News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Decembar 2017.

Started by Niksic 3, November 30, 2017, 22:23:57

Previous topic - Next topic

Niksic 3

Lagano u kratke danas setam oko kuce.

Poledica

Vjetar slabi,pretezno je suncano i dosta toplije.

staracfoco

Razvedrilo i otoplilo.T 5 stepeni.Značajna razlika u odnosu na jučerašnjih -4.

Niksic 3

Od niksickih sela pod snijegom danas su Jasenovo Polje,Praga i pojedina golijska sela,neka su okopnjela.I veci djelovi Banjana,oni preko 1000 m.n.v.

Niksic 3

Izaso sam na Jasenovo Polje,sunce grije ovamo,snijeg se kopni,sad je vec na  dosta mjesta okopnio.Samo ga je ponedje ostalo,jutros je vecina bila pod snijegom.

Nikola

Bio sinoć do Korita.Dok je na Suku bilo snijega od 800mnv,na Orahovo ga nije bilo,pokrivača ni do nekih 1000mnv.Na Korita 15ak cm ništa posebno.

Pretežno sunčano, T 10.8c

Niksic 3

Divan dan na Krupcu sa drugom i njegovim Sar Pejom.Voda se digla,plaze nema,sve je pod vodom,al zato je kristalno cista.Steta sto nisam ponio prut.

mareeram

@ Niksic 3

Super slika! :45: :114: :111:

U Beogradu prolece samo tako.... 13.7 C...

Transmat

Nesto razmisljam, veceras je idealna situacija da Cetinje zabljezi najnizu Tmin u Cg od ovih stanica koje imamo..   

staracfoco

Ođe pritisla gusta magla.

Miloš BP

Magla i u susjedno Bijelo Polje. Beranski i bjelopoljski nerazdvojni '''''drug''''' s jeseni i zime... Vec vidim kako se druzimo do sjutra u podne,a uz malo '''''srece''''' mozda i duze.. :121:
Only black and white

Miloš BP

Cjelodnevna magla,kao sto sam sinoc i pretpostavio. Oko 2°C trenutno.
Only black and white

Miloš BP

Cak 14°C bilo na ZB danas. :45: Morao sam 2 puta provjerit. Doduse planina ko planina-za 2 sata T.ode na nulu. Cjelodnevna magla je danas i u Pljevlja.. Jedva cekam neke padavine, inace jos cemo se sa maglom druziti.
Only black and white

SnowHunter

Današnji satelit:

Zanimljiva je razlika u maksimalnoj temperaturi između Žabljaka (+13.9°C) i Jezerina (+3.3°C) iako su na sličnoj nadmorskoj visini. Upravo govori o činjenici koliko je mikrolokacija važna. Najniži maksimalci danas u Pljevljima +0.1°C i u Bijelom Polju +1.4°C (prema grafu AMS).

Dzoni

U Glavnom gradu je oblacno i tiho, na momente pada veoma sitna kisa. Takt 9c.

Cetinje je drugi najhladniji grad u zemlji, jedini prijavljulje zvanicno kisu na AMS uz samo 3c !

Poledica

Oblacno,tmurno i suvo za sada.

Miloš BP

Ovamo se tek sada pocela micat magla po okolnim brdima. Nebo pretezno oblacno. T.oko 1°C, kao i juce sa PV najhladniji u Cg.
Only black and white

Niksic 3

Oblacno i tmurno,palo je malo kise,tek toliko da se uvati 0.1mm.
Jutros je bio mraz i jaka slana,a ovako je izledalo isparavaje rijeke Mrkosnice.

Nivo Krupackog jezera

markonato

Trenutno sam na Žabljaku i pada sitna kiša.
U kolima pokazuje 4°C.

Mislio sam da će biti snijega barem ovđe :-)

Tihi

Pocela je snijezna akcija na visim planinama.Na Bjelasici pada umjeren snijeg sa jakim udarima vjetra.
Silan snijeg ce panuti narednih dana iznad 1500 m,posebno u centralnim i zapadnim oblastima,pola metra do cetvrtka a tek ce u cetvrtak biti obilnih padavina.

Slaba do umjerena kisa.T 3.4°C.

markonato

Kiša je prešla u snijeg.
Pada lijepo.

markonato

Prestalo da pada.
Temperatura u kolima 1.5°C

Krivi

Ovamo se haos čini, palo mnogo kiše. Jedan desetomiminutni pljusak čak 10,5 mm, a ima jake grmljavinae na svakih minut. Sve pliva... I ne posustaje.
GGMU!

Miloš BP

Narosi malo kise(1mm) oko 21h, na T.od 0.9°C. Trenutno suvo.
Only black and white

Krivi

Ovo čudo od nevremena ne posustaje, i dalje veoma jaka kiša uz jaku grmljavinu. Najzanimljivije mi je to što ulica koja je skoro bilo rekonstruisana (primarno odvodi i kanalizacija( prekrivena vodenim talogom od 30 cm. Eto..
GGMU!