News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Novembar 2017.

Started by Nikola, November 01, 2017, 03:10:01

Previous topic - Next topic

Niksic 3

Dobro sipa kisa,valja da podigne nivoe ovih rijeka.

Tihi

Na Bjelasici ponovo kompaktni snijezni pokrivac.

Niksic 3

Fraka

Trenutno ve  neko vrijeme pada umjerena kisa u Kotoru.  Visoke planine su dobile solidan pokrivac,  tacnonse otvorilo jutros uz aviona dobar pogled na nas sjever. 
Edit : Grmljavina i pljusak

Niksic 3

Bilo je fine kise i danas u Niksicu.

Tihi

Promjenljivo oblacno sa suncanim intervalima.Na Vojnik palo malo snijega iznad 1800 m i kao po obicaju najbolje se bijeli Gradno brdo.Sjevernije je snijezna granica  sigurno niza ,do 1600 m.Ozbiljniji snijeg panuo je iznad 2000 m.

Niksic 3

Dobro pada kisa u Niksicu.

staracfoco

Quote from: Niksic 3 on November 10, 2017, 20:31:38
Dobro pada kisa u Niksicu.
E vala dobro.Čitavih 5mm/m2 za 24 sata.Ja sam smatrao da onih skoro 5 mm/m2 kod mene nije vrijedno pisanja.

Niksic 3

Pa kolega to je palo u 15 minuta,a 5 mm za 15 minuta nije slab intezitet.

Tihi

Oblacno,sa kracim suncanim intervalima i umjerenim juznim vjetrom.Na visim planinama na sjeveru prava zima.

Evo kako je to danas na Bjelasici,preciznije na Troglavi.(preuzeto sa stranice Bjelasica Mountain)

vanja

u sutomoru za razliku od prognoze oblacno uz malo sunca i suvo.

staracfoco

Quote from: Niksic 3 on November 11, 2017, 12:21:53
Pa kolega to je palo u 15 minuta,a 5 mm za 15 minuta nije slab intezitet.
Kolega,nemoj da si na kraj srca.Pokušao sam da se našalim,ali sam promašio.

staracfoco

Prelijep dan koji bi više pristajao uz ranu jesen.Sunčano,toplo uz slab južni vjetar.

Niksic 3

Poledica

Kisa povremeno jaka,grmljavina.

Niksic 3

Kisa i magla,upravo blizu mene je udario grom,dobro se zatreslo.

mecava

U Beogradu je počela slaba kiša. Bijelo Polje ima konkretniju kišu. Nadam se da ce obilna kiša u Nikšiću narednih dana značajno podići nivo jezera.

Nikola

Naleti pljuskova, baš je masu kiše palo.

Nikola

Ako ovako nastavi do zore 100mm prelazi,a koliko je tek palo u reonu Draqalj-Grahovo razvoji non-stop.

vanja

jaka kisa cini mi se vec dva sata pada .nebo se otvorilo.kao da je neko slavinu centrirao i okrenuo iznad podgorice. kako imaju moraca i ribnica da nadodju nakon ovoga. mislim da rastu na oci trenutno .potrebna je bila ova kisa mnogo nakon ove suse...samo da je ne padne previse,neki djelovi grada ce imati problem sa poplavom definitivno.

JovanK

Kisa ne prestaje svu noc jakim intezitetom siba....
Bas me zanima koliko je palo

staracfoco

Kod mene do 6 sati jutros pala su čitava 4 mm/m2.I,upošte,po synopu,sjeveroistok kao i uvijek u ovakvim situacijama skoro pa suv.A bilo bi dobro da bude više padavina.Z glavne stanice synop neće da se otvori,ali sudeći po Šavniku i Plužinama,a i po ovome što ste pisali,ostali dio Crne Gore je dobio dobru porciju tokom noći.

Admin

Podgorica 115 litara za 12 sati!!!  :58:

Miloš BP

Bravo za Pg... Ovde do sest sati, palo 8 litara kise.
Only black and white

sanelkpg