News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2016.

Started by Bura, January 01, 2016, 00:33:17

Previous topic - Next topic

Yeti

Pribojava,da bar oće obijelit! :79:
Listen to me carefully,I shall say this only once

Filip.V

U Nk provijava. Bar ga vidimo  :99:

Stefan600

Budim se, a ono dunuo stari dobri drug śever...  Oblačno
Februar 2012. :)

Pantelija

Jutros oko 6:45 sam isao put Budosa. Predjeli prema Prekornici, Maganiku, Zurimu, Ostroškim gredama u mecavi, nevidljivi. Dažnik i Đurkovo brdo kao da su reflektorima osvijetljeni :) Umalo se ne razvedri iznad njih. Šta je ovo, ko ćera snijeg sa Vučja mago mu ga zaćerao :)

Poslato sa Tetrisa 13 in 1

NK sve ce biti dobro

E gledam nesto podloga poluisusena, zavjese svuda okolo, dobra temp, ma ni sjever nije bas toliko jak i nema nijedne pahulje. Ovo je vise postala tolika sprdnja od vremena da se ja povlacim do prvog snijega sa foruma kao neki vid bojkota  :71:
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

sone

Forumasi palite auta i put Kuca,evo sam dtao na Medun,jak sitan snijeg uz vjetar,dozivljaj pravi.Idem visocije da uzivam.Eto da vam javim stanje sa terena...

Filip.V

Meni je drago zbog Zabljaka. Kako su se oni patili bez snijega  :83:

Južina

Baš dobro sipa ali temperatura je previsoka, ove padavine su bogom date za temperature ispod -3.

Fraka

Bice tu jos padavina danas.. mislim da moze padat i na krajnjem jugu veceras, znaci Bar, a pogotovo Ulcinj mogu dobit malo snijega jer ce temperatura biti dobra. Samo ce intenzitet odlucit

boka

Yr.no pojacao padavine danas za Pg .
Sa 3,1 mm na 7,3 mm.
Mozda i mi vidimo veceras nesto...

Dere sjever...vjerovali il ne .pri jacoj kisi vidim na staklu rijetku susnjezicu

petar

Uff kako je sada ledno napolje, jak sjever i kisaa, a temperatura lagano u padu  :72:

albatros_mne

Izađoh malo vani, bude po koja rastopljena pahulja, u autu pokazuje 3.5 stepeni

staracfoco

Poslije mog prethodnog javljanja,jedno vrijeme je padao baš jak snijeg , dostigao 3-4cm i onda se pretvorio u slabo provijavanje.Trenutno se više topi nego što se prima,ali,ako se ostvari prognoza sa yr biće to sasvim solidno.

Стенли

Sipa u Garac strasan snijeg, u grad nema nikakvih padavina duva vjetar slab na mahove samo umjeren sjeverni

Nikola

Slaba kisa, T 5.9c snijeg pada na 300/400mnv

zeljkomontenegro

Na Cetinju pada umjereno jak snijeg. :79:

mikipnk

Dobar dan svima!

Kažu ide hladni talas, sudeći po mojem skromnom osjećaju ništa posebno se ne dešava u Nikšiću. :03:

Czv Nk

Samo poneka pahulja proleti,nista posebno.

mikipnk

Sad sam primijetio da je Budoš obijelio.

niksicki

Krwnuo sam za novi. Evo na 3 trake, iunad slanog pada umjeren sitan snijeg, obijelio za sad.

Yeti

Da oće pahulja prolećet ko da bi metar pao! :71:
Listen to me carefully,I shall say this only once

NK sve ce biti dobro

Eto skoro na Kusidama hahsha faliu malo i da bude na Kapinom.polju, sto je najgore nije rijec nino nekoj velikoj hladnoci.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

JovanK

Na Orahovo 4,5cm snijega.
Out Korita fino obijelilo,na Kakaricku miješa. ....

Стенли

Krenula slaba kisica proleti i pokoja pahulja na temp evo oko 4.8c. U Garac pada izuzetan snijeg, od jutros jos.. mnogo vise padavina je uzeo od Prekornice i Lisca za sada. Snijeg je vec na 300 mnv. Niksic zabusava, ali modeli vide i tamo padavine tako da bez brige pokupicete i vi nesto snijega. I ako ce istok ovoga puta dominirati sa padavinama, ja sam tu u sredini   :03:

Edit: T 4.5c

Južina

Gledam nešto modele, svaki ali baš svaki padavinsku rupu vide tačno đe se nalazi ovo nesrećno b.polje
Trenutno slab snijeg, tu oko 5cm ga ima.