News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2017.

Started by Niksic 3, December 31, 2016, 20:35:23

Previous topic - Next topic

Transmat

Strah boziji u martinice... udari vjetra vec sad preko 30 m/s

Fraka

Hm, malo iznenadjenje, opet pojacao snijeg i T opada ponovo. Vjetar raznosi bukvalno. Nema uslova za formiranje bilo cega, ali lijepo ga je vidjet

vanja

Quote from: Transmat on January 05, 2017, 18:44:04
Strah boziji u martinice... udari vjetra vec sad preko 30 m/s
Posao sam bio juce da stare škure privežem kanapom da mi se ne desi  da ih otvori vjetar i razlupa o zid...mogu mislit sto je to tamo

JovanK

I u Rogame pada bas jak sitan snijeg nosen vjetrom
Ne znam kakvo je stanje u Pg?

Stefan600

Quote from: Dacho on January 05, 2017, 18:42:33
Put Kučkih korita samo ko mora... Otišao je gore kamion sa pijeskom  :109:  Zaglavilo se nekoliko auta i džipova visočije. Ljepota nego smo kasno otišli. U 17h susnježica veoma nisko, vjetar ali slabiji nego u Pg, ovamo je dosta jači. Srećno ovima koji su ostali gore!

Ja sam bio do na vrh kod restorana. Odglavio sam jednog dzipa iz smeta kad sam išao put gore, a onda smo se i mi zaglavili, pa smo micali snijeg da izađemo iz smeta, bio sam upao u neku rupu. U povratku nije bio niko zaglavljen (oko 3 i 15 sam počeo da ga spuštam). Odlazili su neki džipovi usput, e jedino ako su oni ostali. Vidio sam onaj kamion sa pijeskom.
Opet ponavljam, tamo se neće moć do pojedinih kuća u naredna 2 dana. Ovaj putar ne zna ni kuda put ide, sve se izgubilo kakva je mećava gore.
Februar 2012. :)

Fraka

Cekaju se slike iz Bara, mozda i statisticki cm  :116: :116: :116: :116:

boka

Pg T u padu 3,86 c

Subjektivni osjecaj ...vidimo se

markonato

Evo jedan mali izvjestaj iz Starog Bara

Parking kod kapele

Autobuska stanica u Starom Baru

Kod katoličkog groblja, naselje Gretva malo iznad starog grada

Stara Fićka i neka drva

Pada još uvijek sa malo više vjetra ali je super  :63:

Ne smijem reći da ga ima oko 1 cm ali to je za nas kao 10cm na Žabljaku  :03:

Miloš

Intenzitet se iznenađujuće dobro drži, čak je i malo pojačalo po AMS. Temperatura je prema AMS +1.7°C.
E sad već prolazno vrijeme nije na našoj strani. Modeli vide naglo slabljenje i prestanak padavina između 19h i 22h.

Niksic 3

Stefan600

Taj 1cm je za vas kao na Zabljaku 2m. Ali izgleda lijepo, ljudi, uh, ne mogu da vjerujem da tamo pada, to je milina!! Znam kako je meni kad ga ođe zaplasa, a oće i ođe ove zime, polako.
Februar 2012. :)

Miloš BP

Drago mi zbog Barana I snijega❄❄❄
Only black and white

Dacho

Quote from: Stefan600 on January 05, 2017, 18:50:20
Put Kučkih korita samo ko mora... Otišao je gore kamion sa pijeskom  :109:  Zaglavilo se nekoliko auta i džipova visočije. Ljepota nego smo kasno otišli. U 17h susnježica veoma nisko, vjetar ali slabiji nego u Pg, ovamo je dosta jači. Srećno ovima koji su ostali gore!

Ja sam bio do na vrh kod restorana. Odglavio sam jednog dzipa iz smeta kad sam išao put gore, a onda smo se i mi zaglavili, pa smo micali snijeg da izađemo iz smeta, bio sam upao u neku rupu. U povratku nije bio niko zaglavljen (oko 3 i 15 sam počeo da ga spuštam). Odlazili su neki džipovi usput, e jedino ako su oni ostali. Vidio sam onaj kamion sa pijeskom.
Opet ponavljam, tamo se neće moć do pojedinih kuća u naredna 2 dana. Ovaj putar ne zna ni kuda put ide, sve se izgubilo kakva je mećava gore.

Ti si silazio kad sam ja još bio u grad i u putu za tamo  :03:  Ovi što su posle mene dolazili gore zaglavili su se sa džipom a neki i sa autom samo ne znam kako, rekoše eksperimentisali su nešto  :03:  Nema gore dok se ne stiša... Vjetar u Pg razbija :71:

Bura

Evo konačno i osmatrač javlja snijeg na 1.7°C.

Nastavlja da pada umjerenim intenzitetom, sve suvlji.  :79: Ljepota!
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Miloš

Evo ne mogu ni ja da vjerujem i dalje. Jeste da sam pisao u prognozama da je sasvim realno da u Baru bude čistog snijega, ali sniježnom pokrivaču se nisam nadao.

Prema zvaničnim podacima od 19h u Baru slab snijeg, ali nema sniježnog pokrivača. T +1.7°C, ali je u gradu barem stepen niže.
Razočarao je Ulcinj koji u 19h ima susnježicu i +1.7°C.
Eto, Bar se jedini zabijelio od nižih gradova na jugu

Dacho

Miloše i markonato, svaka čast na slikama! Bravo za Bar koji je ovog puta uspješniji nego Pg

Miloš

Ne posustaje, ima 1cm po travi!  :79: :79: :79:

cetinje1

U ct vise od 50 cm i jos pada

Dzoni

Quote from: Stefan600 on January 05, 2017, 18:50:20

Stefi, a dje su obecane slike i snimci ?  :08:

Dado

Dobih informaciju da u Sutomore ima 10-15 cm, ima li potvrde?  :29:

Pantelija

Mozda u Niksicko Sutomore :)

Fraka

Napadalo je bas dosta u Sutomore, ali ne mogu sad dobit info iz prve ruke. Sumnjam u 10 cm, ali par cm ima.

sone

94- te ili 95 godine proslog vijeka pade u Sutomore dobar snijeg.Vrlo vjerovatno da je i veceras palo vise no u Bar.Sutomore je pogano hladno...Nije to za cudjenje,jos dio blize tunelu ihaaa kako zna tamo da pane...Znam Barsku opstinu u prste kako dje moze jer sam dosta godina proveo tamo.

Dado

I meni je zvucalo cudno, drug mi javlja da je u kolonu i idu za snjegocistacem.

Filip.V

Pri moru u Sutomore nema, barem meni tako javljaju :O
Editujem da je vjerovatno kod zeljeznicke stanice napdao :)
Ja mislim naprotiv da je mozda taj dio dje je Sutomore najtopliji na primorju, jedino sto vjetar duva boze pomozi