News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2017.

Started by Niksic 3, December 31, 2016, 20:35:23

Previous topic - Next topic

Miloš

Bravo za Kotor! Fraka, baš mi je drago zbog tebe, znam koliko ti to znači  :116:

Vidim po synopu da je počeo ponovo i u Baru da pada. Nadam se da će Bura uskoro izvijestiti iz prve ruke kako to izgleda. Šteta bi bilo da Bar zaobiđe kad se praktično cijelo primorje zabijelilo.

Niksic 3

Rekoh ja da u Nk nije kraj.Niksicani pogledajte kroz prozor.

Fraka

Sudeci po Dubrovackom radaru, ozbiljan odraz ide ka samom jugoistoku.. oce li zakaciti Bar i Ulcinj, ne znam, al valjalo bi

Niksic 3

mister

Cetinje isto umjeren snijeg....ne mirise ovo na dobro

Gaga

Eo i ovdje opet,ali opet nebo razbijeno dosta.

Niksic 3

Pada umjeren ovo je palo novog za 7-8 min

Krivi

Čekao sam 4 godine da vidim snijeg u Pg, i evo konačno mu se obradovah. Ali nešto me baš zaintrigiralo. Šetao sam od Delte do centra, do Moraće je padao, kako predjoh most stade. Valjda počne opet majka mu stara.
GGMU!

Fraka

Danilovgrad

Bura

Nijesam u Baru tako da ne mogu da obavještavam iz prve ruke.  :12: :12: :12: :12:

Čekam izvještaje od mojih dolje i slike sa portala i društvenih mreža.

E živote metlo bez drške!  :12:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Fraka

Steta Bura, mislim da ne gine porcija od Budve do Ulcinja

http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=dradar&param=stat

Niksic 3

Umjeren sitan nastavlja...

promaja s bulevara

Poceo provijavat i u Danilovgrad sad  :79:

NK sve ce biti dobro

Niksic opet objelio. :79: Dobro gadjes Niksic 3 no ne smijem te vise hvalit  da ostavimo nesto za petak.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Niksic 3

Quote from: NK sve ce biti dobro on January 11, 2017, 16:39:14
Niksic opet objelio. :79: Dobro gadjes Niksic 3 no ne smijem te vise hvalit  da ostavimo nesto za petak.
Da ne ureknemo xD

NK sve ce biti dobro

Moram samo reci dvije ppvodom ove rupe u Dg. Danas kad su padavine bile u jeku snijeg se spustio do Orje luke dje stoji policija cesto, onda Dg suvo, pa opet umjeren do jak snijeg od kafane Sutjeska do Komanskog mosta i koji statisticki centimetar. U Pg samo par pahuljica.o

budva lastva grbaljska

au ljudi moji kako sad pada u lastvi pa to je nevjerovatno krupni obilni sijeg trenutno ako ovako nastavi bice veselo :05: :05: :05: :05: :05: :05: ovo se nije gledalo ovamo ovako krupni snijeg

Fraka

Sjajnooo, i po odrazu se to vidi.. I sto je najbitnije vata bas citavo primorje... Bice kanonade u Baru kasnije! Jos da zabijele Pg i Dg.. to bi bilo pravo

On: Pada slab snijeg. T 0 stepeni.. ne topi se mnogo onaj sto je pao.. samo po asfaltu

Drazen

Krupne pahulje u centru grada.  :107:

NK sve ce biti dobro

Mi se kao nesto izvedravamo  :57:

vanja

Kakav snijeg ljudi poce da pada u Virpazar pa do Lesendra...izuzetan. suvi odmah se hvata  prije tacno sat ipo....u golubovce dosta dosta manje...evo sad u pg provijava

Niksic 3

Presta :99:
Al nema veze ceka nas zanimljivo vrijeme.

milos555

Nevjerovatne situacije ove zime!  :109: Ovo malo podsjeća i na decembar 2010. kada je na primorju padao snijeg, a na sjeveru je uglavnom bilo suvo.
U NK trenutno tek po koja pahulja, na pojedinim djelovima neba je i vedro.

Miloš

Sad su sve oči uprte u Bar. Prava šteta što ni Bura, ni Krivi ni ja nismo dolje. Valjda je Markonato tu da nas obavijesti.

Očekujem jak snijeg za pola sata koji će trajati oko pola sata. Nakon toga kraj bajke i razvedravanje.