News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Mart 2016.

Started by Cirius, March 01, 2016, 00:24:08

Previous topic - Next topic

sone

Impresivan je bio nagli pad temperature za vrijeme udara grada.Doslovce se u kuci hladan vazduh odjednom uvukao.Ovo je podne za pamcenje.

mecava

Strasna grmljavina i ovdje. Podgorica 14.9 mm za 10 min.  :02:

Južina

pljevlja 1.3 , pada li snijeg tamo  :11:

mecava

Vjerovatno pada, ovdje je trenutno jos toplo.  A bilo bi veliko iznenadjenje da presnijezi. Mada nisam optimistican.

vanja

u pravu je snowhunter...prvo svitne pa to isto vidim i na kamerama na vucju dje je dosta jak intezitet snijega  :11:

Czv Nk

Ође је било прије сусњежице.

Cuca

Mojkovac javlja susnježicu

Bura

U Baru još uvijek oblačno, na moru strahovito crni oblaci. Jugo je u potpunosti stao. Sada se već čuje potmula grmljavina.  :114:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

SnowHunter

Žabljak 9.5mm snijega u zadnjih sat vremena.  :79:

sanjin

Bogme mrcen je to snijeg nakon kisurine i T u plusu.
U Pg 8.5. Bice slika gradnog pokrivaca.  :05:

Tihi

Padavine su stale,malo je svanulo.Snijeg se spustio na Zlu goru do 1200mnv,Studenu 1000mnv,pud Vucja sad manje pada.Sa Golije su se oblaci kratkotrajno razisli i moze se reci da je panuo solidan snijeg.U pravcu  centralnih planinskih predjela pa dalje prema istoku je mracno,plavo,crno,kako god,sa grmljavinom i intezivnijim padavinama.

sanjin

Gaston

Snijeg je na Žabljaku padao do prije sat.

Južina

Grmljavina, kiša, ali snijega nema :12:
Osjetno je zahladnilo.

sone

Sad bijah do Rimskog trga na kruzni,znaci ovo nevrijeme prelazi moju ljubav i zanimljivost akcije u meteorologiji.Strasna kisa i grmljavina.Znaci kad meteoroloske pojave prelaze u opasnost vrag je odnio svu zanimljivost.Vjerovatno su mnogi u opstini nasoj imali stete od ovog nevremena a dosta je kad probije voda pored prozora a da o tezem ne pricamo.Kad ce ovo stati napokon?

Miloš

Zanimljivo je da je front išao bukvalno do Bara i tu je stao negdje oko Sutomora, zatim se oblačnost vratila iz jugozapadne u južnu struju. Prosto je nevjerovatno da u situaciji sa ovako obilnim padavinama u cijeloj Crnoj Gori Bar prolazi bez kapi kiše.
Mada, duga je noć, do jutra će sigurno nešto stići.

Vidim da su svi letovi na aerodromu u Golubovcima nakon 16h pomjereni i odloženi.

sone

Evo Micev Branko upravo kaza da ce naredni sati nama u Titogradu definitivno bit zanimljivi.Ljepota nema sto.

Al3k5aNd4R

Čak i nisam znao kakvo nevrijeme nam ide i izađem na terasu da postavim kameru da snimim jedan lijep timelapse i dok sam postavio kameru i podesio aparat poče kiša strašna i ne ufatim taj prelaz sa daleke vidljivosti na potpuno pomračenje.. Kako sam se razočarao :)

One ruke koje se pojavljuju u kadru, to sam vjerovatno ja sa ono fotkom prije što sam postavio :)
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Tihi

Posle pauze oko sat vremena  ponovo pocela kisa i grmljavina.Ovakvi cikloni su mi najomiljeniji,puni iznanadjena,taman pomislis ispadalo se sad ce kraj kad ono opet.
Planine ce tek nocas da se zatrpaju.

vladobr

Nema cara do Bara,niti kise niti vjetra danas :120:

niksicki

Evo 2 slike iz Igala od prije sat ipo - 2 vremena. Zadnjih pola sata pada slaba do umjerena kisa.

Moze li biti snijega noces na Osjecenici i tom dijelu?

vanja

Quote from: Al3k5aNd4R on March 06, 2016, 18:48:43
Čak i nisam znao kakvo nevrijeme nam ide i izađem na terasu da postavim kameru da snimim jedan lijep timelapse i dok sam postavio kameru i podesio aparat poče kiša strašna i ne ufatim taj prelaz sa daleke vidljivosti na potpuno pomračenje.. Kako sam se razočarao :)

One ruke koje se pojavljuju u kadru, to sam vjerovatno ja sa ono fotkom prije što sam postavio :)

Aleksandre na koliko si stavio aparat da ti snima frejm?  :109: :109:

Al3k5aNd4R

na svake tri sekunde 1000 fotografija, to je maksimum i video je 24 frejma u sekundi.
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Gaston

Ponovo sniježi na Žabljaku.

straus

Oce li padati vise veceras?