News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2017.

Started by Cirius, February 01, 2017, 02:10:15

Previous topic - Next topic

sanjin

Steta sto ce velika vecina otici na kisu.

michael

ja sam u pljevljima trenutno, kisa ne zeru pojacala. tiho je bez vjetra

sone

Kod mene u D.goricu za medalju trenutno pada uz umjeren do pojacan jugo...Bijah zaspao al me probudise padavine i specificno zavijanje juznog vjetra...Noc je prelijepa :109:

SnowHunter

Quote from: sanjin on February 25, 2017, 01:27:15 Steta sto ce velika vecina otici na kisu.

Na Žabljaku već 30 mm otišlo na kišu, a kiša i dalje pada...  :75:

Viline vode su uglavnom u blagom plusu, čini se da je i gore uglavnom padala kiša, možda neka susnježica ili slab snijeg - ne vidi se dobro na kameri.

Cetinje je davno prošlo 50 mm! Virpazar samo u tri zadnja sata 40 mm! Biće trocifrenih padavinskih suma do ujutru mjestimično...

michael

Pljevlja pad temperature, pojacava vjetar i kisa. Do prije pola sata nemjerljive kolicine padavina

michael

Pljevlja prve pahulje, snijeg  :116:

eto, da i to ispratim, dolazak fronta.....

laku noc :112:

EagleS

The absence of evidence is not the evidence of absence

michael

Quote from: EagleS on February 25, 2017, 03:26:39
PV 0.56°C
ŽB 1.18°C

mislim da vec oko 4/5cm snijega ima vani, pada jak snijeg nosen vjetrom. neda mi zaspati  :43:  Front je mnogo jaci nego sam ocekivao iskreno, jos ako bi potrajalo

Miloš BP

Quote from: michael on February 25, 2017, 03:33:17
PV 0.56°C
ŽB 1.18°C

mislim da vec oko 4/5cm snijega ima vani, pada jak snijeg nosen vjetrom. neda mi zaspati  :43:  Front je mnogo jaci nego sam ocekivao iskreno, jos ako bi potrajalo
Tebi ne da snijeg zaspat,meni ova kisa I vjetar. Probudi me koliko udaraju u roletne. A temp.jos oko 10c. Uzas.
Only black and white

EagleS

Quote from: michael on February 25, 2017, 03:33:17
PV 0.56°C
ŽB 1.18°C

Čestitam   :116:  :79: samo naprijed  :114: padavine bi trebalo da nastave sličnim intenzitetom do podne što se Pljevalja tiče, no da ne ureknem  :10:  :11:

To je taj sistem što se žuti

edit: Žabljak ušao u minus -0.04°C, Pljevlja na 0.12°C

EagleS

Žabljak -2.39°C
Pljevlja 0.14°C
Viline Vode 1.1°C

Miloš BP

Jak snijeg i u BP. Obijeljele povrsine...
Only black and white

staracfoco

Snijeg slabog do umjerenog intenziteta.Trenutno ima par cm bljuzge.

Al3k5aNd4R

Sad kada je sjever dunuo, ima li sanse kisa da stane? Ili da ne iden biciklom na posao?
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

staracfoco

Po synopu u Beranama 10 cm snijega.Ako su i prethodnici sadašnjih radnika na klimatološkoj stanici radili kao ovi,koji su sad tu,jasno mi je što je Berane izgubilo status glavne klimatološke stanice.Pa meni je kuća na,ne više,od 300 m od stanice(vazdušnom linijom) i tvrdim da su nijhovi podaci naduvani.10 cm!!Ja mora da imam problem sa lenjirima,vidom ili sam potpuno izavetao.Trenutno snijeg skoro da je prestao,ali ,kako ovi izvještavaju,biće da pada iz sve snage.Vidim da više nije na snazi crveni meteoalarm i da ga je zamijenio narandžasti.

Niksic 3

Quote from: staracfoco on February 25, 2017, 07:19:03
Po synopu u Beranama 10 cm snijega.Ako su i prethodnici sadašnjih radnika na klimatološkoj stanici radili kao ovi,koji su sad tu,jasno mi je što je Berane izgubilo status glavne klimatološke stanice.Pa meni je kuća na,ne više,od 300 m od stanice(vazdušnom linijom) i tvrdim da su nijhovi podaci naduvani.10 cm!!Ja mora da imam problem sa lenjirima,vidom ili sam potpuno izavetao.Trenutno snijeg skoro da je prestao,ali ,kako ovi izvještavaju,biće da pada iz sve snage.Vidim da više nije na snazi crveni meteoalarm i da ga je zamijenio narandžasti.
Hahahahaha.Kakvi bolidi.
Opasno u Nk 1,8c

Poledica

skener

Na Cetinju palo 163mm!!

Niksic 3

U Niksicu 1,8c a na Cetinje 10,2c!

Niksic 3

Dokle bi trebalo da bude padavina?
Nk susnjezica mogo bi ga brzo okrenut

Južina

Niksic 3

Nece ova susnjezica u snijeg.

Južina

Tresla se gora rodio se miš.Ne za zabiti od 1500+ mnv, naravno.

Yeti

Pada.Što bi rekli jalovi se zima! :79: :79:
Listen to me carefully,I shall say this only once

Niksic 3

Evo ga bre,dobro sipa.