine to malo jer ce prethodno bit strasnog mraza.

niksicki

Igalo slaba kisa, dok kod autobuske U HN pada slab snijeg.

Danilovgrad

Novi cm u Danilovgradu. Snijeg ne prestaje.

albatros_mne

Ne znam čemu očajavanje...Jedan jako lijep zimski dan u Podgorici...Sjedi se uz prozor, pomalo kucka na kompjuteru i svako malo pogleduje kroz prozor i uživa u padanju snijega  :101: Pri tom još će tu biti lijepih naleta padavina, barem do 18h...

bole

Neka ostane zabiljezeno.....
Podgorica za vrijeme najacih padavina 13:30
27.02.2018
https://youtu.be/ivDyT0RxXVc

niksicki

strauses

Do kad ce trajati padavine?

Dzoni

Zalosno je da imamo umjeren do jak intezitet vec 3,5-4h a da snijega na livadi i betonu nema, da se ne hvata.
Bas steta zbog djece sutra, uzivali bi u snijegu u parku i lijepom danu.
Otisli smo u plus i to je ocigledno uzelo danak !

Umjeren snijeg, 0,5c.

Dado

Ni odje nema bitnijeg povecanja pokrivaca.
Slab do umjeren snijeg.

superwoman

U centru PG povremeno prelazi u kisu,,,,a ja se pitam kako taxi naci i poci kuci,,,za radni naord ovo je mucenje pravo...

cetinje1

Na ct ubitacan intenzitet. Vise od 25 cm

Stefan600

Sad ce "mrak" brzo pa se nadam da ce to uticati makar malo da temperatura sadje makar na -1.. Onda prestaje mucenje donekle :)
Februar 2012. :)

vanja

Quote from: cetinje1 on February 27, 2018, 15:37:30
Na ct ubitacan intenzitet. Vise od 25 cm
upravo sam to htio da komentarisem vidjeh intezitet na ams 0.5 pri negativnoj temperaturi.tek ce cetinje da primi jake porcije snijega

Serdar

Napišite visine snijega iz DG, PG, Ulcinja, Cetinja...ako znate  :83:

strauses

Sad ozbiljno pada u pg, daj boze da se zadrži