News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Septembar 2017.

Started by sanjin, August 31, 2017, 23:51:39

Previous topic - Next topic

Niksic 3

Mađo

I ođe svo jutro. T 11.6°

Miloš BP

Ovde vise rosulja no kisa. I to povremeno. Mozda 1 litar se nakupilo. Svjeze. Oko 13C.
Only black and white

niksicki

Evo jedna live iznad HN.

Poledica

Dan za spavanja kao narucen  :04: .Promjenjivo oblacno ima povremene slabe do umjerene kise.Prava jesen  :109:

Nikola

Tipičan jesenji dan,onako kasnooktobarski temperaturno.Svježa noć uz 16c.

Mađo

Palo je 12 litara kiše, što je dosta više no se očekivalo.

Bura

Prijatan i topao dan u Baru. Maksimalna temperatura je bila skoro 26°C. Juče je palo dobrih 15 mm. Stigla je jesen. Lišće polako žuti, noći hladne, kiše počele, dan okraćao, ma milina.  :105:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Miloš BP

Kako je duhovit ovaj Yr.no. Za 3.okt na Zb daju 1°c,I 13mm snijega. Oblacno je. 17°C.
Only black and white

staracfoco

Quote from: Milossss on September 27, 2017, 15:00:06
Kako je duhovit ovaj Yr.no. Za 3.okt na Zb daju 1°c,I 13mm snijega. Oblacno je. 17°C.
Ne razumijem.Za mene je to samo jedna od mogučih varijanti dešavanja 3.i 4. oktobra po numeričkom modelu.Bilo je ođe i žešćih ispala i to na mnogo kraći rok.A snijeg na Žabljaku u oktobru i nije vijest.

Miloš BP

Svakako da nije u oktobru iznenadjenje. Nego ovo duhovit rekoh jer znam koliko je nepouzdan Yr.no. Juce je davao 12c. No eto,u nedostatku nekih desavanja u metro smislu,rekoh da ga prokomentarisem.
Only black and white

staracfoco

Mi se ,na ovom forumu,uglavnom negativno odnosimo prema yr.no.Na drugim forumima,ovog tipa,često se pozivaju na yr.no,jer se on naslanja na izlaze EC.Ako sam pogrešno shvatio ispravite me.

Mađo

yr.no je trenutno najbolja gotova meteo prognoza.
---
Freško, 9°

niksicki

Grmljavina po Orjenu, polako se kisni oblak spusta put grada.

Nikola

Fino izgleda Cb iznad Kuča i Bratonožića,nakovanj gotovo iznad mog područja.

Niksic 3

U Kotoru je padala prije kise.Javili su mi i da je u NK padala.

Fraka

Ja bio na rt Veslo cijeli dan..  tamo nije kap kise palo,  a cidim svuda do kotora mokro sve.  Voda idealna za kupanje..  cak i duboko..  odlican dan

Mađo

Quote from: Fraka on September 28, 2017, 18:22:45
Ja bio na rt Veslo cijeli dan..  tamo nije kap kise palo,  a cidim svuda do kotora mokro sve.  Voda idealna za kupanje..  cak i duboko..  odlican dan

E znaš li kolika je kiša pala oko 2-3h popodne, na potezu od 20-te lakat krivine pa sve do Radanovića-potop.Posebno na Trojicu, bujice su tekle ulicama.A u isto vrijeme na Njeguše ni kapi kiše nije izmjereno dok je u Kotor u grad bilo vrlo malo.

agw

Quote from: Fraka on September 28, 2017, 18:22:45
Ja bio na rt Veslo cijeli dan..  tamo nije kap kise palo, 

Tamo ja imam  kucu i bio sam do ponedeljka. Ako dolazis potrazi Mileta ili pogledaj na kojoj kuci je kokot-vetrokaz.

Niksic 3

U Kotoru jutros bilo lijepo,poslepodne se naoblacilo i postalo svjezije.