News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2016.

Started by Nikola, December 26, 2015, 16:31:40

Previous topic - Next topic

Czv Nk

Izgleda da ce biti nekih padavina u srijedu i cetvrtak  :32:

Stefan600

Nisam siguran, evo vidjeh po gotovoj prognozi yr.no da bi moglo da ih bude. Ako se obistini snijeg bi bio i u ZB.
Februar 2012. :)

Nikola

EC je odlican bio za danas.

Za 20/21. sve je to slabo,a nakon toga opet prostrano AC polje,a minus lagano iscezava,steta bi bilo da uz ovakvo zahladjenje ne uhvatimo i padavine.

Czv Nk

Ali bi to bilo snijeg ibu Nk i u Pg.Moze se desiti da se povecaju padavine do srijede.

Nemanjaaa96

Po mom misljenju tesko da pg moze dobiti snijeg nocas :13:

Bole-PG

Nema sanse ni za pahulje a kamoli za snijeg
Podgorice grade moj!!!

mijo

:14: modeli ne vide nista interesantno za januar vise ostaje nam da se nadamo februaru

Dzoni

Sve je proslo nazalost kako se ocekivalo...iduca sedmica po trenutnim izlazima ne donosi sansu za snijeg kod nas. Mozda bude nekih promjena.

Al3k5aNd4R

Drug mi izvještava iz Bara. Ali loša mu je kamera, tako da bolje nema.
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

markonato

Đe je ovo u Baru?

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Dzoni

Ovo bi cini se islo u aktuelno, ne u prognoze.

Pantelija

Nailazi period hladnog i suvog vremena, idealnog za skijanje. Steta sto je kolicina snijega na skijalistima ispod granice upotrebljivosti ili na samoj granici.

Poslato sa Tetrisa 13 in 1

sanjin

Nocas ce pasti jos malo snijega na sjeveru.

Od sjutra slijedi period stabilnog vremena. Od srijede porast temperature.

Nikola

GFS 06h uvodi slabe padavine u cetvrtak,EC ih potpuno ukida,ima tu mjesta za izmjene i jos sjutra za cetvrtak,jer je padavinska zona relativno blizu(zapadno) pa se jos ne zna gdje ce zavrsiti.

Fraka

Postoje sanse za konvektivne padavine u cetvrtak. 10. februara 2013. takve padavine, doduse sa nesto vecim minusom po visini, su donjele  5 cm snijega za 15 minuta kod mene...

Czv Nk

Jeste li sigurni da bi to u cetvrtak bas bio snijeg ako bude padavina,posto se najavljuje porast temperarure od srijede? :32:

Fraka

Bez ikakve sumnje... prizemlje ce ionako bit hladno, a minus po visini nece popustit narednih 5-7 dana. No, oce li bit tih padavina veliko je pitanje.

sanjin

GFS nastavlja sa forsiranjem nekih padavina 21.01. uz povoljnu T po visini. :78:

Nikola

Cak priblizio padavinski sistem koji je prije isao preko Sicilije ka Turskoj sad vec zahvata obale Albanije i srijeda i cetvrtak postaju zanimljivi.

bole

WRFNMM

Ako se obistini to bi iskljucivo bio snijeg !!
Najbolje situacije za ZB ravnicu da zakuci nesto.....

Miloš

Nadmorska visina u modelu 410m.  :02:

Cirius

Da sačekamo i EC "dijagnozu", jer ako 12 Z ne primijeti ništa na 102 h ...   :23:

bole

Potonji izlaz Gfs-a vidi jedan plicak, ali odmah nakon toga veliko nista :)

Nadmorska visina u modelu 410m.  :02:

Ja ovo nisam ni primjetio  :120:

petar

Nema nista od toga, ciklon los, temperatura po visini nije bas dovoljna, tesko je sve to

Bole-PG

Ih ovo se moze promijeniti 10 puta do tada
Podgorice grade moj!!!