News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2017.

Started by Niksic 3, December 31, 2016, 20:35:23

Previous topic - Next topic

Dzoni

Pticice su krenule u cvrkut, padavine stale, oblaci visoko, T 2.2c...mislim da bi to bilo to !
Podgorica gala, kao i uvijek u zadnjih skoro 5 godina...

Bole-PG

Kako volim da udjem na od februara 2012g . Eh kako je lijepo bilo....
sorry na off topic

T 1.9 c slaba kisa
Podgorice grade moj!!!

Dzoni

Da ulazimo Bole sto cesce jer se to nikad vise ponoviti nece...
Evo 5g ne moze snijeg past prst jedan a ne sto vise...

Fraka

Zna se dje nikad ne omane, Cetinje trpa li trpa.. majka.
Ovamo se odjednom raspuvao olujan vjetar.. a taman je bilo utihnulo.. to bi bilo to

Dzoni

Dok dobuje kisa u ritmu tam-tama kroz noc...
Takt 1,8c.

mister

Cetinje bas sitnim intezitetom,skoro je stao...lose lose,danas sve ukupno nema pola sata da je padao da valja

Drazen

Prelos razvoj oblaka,padavine se drze mora  :107:

lijevi

Odje trpa evo 20minuta

sone

Eto tako...od ove situacije mogu reċi onu cuvenu
"Znam da ne znam nista" Nijesmo ocekivali neku kolicinu padavina niti metarski snijeg ali da ovako prodje bas lose da gore biti ne moze.

sone

E nevjerovatno majku mu fasisticku...A na momente je ovdje kod mene nebo tako izgledalo kao da ce svakog casa istresti " perje" iz sebe.Pa i taj miris koji prethodi makar jednosatnom snjegopadu...Ne,neee nije nam se dalo.

vanja

Ovo je nevjerovatno koliko prilika se propusti samo u januaru. Mislim da ni jedne godine nismo imali ovakav zajeb. Covjeku presjedne ovo... i sad je T pala ispod dvojke kad nema padavina. Ka da se sprda neko sa nama. Neka baba bacila cini sta li hahaha

scepo

Da li nas ovaj veliki oblacni sistem sa mora zakacit,prilicno je blizu obale :78:

Dzoni

@vanja, vrlo moguce da ovoliko ispala gotovo nikada nije bilo, posebno u kratkom periodu.

Po onome u kome se pravcu krecu modeli, mislim da mozemo zavrsiti nade za januar. A februar u PG, zna se, prvih 10-tak dana ako sto bude to je, kasnije - proljece.

Dakle suma-sumaru pitanje je ocemo li vise ove zime imati uopste priliku za snijeg !  Zvuci pateticno, ali mislim da je blizu onome sto je realnost.

cetinje1

Oko 10 cm novog u ct.

niksicki

Tacno 1 cm novoga snijega, a sa starim 16 cm, upravo sam mjerio.

NK sve ce biti dobro

E tacno se ne ponovilo ovakvo mucenje.

Oblacno, proleti po dje koja pahulja.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Mađo

Kod mene 8 cm novoga.T 1.8°  :81:

Danilovgrad

Prespavao sam taj "jak snijeg", drugo snijezna granica se na Garcu podigla, nikave vajde od te price. Bolje sto sam spavao.

Nikola

Sinoć palo samo 0.5mm.

Umjereno oblačno,T 8.3c

Nemanjaaa96

Moze podgorica i sjutra vidjet koju pahulju :109:

superwoman

Kao da je stiglo proljece danas....

vladobr

Snjegoljupci mozete slobodno odspavati do sljedece zime  :20:

Južina

Ne znam čemu taj pesimizam, tek je 17 januar ljudi :99:
Oblačno temperatura oko 0.

Gaga

E ni ja ne znam,jer je februar tradicionalno dobar za pg sto se snijega tice.

Danilovgrad

HMZ CG najavljuje stalno mogućnost snijega ujutro evo 20 dana. Ništa od snijega i akcija. :31: