News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2017.

Started by Niksic 3, December 31, 2016, 20:35:23

Previous topic - Next topic

Dzoni

Na Medunu i Ublima (10-14km od Pg, za one koji ne znaju) kao u bajci, lijep snijeg, pada umjerenim do jakim intezitetom.

Snijezna granica jako nisko, tik iznad centra za lijecenje narkomanije (6km od Pg) !

NK sve ce biti dobro

Quote from: Filip.V on January 05, 2017, 09:43:01
Ja da javim sjeverni vjetar u pojacanju  :83:

Bojim se da smo ga ugasili i to dosta rano

Pri ovom.danasnjem snijegu nekako nema onog mira i tisine kao sto zna...cas nesto curi, udara , drnda napolju
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Niksic 3

Vidite Tovic skroz pod zavjesom a u Nk pada slab snijeg :75:

Dzoni

Quote from: Niksic 3 on January 05, 2017, 09:51:25
Vidite Tovic skroz pod zavjesom a u Nk pada slab snijeg :75:

A dosta Vi ga je bolan i bilo, nije svaki dan petak, mora jedan bit i cetvrtak, sto kukate !
Dobicete opet iza praznika.

vladobr

Najjace je kad su ovako zanimljiva desavanja na sajtu hmz prikaz trenutne temperature ne radi

Dzoni

Meni radi najnormalnije.

Miloš BP

Ovamo samo da potraje. Vise od sat vremena jak snijeg.
Only black and white

Niksic 3

albatros_mne

Na 2 stepena uz umjeren sjeverac pada čista kiša uz poneku rastopljenu kad pojača vjetar... Mora da je baš toplo po visini :23:

Niksic 3

Evo Niksica prije 5 minuta,nama Nikšićanima nikad dosta :120:

NK sve ce biti dobro

Ako ima neko i Nk da je vani meka ubode lenjir zivo me interesuje visina.

Južina

Oslabio intezitet
Sada je to slabo/umjereno

Poledica

vanja

Po modelima sinoc kad sam gledao za pg od 11h pocinje jaci vjetar da duva. 11m/s a sve manje padavina. Crtale su se padavine do 15-16h no mozda modeli nisu vidjeli padavine kao sto ih sinoc za pg nosu vidjeli...no kad udari śever poslijepodne možemo se ispozdravljat sa snojegom do sledece prilike....mozda vec tamo negdje oko 14januara...

Niksic 3

Quote from: Poledica on January 05, 2017, 10:19:01
21 cm trenutno  :59:
To nije moguce ako ga je jutros bilo 25 nije spao 4 cm nego je porasto 1-2cm.Il je neka greska s visinom jutros bila.

NK sve ce biti dobro

Quote from: Poledica on January 05, 2017, 10:19:01
21 cm trenutno  :59:

Prije oko 8 je neko od forumasa postavio 25  pa zato pitam.

Fraka

Kisa oslabila i T odma porasla... ali mislim da ovo ne moze bit kraj za odje jos..

Miloš

Grmljavina u Baru. Bura sve jača, već je na 8m/s. Temperatura u laganom padu.
Smrklo se od mora, uskoro očekujem kišu.

Dzoni

Sa 2.6c poraasli smo na 3.2c !

Tooooo PODGORICEEEEEE   :107:

pg

Ima li gore klime idje na svijet  :107:
T 3,38C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Dzoni

Ojhaaaaa, tooo Podgoriceee, stara damoooo, pokazi svima svoju ljetpotuuuu  3,5c na digitalcu !

Filip.V

Evo ako je za utjehu, nidje se ne smrznem ko u Pg. Kad dune sjever u kosti probija  :03:

Niksic 3

Ja iskreno jedva cekam ovaj sjeverac da spusti ovo temp sve da zaledi.Prava zima  :79:

vanja

Kompletno ludilo. Izdajaaaaaaa izdajaaaaaaaa  :80: :71: svi cekamo da temperatura padne a ona pocinje da rasteeee aaaaaaaa fantasticno....da vidimo oce li primorje dobit sto jer pg vise nema sansi po meni...piii po 100 puta piii nagrd gadnii od kazana piii

Miloš

Krenula umjerena kiša, povremeno zagrmi. Bura je već na 10m/s, šta li će biti tek za koji sat, ne smijem ni da zamislim.
Temperatura bez bitnije promjene, tu se vrti oko 7.5°C. Mada modeli nisu ni davali pad prije 13h.