News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2017.

Started by Niksic 3, December 31, 2016, 20:35:23

Previous topic - Next topic

Miloš

Prije promjene vremena koja slijedi, vezala su se 2-3 lijepa dana u Baru. Temperatura je išla do 13°C.
Evo malo fotografija od prethodna dva dana:

Pogled sa Vrsute (1180mnv.) na Bar. Ako se vratite na 5. i 6. sliku od početka, to je vrh koji je pod oblakom.

Zoom na Bar:

Igra sunca, oblaka i mora:

Niksic 3

Dzoni

Quote from: Bura on January 02, 2017, 20:10:02
Quote from: Dzoni on January 02, 2017, 19:52:34
@ SH   :45:   :45:   :45:

Ulcinj strmoglavo pao sa 9,5c na 5,8c a potpuno oblacno  :78: uz slab sjeverac.

Tih 9.5°C je izmjereno još u 14h, a ovih 5.8°C u 19h, u ovim terminima između Ulcinj nije slao synope.  :45:

U Baru umjereno oblačno uz svježih 5.4°C po mom digitalcu. Zvanično čak 8°C. Bezvjetrica je. Jutrošnji minimalac kod mene +1.1°C.

Moguce da je bio stari satni podatak u listi, na brzinu sam gledao.

A nista digitalci, to nije mjerodavno za neku iole ozbiljnu pricu. Zivin stub je majka i profi alatke. Mjeri taj idiit nize ocigledno iako se sjecam da si pisao da je kod tebe nesto niza T, mada 3c svakako u ovim okolnostima ne moze bit razlika.

sanjin

Priblizava nam se plitki ciklon.

Dzoni

Podgorica, oblacno, tiho i relativno toplo, 4,9c.
Niksic lijepo pada sa skorasnjih 4c, sada je 2.8c.

Dzoni

Sa tendecijom blagog rasta...izgleda da je T kod nas opala sto je mislila... :82:

Cetinje sa 1c spremno za snijeg  :114:

Podgorica ce sutra biti prilicno hladna za kisni dan, cini mi se da ce ostati nisko, 1-2c nize od prognoziranih 8c.

staracfoco

Berane ponovo imalo ledeni dan.I noć ,do sada,studena sa T -9 stepeni(po autu).Valjda treba vremena da ojuži,a ja onda,ako se oslonim na iskustvo, više vjerujem da će padati kiša nego snijeg.Jedino me tješi najava zahlađenja u popodnevnim satima a i glavnina padavina bi bila tada.

Niksic 3

Ev je slaba susnjezica u Nk,da malo pojacaju padavine i eto snijega.

Pantelija

Niksic 3

Ovo pocne pa stane.To je bas slabog inteziteta posle 02-03 bi mogli ocekivat nesto ozbiljnije.

Niksic 3

Neke stanice biljeze porast temp
Cetinje sa 0.8 na 1.1 za 20 min
Pg ostala na istom
Njegusi sa 1.2 na 1.3 nista znacajno

niksicki

kad sam krenuo iz pg prije sat vremena na auto mi je pokazivalo 5,5 stepeni,  na marezu 5,0 dok je kod drrnostice mjerilo cak 7, bogetici 6,5, a nk 4,0. trenutno je suHo

Fraka

Poceo je vjetric koji dize T, ali osjeca se zima u njemu.

Stefan600

Pozdrav dobri stari drugovi  :22: :105:

Vidim da se sprema svasta ovih dana na forumu... A jaa, gledam sjutra da nabacim neke dobre zimske gume pozadi na merdza starog dobrog i put Kuca, pa dokle uspijem da se popnem  :37: :37: :37:

Temperatura u solidnom padu zadnjih uru vremena. Evo je na 4.38°C po AMS u 00:20, solidno je to, pretpostavljam da ce se spustit snijeg dosta nisko oko Podgorice, a interesuje me kako je stanje u DG.
Februar 2012. :)

Poledica

Kolikaje temp u Nk?Ne radi ams za Niksic nevjerovatno.

EagleS

Quote from: Poledica on January 03, 2017, 00:51:08

Ne radi već dugo, grom ju je više puta spržio  :05:  :03:

Quote from: Stefan600 on January 03, 2017, 00:43:29
Pozdrav dobri stari drugovi  :22: :105:

Vidim da se sprema svasta ovih dana na forumu... A jaa, gledam sjutra da nabacim neke dobre zimske gume pozadi na merdza starog dobrog i put Kuca, pa dokle uspijem da se popnem  :37: :37: :37:

Temperatura u solidnom padu zadnjih uru vremena. Evo je na 4.38°C po AMS u 00:20, solidno je to, pretpostavljam da ce se spustit snijeg dosta nisko oko Podgorice, a interesuje me kako je stanje u DG.

dugo te nije bilo  :112:
The absence of evidence is not the evidence of absence

Dzoni

Oko 2c bi trebalo bit u Nk.

Podgorica na 4.2c...e kad bi neko ko stapicem spustio za jos 2 stepena  :101:

Niksic 3

Fino je crvenilo napolje

NK sve ce biti dobro

Izvinjavam se za off ali samo informacija da se renovira zgrada stanice u Niksicu pa dako i ovu automatsku visre naprave vakat bi bio.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

niksicki

u 1h okruglo 2 stepena u nk.

vanja

Quote from: Dzoni on January 03, 2017, 01:13:08

dzoni drzace kazan hladnocu. veoma sumnjam da ce sjutra maksimalna da bude 8 stepeni kao sto je prognozirano. to je u ovom slucaju vrlina . mana je sto ovo ne ide na nulu e onda bih se necemu nadao

Dzoni

Quote from: Niksic 3 on January 03, 2017, 01:21:31
Fino je crvenilo napolje

Kod nas ga nema, cak i oblacnost nije konzistentna, gledano iz centra grada.
Jos su oblaci visoko.

Dzoni

Quote from: vanja on January 03, 2017, 01:29:44
Quote from: Dzoni on January 03, 2017, 01:13:08

dzoni drzace kazan hladnocu. veoma sumnjam da ce sjutra maksimalna da bude 8 stepeni kao sto je prognozirano. to je u ovom slucaju vrlina . mana je sto ovo ne ide na nulu e onda bih se necemu nadao
Pa bas sam o tome pisao visocije u postu #55.

Niksic 3

Ali Dzoni bas me cudi da je ovolika razlika izmedju Pg i Nk u ovim situacijama.

Dzoni

U kom smislu ?

P.S.

Ct fenomenalno opalo sa T, gotovo sigurno krecu sa snijegom, T blizu Oc. Niksic topliji 2c.