News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 07, 2015, 19:24:34

Previous topic - Next topic

oliver88

Zabljak poceo da rast temperature, 0.7 °C 20 minuta

skener

Nk  19.2(juce 21.2)
Bar 20.6 (juce 21.1)
Zab 15.0 (juce 17.8)

Vetar za sad 6 m/s

Nikola

ZB 17.1c i nece znacajnije rasti,dok Nk maks dostigne oko 13h i onda lagano pada usled jaceg vjetra.

T i vjetar za danas ocekivane.

oliver88

Quote from: nikolA on November 12, 2015, 12:24:31
ZB 17.1c i nece znacajnije rasti,dok Nk maks dostigne oko 13h i onda lagano pada usled jaceg vjetra.

T i vjetar za danas ocekivane.

Na AMS-u Zabljak 17.8

Miloš

Stanje u 12h, podaci iz Bara se nisu ažurirali zvanično :

Bar 21.3 (AMS)
Nikšić 21.7
Žabljak 17.1
vjetar 6

Prema očekivanjima, može se reći.

Dzoni

Bar najedvite jade presao zamisljenu granicu od 21,5c.
Zabljak vrtoglavo raste. Vjetar ocekivano. Bogami i NK ubacio u trecu i tu je nesigurno  :02:

Miloš

Ne brini za Bar, on u ovakvim situacijama ne može da omane. Moguće da svih 42 takmičara tu uzmu bod.

Nikšić me brine, već je na 22, a nema na vidiku probijanja vjetra. Dokle god vjetar ne pojača, može da raste.

I Žabljak može još da gura, ali ne bi trebalo da će preko 19.

Јоца

Јоој Никшић стани више, не сме преко 22.5 или губим поен. Забљак сам пукао то знам, али надам се да нећу добити минус . Све је остало ок, ако ме Никшић послуша добијам одличних 8 поена. :60:

dikile

Mene će zeznuti Bar za 0,1C. U 12.50h po AMS 21.93C, meni treba 22C

Bart

U 12:50 Zabljak 17.9 ako se to uzme za terminsku temperaturu u 13h ostado tu na nuli a i Niksic ako nije poceo pad do sada me ostavlja na nuli... Za vetar sam tu oko gornje granice cini mi se...ali da sacekamo 13h...

skener

Quote from: dikile on November 12, 2015, 12:58:18
Mene će zeznuti Bar za 0,1C. U 12.50h po AMS 21.93C, meni treba 22C

To ti je 22  :03:

Јоца

Јел може неко да ми остави линк од ове 3 станице да могу да пратим? Нашао сам само оне терминске за цео сат.

skener

Quote from: Јоца on November 12, 2015, 13:04:04
Јел може неко да ми остави линк од ове 3 станице да могу да пратим? Нашао сам само оне терминске за цео сат.

http://www.meteo.co.me/misc.php?text=74&sektor=1

Miloš

Nikšić se zaustavlja, makar tako djeluje, ali je Žabljak poludio.  :26:
Zvanično u 13h:

Bar 21.9°C
Nikšić 22.5°C
Žabljak 18.8°C
vjetar 7m/s (3+2+2)

Јоца

Хвала skener! Никшић 22.5 није ми добро :29:. Жабљак стварно као да је са друге планете, најбоље да се изједначи са Баром.

Nikola

ZB ode visoko,slab vjetar i tu ode bod.

skener

Zabljak je trenutno na 19.4...ko zna dokle ce rasti, nema vjetra i dalje...na vjetar su svi uzeli bod

Miloš

Kad je Žabljak dostigao 17.1°C u 12h, mislio sam da imam siguran bod tu, ko je mogao da pretpostavi da će ovoliko da raste. 20°C mi je bila neka gornja granica kad sam sastavljao prognozu, ali nije isključeno da ode preko toga.

U Nikšiću vjetar pojačava, pa bilježi sasvim blagi pad na 22.3°C, a Bar nastavlja sa laganim rastom do 22.1°C.

Dzoni

Ada propao se svijet ako ZB na cca 1500mnv ode na +20c ili vise.
Ni u snu nisam mogao zamislit ZB danas preko 19/19,5c.

EDIT:  Superrrr, ZB u padu za pola stepena, trenutno 18,9c.

Nikola

U Nk pojacava vjetar pa T stagnira,nikad ne bih ni pomislio da pri ovakvom vremenu jaci vjetar ima Cetinje od Zabljaka.

skener

I dalje su T u blagom porastu u Nk i na Zb...u Baru stagnira. Nakon 14h ce definitivno poceti da pada T

mecava_zg

Još jedan nenormalno topao dan, smiješno da mjesto na 1500 mnv izvlači skoro 20°C sredinom 11. mjeseca.
Što se tiče Nikšića, meni je on za prognozu kao Pljevlja, tamo isto svega može biti.

Miloš

Žabljak 19.6°C, Bar i Nikšić bez promjene u odnosu na prethodni sat. Čekamo 15h za konačne rezultate.

skener

Mislim da su su max T za Nk i Zb dostignute i da sad slijedi pad...bar ce biti tu nedje, ali nista se bitnije nece promijeniti...

Mislim da je Miloš jedini od trojice vodecih takmicara uzeo 9 bodova i pobijedio u I ciklusu

Stormbringer  :109:

Boce

Miloše za tvoju pobedu ne mora da se čeka više uopšte!
Mislim da Kristian_zg i HIBU dele drugo mesto a da je Stenli izleteo na treće mesto sa devetkom u ovom kolu.
Čestitke Miloše a i ostali sa vrha ih zaslužuju!