News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Novembar 2016.

Started by Nikola, November 01, 2016, 08:58:05

Previous topic - Next topic

Niksic 3

Niksic 5.6 stepeni ima umjerene kise :121: sad ocekujem visi pad temp jer ce noc mozda ima neke sanse da proleti po koja pahulja.

staracfoco

Kod mene,uz kišu,promiču i sniježne pahulje.Možda i presniježi,ako padavine potraju.

sanjin

Niksic 3

U Pljevlja jak snijeg,ovaj grad ima specificnu klimu s jeseni i proljeca padaju snjegovi ko i na Zabljak.Sada ne pada nista u Nk stalo al je oblacno oce imat padavina nocas?

Niksic 3

Dobio sam informaciju da u Nedajno ima 10-tak cm.

Стенли

Kako je probio sjever u Dg, bas je hladno.. pada kisa i umjerena uz nalete vjetra. Pomet, Garac ce gotovo sigurno dobiti fin snijeg.

Bura

Visine snijega u 19h:

Žabljak  11 cm
Kolašin  5 cm
Pljevlja  3 cm

Padavina ima u cijeloj zemlji. Najtopliji Ulcinj sa 19°C. I pored snijega koji pada, od glavnih stanica u minusu je samo Žabljak, od AMS najhladnije su Viline Vode sa -2.5°C.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Niksic 3

Kisa glupa i dosadna u Niksicu :75: zaglavio se Nk na 5 stepeni nece ni dolje ni gore.

staracfoco

Prvi snijeg u Beranama u novoj sezoni.Krovovi i travnate površine potpuno bijeli a snijeg i dalje pada.

niksicki

Neka je srecan  :116: Ako ste u mogucnosti bilo bi lijepo  da napravite kakvu fotku.

staracfoco

Snijeg prestao.Bilo je lijepo gledati kako pada.Nikšić3,ja sam ti bogami nepismen kad je fotografija u pitanju,a mučno mi da se učim pod starost.

boka

Ura za Berane  :109:
Pg posle pauze opet kisa + vjetar..

Niksic 3

Svaka cast za Berane.U najmanju ruku i ocekivao sam za njih neki mali pokivac.Kako je pocelo bice snijega ove zime obilno,samo ako bog da.Ođen prestale padavine vec neko vrijeme.

EagleS

Vakat je da se otvori nova "snijeg - sezona" :122:

Viline vode -3.1C
Žabljak -2.05C
The absence of evidence is not the evidence of absence

Admin

Vidim da su nove AMS našle svoje mjesto na pljusak.com
Pregled podataka sa crnogorskih stanica van nadležnosti Zavoda možete naći i na http://www.meteo.co.me/misc.php?text=142&sektor=1

Bura

Evo visina snijega u 7h u Crnoj Gori:

Žabljak 12 cm
Andrijevica 5 cm
Pljevlja 4 cm
Kolašin 1cm
Rožaje 1 cm

Evo i minimalnih temperatura u zemlji:

Bar 13.3°C
Budva 13.0°C
Herceg Novi 12.8°C
Kotor 12.2°C
Petrovac 12.0°C
Tivat 10.6°C
Ulcinj 9.4°C
Podgorica 8.8°C
Danilovgrad 8.3°C
Golubovci 8.3°C
Virpazar 8.1°C
Gornji Bandići 7.5°C
Rvaši 7.3°C
Cetinje 6.9°C
Njeguši 6.7°C
Nikšić 5.7°C
Bijelo Polje 3.0°C
Dragovića Polje 2.9°C
Šavnik 2.0°C
Berane 1.0°C
Plav 1.0°C
Plužine 1.0°C
Rožaje 0.0°C
Pljevlja -0.1°C
Kolašin -0.2°C
Andrijevica -1.0°C
Jezerine -2.2°C
Viline Vode -3.3°C
Žabljak -4.5°C
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Niksic 3

Minimalna u Nk je bila 4.0 c :109:

niksicki

Nidje snijega oko Niksica jutros.

Niksic 3

To i ja kolega primjetih bas cudno da Vojnik koji je eto 2000 m n v nema snijega.A juce da je jos malo zaladilo Nk bi presnjezio

Niksic 3

Niksic 3

I u Andrijevici je fino sipalo

SnowHunter

Današnji satelit, vidi se gdje je bilo snijega u Dinaridima:

Iako je već u par navrata zabilježeno padanje snijega, tek ovog puta je došlo do formiranja sniježnog pokrivača na Žabljaku - par nedjelja kasnije od 15-godišnjeg prosjeka:

Jedna jučerašnja žabljačka:

Prvi mačići se u vodu bacaju - tako je i s ovim snijegom, a kakvu je sniježnu sezonu započeo ispratićemo....

Niksic 3

Pocela slaba kisica u NK

Niksic 3

U Oslu pada snijeg trenutno ga nema puno al ce padat sjutra i nesto u ponedeljak pa ce izac na oko 15cm.

SnowHunter

Zaleđe sjevernog Jadrana u jugozapadnoj struji juče i tokom ove noći dobija brutalne padavine.  :119: U toku prethodnih 24h najviše je palo u riječkom zaleđu, Platak (1100mnm) već mjeri 300mm!!! U Sloveniji do sada najviše mjeri Vogel 250mm, slijede Krn sa 200mm, Bovec i Breginj sa po 165mm.

Sjutra  i preksjutra će slično biti kod nas - po prognozama neki krajevi će brojati preko 200mm padavina, lokalno vjerovatno i više:

Lijepo je što konačno imamo solidan broj automatskih stanica koje se nalaze na zanimljivim lokacijama (Njeguši, Cetinje, Virpazar, Studeno, Kolašin, Bjelasica) pa ćemo akciju moći pratiti ''uživo''.  :121:

S druge strane u zavjetrini Dinarida fenski efekat juga ovu noć čini skoro tropskom, pa Loznica trenutno mjeri 21.2°C, a Banja Luka 20.5°C.