News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2018.

Started by Poledica, December 31, 2017, 22:11:17

Previous topic - Next topic

Niksic 3

Mladen

Jak snijeg u Cetinje!  :79:

Poledica

Niksic 3

Nema vise jer smo obicna rupetina kao sto Tihi kaze!!!
Na Jasenovo Polje dere snijeg,i defintivno kad budem pri para gore se kuca mora pravit.Ovako je jutros gore bilo :81:

Mađo

Statistički santimetar mokrog snijega što je sinoć panuo je tu, da bi tokom cijelog jutra sipila slaba kiša.
Sad je okrenulo na snijeg i to na velike krpetine.  :52: T 2°

Poledica

Cim krene susnjezica oslabe padavine.Nevjerovatno ista stvar se desavala i sinoc.Cekamo drugu sansu odje srece nema.

Gaston

Juče i danas je palo oko 20cm snijega na Studeno, trenutno je 0.7 C.

Mađo

Fino Gastone.Kod mene presniježilo potpuno,iako je mokar primio se na beton. T 0.9°

Fraka

Moze bit da je palo solidno na Korita a Madjo? 

Mađo

Quote from: Fraka on January 15, 2018, 13:14:04
Moze bit da je palo solidno na Korita a Madjo? 

Do sinoć je bilo 5 cenata, ništa značajno ja mislim.

staracfoco

Još jedan dosadan dan.Tokom noći omrčilo malo susnježice koja je na momente padala i tokom dana,ali su to bile nemjerljive količine.Temperatura jutros +1 stepen u 13 sati +4.Prava zima.

Miloš BP

Nema srece danas ni Berane ni Bijelo Polje. Gledam radar,Srbija u dobrom minusu,uz slab do umjeren snijeg maltene u citavoj zemlji. Padavine(snijeg),drze se striktno do nase granice. Dalje ni makac. :82:
Only black and white

mecava

U Beogradu ova dva dana prava zima i to januarska.  :79:  Snijeg leprsa na stabilnom minusu. Sinoc je bilo veoma hladno uz snazan vjetar. Sada provijavanje snijega koji se lijepi i za beton kad je ovako hladno. Idem kasnije u jos jednu setnju dok traje idila.   :79: Edit: Trenutno najjaci intenzitet snijega u ova dva dana.  :79:

SnowHunter

Konačno zima u Beogradu. Prvi ledeni dan ove zimske sezone, treći sa Tsr ispod nule (drugi u nizu), dekorativni centimetar snijega na tlu i lepršanje pahulja - šta više čovjek da traži...  :120:

Prije sat vremena na Zvezdari:

Krivi

U Niksiću sam, ne zna se što pada sve. Miješaju kiša i snijeg, baš granična situacija.
GGMU!

Serdar

Susnježica. Snijeg pada na 700mnv.

Krivi

Dje ste Nikšićani sad da javljate haha, evo plasa samo tako. Krpetine padaju, mnogo je vlažan snijeg, ali meni dovoljno!  :79: :79: :79:
GGMU!

Serdar

Krivi

Već se prima svudje, ima makar taj statistički centimetar. Koliko li će ovo trajati, to je pitanje. Divno je!
GGMU!

Poledica

Nema odje snijega.Bolje da ne pada nego ovako.

Dado

Kako padavine pojacaju tako tako imamo jak snijeg, kao trenutno. Sa slabijim intezitetom predje u kisu i tako u krug.

Miloš BP

Bar vidite snijeg danas,niksicani. Ovde toplo,oblaci i sunce.
Only black and white

Niksic 3

Bio sam do Dragovoljica jutros,padao je snijeg gore ko i odje,ali ga nema na tlo,ista situacija kao i u Nk.

milos555

Najhladniji smo, ali to nema nekog značaja za snijeg.
Trenutno je oblačno uz sumaglicu.

Niksic 3

Sad dodje jedan covjek sa Zabljaka.Kaze da na Zabljaku puse jak vjetar prava mecava,u Savnik kaze da je lijepo vrijeme ljepse nego u Podgorici nema snijega ni na okolnim selima u Savniku koja su na 1050 m.n.v,na Jasenovo Polje je rekao da ima snijega i da se spustio skoro do Sipacna.
Magistrala iznad Sipacna