News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2017.

Started by Niksic 3, December 31, 2016, 20:35:23

Previous topic - Next topic

Bura

Ne raziđoše se oblaci prije smrkavanja tako da ne viđeh dokle se spuštao snijeg na barskim planinama. Lisinj se u nekim trenucima pokazao skoro do vrha, ali snijega na njemu nije bilo. Rumija, Sutorman i Vrsuta ostale su u potpunosti pod oblacima. Trenutno se pogotovo s morske strane razvedrilo, mirno, velika vlaga, T 7.2°C.

Ovaj novi oblačni sistem sa sjeverozapada već nam je pri granicama.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Poledica

Neka magla odvratna trenutno.

Južina

Nikola

Niska oblačnost,ostaćemo pretopli prije glavne oblačnosti.

T 5.7c

Miloš BP

Juzina-zbog sezone lozenja uglja kod mene u Pruskoj je ''sumaglica''! Disat se ne da.
Only black and white

Poledica

Da se hoce razvedrit bar sat vremena,Pg bi sigurno pala na 2 stepena.Ajde razvedri seeee

Drazen

Samo kad bi se malo razbili oblaci da spusti temperaturu,oblacnost stigla do Sarajeva.

Miloš

U Baru se razvedrilo, temperatura u lijepom padu na 7°C. Ali to ne znači ništa za eventualne sjutrašnje padavine.

Niksic 3

Odje oblacno nece mesci vedrit,al Nk ne mora panicit imamo vrhunsku temparaturu,i kad krenu padavine i padace temp

pg

Ima li sanse i u ovu rupu da se razvderi da pane malo temp  :107:
Oblacno T 5,6C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

vanja

Pogled na most i voz....vidi se tacno linija dokle je snijeg...snimljeno ispod sela Klopot  :79:

Poledica

Nije mi jasno okle nocas ovolika magla.Vidi se da je vedro jer se vide mjesec i zvijezde.Pi.

Nikola

Konačno se izvedrilo,na digitalni 4.5c

Niksic 3

Quote from: Poledica on January 04, 2017, 18:12:04
Nije mi jasno okle nocas ovolika magla.Vidi se da je vedro jer se vide mjesec i zvijezde.Pi.
Magla se stvorila,zato sto su se stvorili svi uslovi da bude magla. :67:

prenka

Quote from: Nikola on January 04, 2017, 18:13:59
Konačno se izvedrilo,na digitalni 4.5c
Aj sa srecom vise  :107: Kad se ocekuje pocetak padavina i koja ce biti temperatura po visini pri pocetku padavina ?

Južina

Nikšićani ośetite čari magle ne bojte se  :05:
Najiskrenije, kad padne ona bljuzga nakon cjelodnevne kiše  ( a padne 2cm najviše i to kaplje i dušu ti lomi koliko je grdno) pa se još magla prilijepi na okolna brda i u grad zajedno sa smrdljivim dimom, tačno mi dođe da se zapalim u toj situaciji :107:

JovanK

Izvedrilo se malo dako pane bar dva stepena dok se ne naoblaci ponovo

Drazen

Potpuno vedro  :116:  ,4.3 ℃ na digitalni termometar.

Fraka

Vedro je i opada temperatura polako svuda.. mozda i bude dovoljno za PG, mada tesko. Vlaga je ogromna, zato i ne ocekujem neki znacajan pad temperature. To je i razlog magle.

Dzoni

Quote from: Nikola on January 04, 2017, 17:47:39
Niska oblačnost,ostaćemo pretopli prije glavne oblačnosti.

T 5.7c

Znalo se to Nidzo.
Kakvi smo mi jadi, kad je oblacno kod nas T ne moze pasti...evo nas sustize primorje, na samo 1c razlike.

Dabogda Ulcinj dobio snijeg a kod nas kisa samo padala do prestanka !

sanjin

Opada T za 0.1 na pola sata.  :67:

Dzoni

Iskreno momci, ja ne vidim dje se to izvedrilo...
Izlazim na terasu, oblacno, T bezmalo 6c !!!  :55:
Evo primorje pada sa T, sad na istom nivou kao mi  :75:

Niksic 3

Quote from: Južina on January 04, 2017, 18:18:28
Nikšićani ośetite čari magle ne bojte se  :05:
Najiskrenije, kad padne ona bljuzga nakon cjelodnevne kiše pa se još magla prilijepi na okolna brda i u grad zajedno sa smrdljivim dimom, tačno mi dođe da se zapalim u toj situaciji :107:
Ne brini se južina,sad cu je ja poslat kod tebe u Bijelo Polje dje joj je i mjesto :120: :122: jos da ti se zacini sa dimom i tim polu vodenim snijegom.
Sad cu da pjevam napolje cijelu noc"Bjezi maglo sa maglicima evo ti bjelopoljca sa nožićima
T 0.8

sanjin

Quote from: Dzoni on January 04, 2017, 18:24:17
Iskreno momci, ja ne vidim dje se to izvedrilo...
Izlazim na terasu, oblacno, T bezmalo 6c !!!  :55:
Evo primorje pada sa T, sad na istom nivou kao mi  :75:
Ja vidim zvijezde na pojedinim djelovima neba.

JovanK

Vedri se
Na digitalcu 3.9c