News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

April 2017.

Started by Niksic 3, March 31, 2017, 22:00:25

Previous topic - Next topic

Poledica

Pocinje kisa.Umjeren juzni vjetar.

SnowHunter

Krenula je akcija.  :79: :79: :109:

Biće dobrog snijega u planinama - vjerovatno najobilnijeg za cijelu sezonu  :120::

Tihi

Slaba do umjerena kisa.Po okolnih planina prije sat vremena  poceo da  pada snijeg ,iznad 1600 mnv.

Nikola

U Bosni i Hrvatskoj snijeg pada lokalno i ispod 500mnv.

Žabljak javlja susnježicu,Cetinje već na 6.2c,nemamo podatke iz Nikšića,gdje je sigurno oko 5-6c.Ne bi me iznenadilo da ujutro Nk vidi pahulje.

Umjerena kiša,T 12.6c

Niksic 3

Kisa sve jaca i jaca,ako osjeveri rano,moglo bi bit susnjezice.

Fraka

9 stepeni u Kotoru, lije kisa

staracfoco

Ođe tek pomalo prska neka sitna kišica.Liči na cijeđenje suve drenovine ali bi ovo trebao da bude početak onoga što svi najavljuju.

Niksic 3

U Sarajevu jak snijeg.

Niksic 3

Sve vise i vise grmi,steta sto ne mozemo pratit temp u Nk,na Vojniku dere samo tako snijeg,cim odje ovako pada.Ne bi me cudilo da Jasenovo Polje bude ujutru imalo par cm.

Poledica

Grmi svakih 10 sek.ima li sanse da presnijezi?

staracfoco

Već više od sata pada prilično jaka kiša.Tiho je,bez vjetra.

Miloš BP

Par sati jaka kisa. Grmljavina upravo pocinje.
Only black and white

Nikola

Jaki pljuskovi.Povremeno zagrmi.

Probio jugo na Cetinje,kao i na primorje T u porastu.

Žabljak i Kolašin duboko u sniježnoj atmosferi.Ni Pljevlja nisu daleko.

Gaston

Lijepo pada na Jezerine

Nikola

Obijelio Konjic(oko 300mnv).

Grmljavinski aktivno od Makarske do Budve i u unutrašnjosti od Mostara do Podgorice,a blicanja ima i na sjeveru.

Biće fine visine snijega na ŽB i u KL ujutro.

Mađo

Kod mene nevrijeme tutnji, provala kiše uz jak vjetar i grmljavinu.Put je ne daj Bože,jedva dođoh živ doma.Magla i odron gore visoko uza strane lovćenske, ne daj Bože.No znam put i teren i đe može bit krupnijega a đe sitnijega odrona i to je sreća, a kako li je onome što zaluta naćas ?  :07:  :55:

Popadalo lišće i cvjetovi po putu,žali Bože.Ima i lanjskija suvija iglica od borova.  :10:

Nikola

Toplije Cetinje od Podgorice.Presniježilo i u Pljevlja.

I dalje umjerena do jaka kiša.

mecava

Sta se radi u Sarajevo, prema slikama sa serbianmeteo foruma bice ga ujutro lagano preko 30cm po brdima ako nastavi.  :79: Voce ce pod tezinom snijega nastradat. Kakvo je stanje u BP?

Nikola

Snijeg pade na behar na voće...   :20: :02:

sanjin

Pljusti sa svih strana. Grmi, sijeva, povremeno ima i jaceg vjetra.

Miloš BP

Snijeg i u BP. Trenutno jak snijeg. A obijelio je travu,krovove,auta. Nisam mu se obradovao,nikako.
Only black and white

Južina

Niksic 3

Jaj snijeg u Niksic :76:
Edit;Mecava prava,jak snijeg.

Niksic 3

Srecom stalo sve,bio se malo poprimio neki sljokac po autima,i ponedje u tragovima po livadi,al sve se to istopilo...

Južina

Ovamo ne staje ali se loše prima