News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2017.

Started by Niksic 3, December 31, 2016, 20:35:23

Previous topic - Next topic

Mađo

Temperatura u daljem padu. -3° a vidim ima i vedrine malo.

mijo

malo vedrine i kod nas odmah T u minus

Danilovgrad

-2 ih.. samo malo vedrine ili prošarenosti odmah pada... Nije to lše, uplaših se kad se približi nuli, mada kod nas je cio dan minus...

JovanK

Ocekuju li se padavine prije 2h?

Bole-PG

Quote from: JovanK on January 12, 2017, 22:48:15
Ocekuju li se padavine prije 2h?
Moguce ali bas tesko,tesko da ce prije 3-4 ja mislim
Podgorice grade moj!!!

Miloš BP

:U Bp magla po okolnim brdima. Nebo uglavnom vidljivo,ima mjesecine. Polako se gomilaju oblaci. Temp oko -12.
Only black and white

Danilovgrad

Boga mi da je T +10 ne bi kasnile. Izluđeh ove zime.

Fraka

Zaista ne kasne padavine.. najranije sto wrf to vidi je oko 2 ujutro i to nedje po orjenu.. znaci prije 3 je skoro nemoguce..

Fraka

Probija jugo pomalo na jugu.Kod mene T porasla na 3 stepena. Bar vec na 6, ocekivano prvi. Mozda i porani malo..

Danilovgrad

:35: :41: :02: :12:
Quote from: Fraka on January 12, 2017, 23:27:31
Probija jugo pomalo na jugu.Kod mene T porasla na 3 stepena. Bar vec na 6, ocekivano prvi. Mozda i porani malo..

Južina

Quote from: Milossss on January 12, 2017, 22:52:50
:U Bp magla po okolnim brdima. Nebo uglavnom vidljivo,ima mjesecine. Polako se gomilaju oblaci. Temp oko -12.
Povećava se temp, na ovaj moj termometar pokazuje -11

Filip.V

Mislim da ce sve nas sto se budimo, aj da kazem oko devet ujutro, docekati jedna dobra kisa. Niksic mozda do podne izdrzi, ali mi tako ne izgleda.
T-4, bez vjetra

Nikola

Javljam iz Danilovgrada.Nije potpuno oblačno,vidi se sjenka Mjeseca,T -1c na termometar

petar

Ponovo smo u minusu, nebo oblacno :72:

Dzoni

Ima dosta vedrine nad Ppdgoricom, mjesec je bio zadnjih pola sata-sat vidljiv...ne valja rabota.

Padavina jos nema ni u najavi.

@snesko belic  stalno vidi neke padavine na satelitu (prije neki dan iz Hr da ce doc kod nas u vecernjem terminu, vidjeh veceras da ce do ponoci...kako li samo to vidi da mi je znat  :62: )

promaja s bulevara

danas, padavine od 11 sati, malo kanije od ponoci, pa oko 3 sata, pa nece ih ni bit do 7 sati, sad pitanje oce li ista i padat...je l ovo gatanje il nauka??

Dzoni

Sto se mene tice, ja sam u vise navrata napisao da finorezolucijski modeli wrf-nmm padavine daju od 03utc. Takodje i to cesto nije "sveto pismo" pa tajming moze biti pomjeren, da krenu kasnije ili pak ranije.
Mi smo navijali da to bude ranije, ocigledno od toga nema nista.

Fraka

Propuh, svi mi znamo da je gatanje pogodit tacno vrijeme dolaska padavina, ali nijedan finorezolucijski model nije davao snijeg prije barem 2 ujutro. E sad, ti treba da razlucis da li neko daje prognoze po zelji i osjecaju ili procita sa karte.
On: T opet opala i vjetar utihnuo. 2 stepena.

Danilovgrad

Ja o početku padavina ništa ne znam, mislim ko to precizno uopšte zna. I ja mislim da je Džoni najbliže... Oko 03h i to na moru.
Laku noć, budim se u 05h  :38:
Danilovgrad: T -1 i dalje.

Dzoni

01h, padavina ni u najavi  :02: Oblaci visoko, vidi se iz centra brdo Ljubovic...nista tu jos spremno nije. Nemaju oblaci onu "crvenu" nijansu.
Tiho, takt -0,5c.

NK sve ce biti dobro

Vamo je oblacnije bilo u 14h ...ako gledamo po oblacima mi smo jos predaleko od bilo kakve akcije
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Danilovgrad

Quote from: Dzoni on January 13, 2017, 00:56:01
01h, padavina ni u najavi  :02: Oblaci visoko, vidi se iz centra brdo Ljubovic...nista tu jos spremno nije. Nemaju oblaci onu "crvenu" nijansu.
Tiho, takt -0,5c.
I kad imamo šansu mi je nemamo, a i kad je imamo u najavi ni tada je nemamo. Ne bi me čudilo da mi ujutro DG i PG budemo -1 i da pada ledena kiša.

Fraka

Visok skok T na Njeguse.. sa  -4.1 na -1.1. S mora je stigla oblacnost.. nije iskljuceno da su krenule padavine ponedje

Dzoni

Ocigledno nam se neda u Podgorici i Dg vec niz godina sa snijegom i sve ovo malo izbaci covjeka iz takta...dokle ?
Ali sto je tu je  :103:

Dzoni

Quote from: Fraka on January 13, 2017, 01:04:44
S mora je stigla oblacnost.. nije iskljuceno da su krenule padavine ponedje

Cini mi se da je jaca oblacnost upravo nad srednjom Bosnom i da cemo cekati na to...suma sumaru jos cca 2 ure  :80: