News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, November 11, 2016, 22:50:13

Previous topic - Next topic

skener

Tek od 7UTC  ili 8h se racuna Tmax, imali smo takvu situaciju prosle godine

kristian_zg

Žabljak već 3 termina javlja slabi snijeg što bi trebalo biti dovoljno da uđe u 1 po pitanju oborina.
Što se tiće tMax u 6UTC lijepo stoji u pravilima:
Prognozira se maksimalna terminska vrijednost temperature u svakom od tri grada. Prognostički period je od 06-18 UTC. Vrijednosti ostvarene u 06 UTC se ne uzimaju u obzir.

Boce

Slab sneg može ceo dana da proliće i da nema merljivih padavina. Bilo je takvih dana ranijih godina.

Bart

Slazem se ovo sto je rekao Boce za sneg, videcemo u 13h... A sto se tice tmax ako je bila takva situacija prosle godine onda ok verovatno tako ali neka admin samo to potvrdi... Steta bi bila da me zezne za 0.1C
Prolazno vreme 10h
Bar 10.5
Niksic 3
Zabljak -1.6
Vetar 9

AdriaticWeather

Očekivao sam oblačnije za Žabljak, ali ne ovoliko oblaka u južnijim krajevima, tako da su temperature niže nego sam mislio da će biti.

Bart

Zabljak -1.4C, Niksic 6.9C i Bar 12.3C
Vetar 13
11h  :63:

Boce

U 12h
Bar 13.1
Niksic 7.4
Zabljak -1.0
Vetar 15

Imam utisak da će vetar biti odlučujući faktor po pitanju pobednika ciklusa.

oliver88

Nikola

Shody

Valjda 11?
Meni izmakao Bar ipak..

Boce

Vetar 11

Bar 14.6
Niksic 8.0
Zabljak -1.0

Fraka

Nisam ispratio najbolje sve. Trebalo bi da je Boce osvojio ciklus. Ja sam malo spasio obraz poslije prva dva kola.

Boce

Ako se ne varam El Niño i ja delimo prvo mesto u ciklusu.

gaara

Bar mi donese -2  :75: Ne znam šta mi je bilo da stavim 8.9C

Bart

Dal je moguce da sam pogodio sve tmax  :114: Dobro mislio sam katastrofa kola ali sad sam zadovoljan moglo je gore  :112:

Boki-RI

I meni se čini da sam pogodio sve osim Tmin, ali sačekajmo službene rezultate.

Admin

Završen je prvi ciklus Desetog otvorenog prvenstva Crne Gore u prognozi vremena.
Slijedi pauza, a drugi ciklus počinje 10.1.2017. kada se predaju prognoze za 12.1.2017.

Boki-RI

AdriaticWeather

Čestitke Boce  :111:
Jako zanimljivo natjecanje, puno nas se zbilo gore, bit će jako zanimljivo do kraja :)

Dado

Ja tek sad vidim da sa Tmin greskom poslao -0.8  :75: Steta sto nema opcije da procitam sent messages, za nepovjerivati  :34:

Haris_Sa

Bar pobjegao za 0.1 , Zabljak za 0.1 a Tmin za 0.2 :D

Dado

Snadjoh se i vidio sam da sam poslao -8 Tmin. Prema tome ako se ne varam osvojio sam 7 ipak a ne 8 poena..Pa neka admin provjeri   :03:

Fraka

Mislim da se niko nece bunit za taj jedan bod :03:
Cestitam pobjednicima ciklusa i nadam se padavinama u drugom ciklusu. Ja ne znam da li cu ucestvovati, vjerovatno ne.

kristian_zg

Čestitke svim 9tkama kao i pobjenicima cilkulsa!  :116:

Bart

Cestitke pobednicima ali pre svega cestitke svima na ucestvovanju i bas je bilo malo odustajanja i promasenih kola  :83: Vidimo se u drugom ciklusu  :112: