News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2016.

Started by Bura, January 01, 2016, 00:33:17

Previous topic - Next topic

JovanK

EagleS

Jak ovaj grad  :106:

sitan ali bješe jak intenzitet, pretpostavljam da ga nije ni zeru palo na Zabjelo, Stari ili možda Preko Morače?  :78:
The absence of evidence is not the evidence of absence

JovanK

Obijelilo na kratko kod Pravnog  :11:

Dzoni

Prizor bi prije 10min.

Al3k5aNd4R

Padao grad na Stari, PG

Sent from my LG-D325 using Tapatalk

❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

niksicki

Palo je snijega nesto malo na Daznik,ali mi se cini da se nije spustio do motela na Vucje,vidi se da je malo obijelio po visim predjelima Krnova,ima ga i na Borovniku.

Nikola

Kod mene u pocetku bez kise i krupniji,a posle sitan sa kisom.Sve je trajalo oko 2 minuta.

Dule97

I ovdje je prosao jak nalet sitnog grada koji je obijelio povrsinu,sad je sve stalo i evo opet sunca.
Ovo me vrijeme nekako podsjeca na april i maj i one nestabilnosti u ovo doba dana.Izgleda da nam se vratilo proljece  :28:

Filip.V

U Nk se razvedrilo. T 5 stepeni  :83:

Стенли

Izvjestaji sa svih strana, bravo ljudi  :45:
U Danilovgrad je jutros oko 6:30 bilo olujnog vjetra na trenutaknema koga nije probudio, velika buka je bila napravio je i stete ponedje..
Vidim grad je padao u Pg ovamo nije, bilo je pljuskova jakih uz vjetar i isti razvoj je otisao na istoku i na jugu prema Pg.

markonato

U Baru grad baš dobro pada.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Bura

Jak pljusak sa grádom veličine omanjeg lješnika u Baru. Po radaru se vidi da je ovaj oblak nastao na moru neđe ispred granice sa Hrvatskom što znači da je putovao oko 80km do Bara i taj put prešao za nešto više od 2 sata.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

markonato

Ovo je nekih 20 min prije kiše i grmljavine.

Grad je kratko trajao

Czv Nk

Oblaci se ponovo.Temp 4 stepena

SnowHunter

I danas je bilo temperaturnih rekorda. Ulcinj je mjerio 17.8°C, prethodni rekord za današnji dan je iz 2014. kada je mjereno 17.3°C. Današnjih podgoričkih 16.7°C je takođe novi datumski rekord. Prethodno najtopliji podgorički 12.januar je onaj iz 1998. kada je mjereno 16.2°C.

Stefan600

Svaka čast za izvještaje ljudi, a posebne pohvale @markonato što je uhvatio dolazak oblaka u Baru.
Napolju vlaga, bez kiše, izvedrilo malo.
Februar 2012. :)

Nikola

Koliko blicanja u ovo doba dana i godine na Balkanu kao da gledam ljetnju noc.Hladnija advekcija aktivira nestabilnosti,jer su nizi slojevi jos uvijek dovoljno topli.

Krecu razvoji i u Dalmaciji.

Malo oblacno,T 8.1c

Tihi

Pravo proljece ili rana jesen.U Niksic i ostalom zapadnom dijelu drzave pada kisa.Temperatura u 21 h 3.6 C.U 21 h u Podgorici i Pljevljima vedro.
Trenutno pada slaba povremeno umjerena kisa uz pojacan zapadni vjetar.
I pravo da vam kazem nisam se uzelio snijega,nego grmljavine i ovih ljetnjih nestabilnosti.Ovakvo vrijeme je izuzetno zanimljivo.
I da mi je vidjeti jos jedan veliki nimbostratus(posle stratokumulusa to mi je omiljeni oblak) kako  dolazi sa juga i to je to. :120:

niksicki

Izbacio je jedan prijatelj sa fb sliku prije sat vremena.Nedje na putu od Nk do Zabljaka pada snijeg,pa sad dje,pojma nemam.Evo odje pogledajte kakvu je stetu napravo vjetar na Biogradsku goru.
http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/foto-nevrijeme-opustosilo-biogradsku-goru

Gaston

Ponovo je snijeg počeo da pada na Studeno, 1,3°C, pirka sa istoka.

pg

Grmi i svitka ni da je sredina ljeta
T 9.2C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Cirius

Sad već zvuk kasni svega 5-6 sekundi, dakle tu smo u dva kilometra  :106:

Dule97

Nestabilan jug nocas, krupne kapi sve jace.

Nikola

Dobar pad T na Cetinje i u Novom,razvoji rade svoje.

Kisa i grmljavina,T 9.5c

Tihi

Pocelo da grmi,slaba kisa.Snazni grmljavinski sistem dolazi sa zapada.Vrijeme se promjenilo prebrzo,od skoro vedrog do oblacnog za pola sata,da je ljeto pa da mu je prosto.U daljinu se cuje huka,sigurno grad tuce dobro,a mogla bi se i koja pahulja izmjesati nocas.Planinama ne gine dobro zatrpavanje,bar ovim u zapadnom i centralnom dijelu.