News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2016.

Started by Cirius, February 01, 2016, 10:18:21

Previous topic - Next topic

Pantelija

Prosto nevjerovatno ali i na Vucju pada snijeg :)

Južina

Pola metra u Bp ako ovako nastavi zatrpaće nas

Aprilili

Bura

Lijepo se razvija situacija u Crnoj Gori. Umjeren i jak snijeg na Cetinju, u Nikšiću slab, u oba grada na temperaturi od 1°C.   :79:  :111:
Hladno i na primorju i u Podgorici, po 7°C uz umjerenu kišu.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Bura

Prema synopu od 13h slab snijeg javljaju Žabljak i Kolašin, Nikšić umjeren, a Cetinje jak.  :79:
Od klimatoloških stanica slab snijeg javljaju Plav, Rožaje, Plužine i Šavnik.

Na Žabljaku idalje ima 7cm, a sada i na Cetinju napadalo 2cm snijega.

SnowHunter

Pomalo iznenađujuća akcija u CG.  :109:

Cetinje u13h ima mjerljivi pokrivač od 2cm. Cijele ove zime Cetinje do sada bilježi 7 dana sa sniježnim pokrivačem, maksimalne visine 4cm:120:

Na Bjelasici ljepota:

U isto vrijeme u Beogradu se nastavlja proljeće, sunčano je uz 11°C.

staracfoco

I u Beranama slab snijeg.

Tihi

Skoro tri sata pada slab snijeg ali nije napadao jedan  milimetar.Podloga je previse vlazna a snijeg mokar, plus intezitet slab.

boka

Na Cetinje bas jak intezitet vlaznog snijega    :04:

snesko belic

Tako je,trenutno sam na Cetinju,bas jak snijeg pada.Susnjezica je pocela od barutane,vas nisko.

staracfoco

Da li postoje šanse da se ovo mučenje ,u Beranama,u nastavku dana i tokom noći pretvori u nešto ozbiljnije?Molim da mi neko odgovori jer sjutra imam neke aktivnosti koje nijesu izvodljive ukoliko bude snijega visine preko 5-6cm.

Стенли

Svjeze danas. Temperatura 4.3o, pada sitna kisica. U Garac snijeg

Bura

Cetinjani i posjetioci Cetinja, dajte koju sliku da i mi malo uživamo.  :21:

Mogu misliti kakav je to intenzitet... Samo je u posljednjih sat vremena palo 5mm padavina, sve u obliku snijega.  :04:

Sada jak snijeg javlja i Kolašin.  :79:

Tihi

Susnjezica
Do formiranja pokrivaca doslo je iznad 750/800mnv.

Al3k5aNd4R

Bar od prije par minuta. Tj. Pogled na Rumiju

Sent from my LG-D325 using Tapatalk

❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Al3k5aNd4R

Inace sam sanjao snijeg cijelu noc, prvi put u poslednjih god, dvije...

Bura

Quote from: Al3k5aNd4R on February 11, 2016, 14:45:33

Bar od prije par minuta. Tj. Pogled na Rumiju

Ovo je Sutorman.

Lijepa slika. Hvala što si je postavio. Vidi se da se snijeg spustio na oko 600-800mnv.  :45:

budva lastva grbaljska

cini mi se da je danas hladnije nego sto su najavili podgorica samo 5C i nastavlja da pada bi rekao sad da ce slab  snijeg pasti  i u nizim predjelima .

Al3k5aNd4R

Al3k5aNd4R

aconi

Postovani prijatelji, snijezna granica je na nekih 500mnv , vec na 800mnv (Orahovo , ispod Kuckih korita) snijega ima nekih 3-4cm , T je -0.9 snijeg se prima odlicno , ali se mogu primijetiti izuzetno krupne pahulje, jer je T u nekim slojevima u plusu, sve ispod 800mnv snijeg se ne prima uopste, jer je T u plusu, a i podloga vlazna, 500mnv pada vlazan snijeg,T 3 (Gornja Vrbica) sve ispod susnjezica i kisa...

aconi

Quote from: aconi on February 11, 2016, 15:54:22
Postovani prijatelji, snijezna granica je na nekih 500mnv , vec na 800mnv (Orahovo , ispod Kuckih korita) snijega ima nekih 3-4cm , T je -0.9 snijeg se prima odlicno , ali se mogu primijetiti izuzetno krupne pahulje, jer je T u nekim slojevima u plusu, sve ispod 800mnv snijeg se ne prima uopste, jer je T u plusu, a i podloga vlazna, 500mnv pada vlazan snijeg,T 3 (Gornja Vrbica) sve ispod susnjezica i kisa...

Moram napomenuti da se snijezna granica spustila, u 13h susnezica i snijeg su poceli tek oko 700mnv, sve ispod je bila kisa ...

dacone

ovamo pada trenutno jak snijeg i tek sad poceo malo da se prima,dako bude neki simbolicni pokrivac  :79:

Bura

Visine snijega u 19h na glavnim stanicama:

Žabljak 16cm
Kolašin 10cm
Pljevlja 2cm

Prema radaru na sjeveru ima padavina samo još na području Rožaja, a na jugu pomalo na otvorenom moru.
U Baru T 7.7°C

milos555

Maltretirao se snijeg čitav dan, ali što bi mi rekli ove zime: nek pada i minut, samo da ga vidimo.  :82:

pg

Danas je tacno 4 godine od najljepseg dana za snjegoljupce
11.2.2012  :43:
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012