News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Avgust 2016

Started by Admin, August 01, 2016, 13:17:25

Previous topic - Next topic

Niksic 3

U Niksic  strcka sitna kisa.Prema jugozapadu velika kisa.

Niksic 3

Kakvo blicanje u Nk prema ostroskim planinama nebo crveno.

Niksic 3

Pocela kisa u Niksicu uz jaku grmljavinu.

Niksic 3

U Niksicu ne zna se sta je jace il kisa ili grmljavina :23:

Niksic 3

Evo ispred moje kuce ulice plave,intezitet kise koji se rijetko gleda.

Mađo

Izgrmlje se i trosnu malo kiše.T 18.2° toplije bogami no potonjijag danah.  :11:

Bura

Umjerena do jaka kiša u Baru, jednom jako zagrmjelo tačno iznad grada, ovo ostalo samo povremeno i potmulo. I bura probila prije dva sata. Sparno je, a još i bura fenira. Sad uz kišu temperatura u blagom padu, T 24.6°C.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

NK sve ce biti dobro

Malo se primirilo. Sta da ocekujemo sjutra vece od 20h, moramo ove reflektore otvarat
?
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Niksic 3

Ako se sta racuna ispadala se fino.

Gaston

Na Studeno pada kiša nošena śevernim vjetrom, 16,3°C.

Niksic 3

Evo opet umjerene kise.

Niksic 3

Koja jacina kise u Niksicu. :101:

Dzoni

Kod nas je tutnjelo, grmjelo, vjetar sibao ali od kise nista.
Sve nas je zaobislo, ode zapadno.

Niksic 3

Evo i u Niksicu prestala kisa.Nema za cim da se zali,velika kisa je pala,vidjet cemo sjutra kolika je kolicina u pitanju.

Dzoni

Naravno da Vi nemate za cim zaliti a mi iz mozga da vristimo  :75:

JovanK

U ulcinj svu noc kisa padala umjerenim ili jakim intezitetom
Bas fino razladilo

staracfoco

Kiša čitave noći uz promjenljiv intenzitet.Sinoć oko ponoći jaka i neprekidna grmljavina,zbog koje sam odustao od slanja posta,jer imam loše uzemljenje i već sam sagorio dva računara u sličnim situacijama.Jutros svježe,mračno i ,svako malo,naiđe po neki pljusak koji traje desetak-petnaest minuta i tako ukrug.Baš me interesuje padavinski bilans od noćašnjeg osvježenja.

mecava

Ovdje je isto pala dobra kisa, posebno je od ponovi krenuo jak intenzitet. 48.3mm Bijelo Polje, Berane 39.4mm do 8 sati.

Dzoni

Jel moguce da smo toliki baksuzi u kazanu pa da ni kapi kise ne dobismo od svega ?!
:51:  :52:  :55:  :54:

Niksic 3

Niksic zvanicno do 06:00 43mm rekao sam i sinoc da su to dobre kolicine padavina,svaka cast Dzoni koji je reko da ce bit fine kise u Nk.

Niksic 3

Padala je kisa posle 06:00 isto

staracfoco

Ukoliko radnici klimatološke stanice u Beranama ne očitaju današnje padavine, kako to rade kad je u pitanju period do 12 sati,mislim da je od sinoć do sad palo kiše koliko prosječno padne za avgust.U svakom slučaju je to neđe blizu.

Niksic 3

Javljam novi talas kise u Niksicu.

Niksic 3

Fina kisa u Niksucu pada.

Niksic 3

Kisa se nastavlja ne posustaje.Napolje svjeze.