News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2017.

Started by Niksic 3, December 31, 2016, 20:35:23

Previous topic - Next topic

Nikola

Slaba susnježica uz umjeren do jak N vjetar.

T 4c

Fraka

Prilicno sam siguran da Risan ima pokrivac, a sad cu to i da provjerim, tamo je konstantno bijelo i vidi se da u more snijeg pada. Odje se jos klati izgorio danas.. cini mi se da samo Skaljare drzi, taman ka kazan

Miloš

Quote from: Bura on January 05, 2017, 12:23:21
Sada već sniježi i do polovine Mukovala (vrh 568mnv). Prema Sutormanu sve bijelo. Kiša veoma slaba i sitna.

Prema Zupcima i Tuđemilima se najniže spustilo, to je na nekih 100-200mnv.

Malčice pojačala kiša, ali i bura. Sa jačim udarom vjetra proleti poneka krupna rastopljena pahulja, ali i dalje se to ne može nazvati susnježicom.
Temperatura se i dalje muči sa padom, tu je zaglavila oko 6°C.
Valjda daju padavine gas malo uskoro.

Dzoni

Quote from: Nikola on January 05, 2017, 12:25:53
Slaba susnježica uz umjeren do jak N vjetar.

T 4c

U centru sam, cista kisa.

Stefan600

Jesi izlazio na vrh Korita Dzoni? S obzirom da je na Studeno pola metra sumnjam da je na Korita mnogo manje.
Februar 2012. :)

Dzoni

Stefi, zezas li me to ???

Preko Meduna se daljr ne moze od snijega a ne na Korita  :63:

Al3k5aNd4R

❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Fraka

U pojedine djelove zaliva ce bit lijepog snijega, odje jos mijesa, ali okolo trpa li trpa. T 2.5 kod mene

Nemanjaaa96

Sve se namjestilo u PG , samo jos pagulje da pocnu  :114:

FGump

Evo koja slika mada se ne vidi mnogo....ovdje samo provijava po koja pahulja...odnekud nanesena rekao bih...

Bura

Rekao bih da na najvišim zonama Šušanjbrda (300-tinjak mnv) sada već pada snijeg. Sve je bijelo. Ne razuznaje se granica između neba i kopna. Biće ovo možda dan za pamćenje! Na mom digitalcu stoji 3.7°C, zvanično 5.8°C. Kiša pojačava i to je sad ona "bijela" kiša.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Miloš

Pad na 5.8°C, kiša konačno pojačava i nebo je zatvorilo sa svih strana.
Dijele nas još 2-3°C od snijega, a pred nama je još barem 6-7h padavina prema modelima.

Nemanjaaa96

Zimska idila u Niksicu , dobicete jos nekoliko porcija  :107:

Stefan600

Ja idem brzo dzipom ali sam dobio info da su se neki zaglavili i to sa Nivom gore. Necu ici daleko. Sa dzipom do na Uble i dosta.
Opsti je haos gore.
Februar 2012. :)

Dzoni

Quote from: Stefan600 on January 05, 2017, 12:42:10
Ja idem brzo dzipom ali sam dobio info da su se neki zaglavili i to sa Nivom gore. Necu ici daleko. Sa dzipom do na Uble i dosta.
Opsti je haos gore.
Ako mene slusas nemoj preko Meduna, gore visocije je haos !

sanjin

boka

Padaju temp po primorju...
I Pg u padu
Mrtva trka izmedju Hn i Pg  :07:

Fraka

Cetinje, junacki 1.2 mm.. Gore ga slaze opasno. HN na 3.7

Bar gotovo izvjesno dobija pokrivac. Ulcinj da ne pricam.

Bura

Prijavljujem susnježicu u Baru uz dominaciju kiše. Digitalac kaže 3.0°C, AMS 5.1°C.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Miloš

Nevjerovatno je kako su modeli uboli tajming zahlađenja, tačno od 13h se davao ovaj pad u Baru.
HN je sve bliži snijegu takođe.

Bar +5.1°C
HN +3.8°C
PG +3.8°C

Uskoro će Podgorica biti najtoplija u zemlji.

Kod mene i dalje teško da se može nazvati susnježicom, iako su primjetne rastopljene pahulje kroz kišu. To je i dalje odnos 5:95

sanjin

Niksic 3

Odje sitan snijeg oce li pojecavat :32:

Danilovgrad

Velje Brdon pobijeljelo i vidi se iz DG, jbt sve... U DG snijeg miješa i dalje,oofffff :35: :35: :35: :35:

mister

Cetinje oko 30 cm,bas jak snijeg trenutno

mecava

Cetinje haos prema AMS. Kod Madja vjerovatno ista situacija. Je l' pada jos u BP?  :79: