News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Mart 2017

Started by Poledica, February 28, 2017, 21:39:29

Previous topic - Next topic

NK sve ce biti dobro

Dobro ustala Zeta kroz Bjelopalice, na 2-3 mjesta se izlila i formirala jezera. Ocigleno da su Nk Dg i Pg pokupili velike kolicine.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Bura

Oblačan dan u Baru uz škuru buru. Ovo je inače prva marčana bura, a obzirom da duva od sinoć znači da je pogodila u dan.  :105: Iako je bura na udare dostizala jačinu preko 25 m/s, nije hladno, baš fenira, što pokazuje i današnjih skoro 18°С.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

sanjin

Na Zabljaku i u Kolasinu Tmin i Tmax jednake. A u Pljevljima Tmin veca od Tmax. :102:

Fraka

Kakav dan danas u Kotoru, za sorts i majicu. Tmax 22 stepena, bez daska vjetra. Ljeto

Niksic 3

Quote from: Fraka on March 09, 2017, 17:23:49
Kakav dan danas u Kotoru, za sorts i majicu. Tmax 22 stepena, bez daska vjetra. Ljeto
Ljepota,sad cete vi primorci da uzivate.Da se kupljete :102:
A nama niksicanima ostaje krupac i bazen.

Bura

Vedro u Baru. Bura probila prije pola sata i fenira samo tako, preko 16°С je trenutno.

Evo maksimalnih temperatura u mjestima koja su prešla 20°С:

Danilovgrad 22.4°C
Tivat 22.2°С
Kotor 22.0°С
Herceg Novi 21.9°С
Budva 21.1°С
Podgorica 20.0°С
Ulcinj 20.0°С

Miloš BP

5°С. Слаба киша.
Only black and white

Fraka

Jaka bura u Kotoru. Oblacno je a sami vrh Lovcena je u laganoj snijeznoj zavjesi.

niksicki

Golija, Borovnik i Zurim pod zavjesom skoro citav dan, Vojnik i Javorak povremeno.

Niksic 3

Raspuvo se śever samo tako,hladno brrrr :53:

staracfoco

Još jedno tmurno,hladno i vjetrovito jutro.Slaba kiša je,trenutno,prešla u slab,zrnasti,snijeg.

Niksic 3

U Nikisu u 13:00 h temp 6,4c i duva vjetar sjeverni.Hladno je ali ne mnogo.Sto sjevernije to je i dosta ladnije :83:

staracfoco

Sniježna epizoda je trajala svega par minuta.Po brdima, oko grada,snijeg se sputio skoro do same kotline u kojoj leži Berane.Na kolima koja su došla  iz Andrijevice,Plava i Rožaja pristojan snijeg.U tim mjestima sigurmo ima mjerljivog pokrivača.

Fraka

Steta sto nema podataka o vjetru.. bas ga lomi od sinoc... T 13.5

sanjin

Ovdje siba vjetar kao u sred zime.

Bura

U Baru su sinoć udari vjetra prelazili 29 m/s:104: :29: Očekivao sam jaku buru ali ne ovako jaku.
Na Jadranu Baru se pridružuju samo još Krvavica i Stobreč sa 31 m/s, Makarska 30 m/s, Čilipi 29 m/s i Pag 28 m/s. Tu postoji i podatak za mostarski aerodrom koji je izmjerio preko 34 m/s, ali moguće da je podatak netačan.

Jak vjetar trenutno u svim krajevima zemlje sem na krajnjem sjeveru.
Najhladnije na Vilinim Vodama -6°C, a najtopliji Herceg Novi sa skoro 12°C.

EagleS

http://www.vijesti.me/vijesti/snijeg-prekrio-rozaje-napadalo-oko-10-centimetara-928548

Snijeg koji je u Rožajama počeo da pada sinoć, napadao je oko deset centimetara u gradu.
The absence of evidence is not the evidence of absence

Fraka

Pada na Orjenu snijeg.. jasno se vidi jak pljusak snijega.. s mora dosla vlaga...

Fraka

Sad je solidno zamelo na Lovcen. Nedje od 1200-300m

Edit: Eo to dosta nize sad.. Ispod 1000

Mađo

Palo je malo zrnastoga snijega.Zanimljivo je to da je počeo padat pri temperaturi od 6.5°

Miloš BP

Povremena,slaba kisa pada i danas. Trenutno oko 5°C. Jutros je snijeg padao u svim selima i mjestima u opstini,iznad 950mnv.
Only black and white

Fraka

Izrazena izotermija bas.. Evo ja sam u grbalj pa pratim... pada slaba kisica i T s njom velikom brzinom. Snijeg pada do Mirca.. znaci 500 metara

Fraka

Slaba Kisa. T 7.5 kod mene... prijatno iznenadjenje  :109:
Postalo je neko pravilo da nakon jake bure kotor zahvati neki razvoj...

Mađo

Plasa snijeg u sve 16. T 2.2°

Fraka

Sunce, duga, kisa i gore snijeg... fenomenalno napolju  :105:
T 7 stepeni.. polako se razmice oblak