News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 07, 2015, 19:24:34

Previous topic - Next topic

AdriaticWeather

Ja sam riskirao sa susom varijantom i rizik se nije isplatio. Ispast ce katastrofa  :11:

Miloš

Ovo kolo bi moglo imati još manju srednju ocjenu od prethodnog. Tmin nas je malo izvukla jer je bila po očekivanjima, ali sve ostalo haos.

Što se temperatura tiče, nadam se da mogu barem toliko da porastu da ne dobijem negativne poene, nula je puna kapa. A pitanje je koliko mogu da rastu.

Vjetar će takođe mnogo bodova skinuti, samo Ulcinj je jutros imao jači vjetar nego što je većina takmičara prognozirala u zbiru.

Kod padavina, pitanje je samo u kom kodu će se zaustaviti, za sada su male količine, ali dug je dan.

Šta tek reći za snijeg na Žabljaku, možda i veće iznenađenje nego padavine tamo u prethodnom kolu. Mogla se očekivati koja pahulja, ali da se sa takvom lakoćom formira sniježni pokrivač...

Nikola

:45:

Znao sam da ce biti nize T ali da ce biti ovako niske nisam,posebno ne za CT i UL.U najtoplijim terminima se ocekuju i najintezivnije padavine sto ce otezati rast T.

dikile

Ja se nadam da ce temperature da porastu barem toliko da se ne dobiju negativni bodovi. Stvarno zeznuto kolo.

Miloš

Stanje u 11h:

ULC  12.2  1 (?mm)
CET  8.4  1 (1mm)
PLJE  4.1  1 (<1mm)
Vjetar (Ul+Ct+Pv) ? (?+1+2)
Tmin -0.8
SnZ  1

Nadam se da ćemo imati podatke o vjetru iz Ulcinja u 14h.

dikile

Dobro je za sada Cetinje, i Pljevlja porasla tamn toliko da ne dobijem negativne.

Shody

Kakvo kolo  :99:

Milos pogodio si oborine, ne znam sto se zalis  :106:

Miloš

Pa ne žalim se, komentarišem situaciju na terenu.   :27:

Temperature konačno mrdnule, Pljevlja bi čak i bod mogla da mi donesu. Ako na Cetinju još malo poraste, izvlačim se bez negativnih, što je uspjeh u ovom kolu (naravno, pod uslovom da padavine ne odu negdje u kod 3, ili vjetar ode preko 20m/s, što je malo vjerovatno).

Admin

Ponovo nema struje u Ulcinju. Ako struja ne dođe do 13:30 dežurni će pokušati da uključi AMS koristeći agregat.

Transmat

dao sam ubjedljivo najnizu  temp u Ulcinj i opet necu uzet bod.   padavine ce me nagrdit definitivno.
Bas cudan dan. Pv tesko da mogu jos porasti.. tamo treba da probije sjever.. Cetinje mozda malo i Ulcinj mozda mrvu.

Boce

Druže Transmat nisi ja imam najnižu za Ulcinj 11.8°C (i to greškom upisao istu umesto 13.8°C)

Transmat

Svaka cast, nisam primijetio.. onda uzimas bod sigurno!  :109:

Shody

Znao sam da ce Ulcinj ostat nisko, al ovako, ne...
Za Pljevlja se nikad ne zna, gore tmax zna bit i u 17h

Shody

Boce

Mislim da je do 13h stanje na terenu sledeće što se tiče temperatura i padavina

ULC 12.2°C 1
CET 9.4°C 1
PLJ 4.7°C 1

kristian_zg

Imal tko podatke o vjetru iz Ulcinja? Vidim da je Bar poprilično pao sa vjetrom što očekujem i od Ulcinja. Pljevlja na 1ms a Cetinje na 2ms.
Pljevlja na 4.7ºC (stagnira), Cetinje 9.1ºC (TMax 9.5ºC u 11:50). Oborine? Čini mi se da bi Ulcinj sada trebao dobiti malo ozbiljniju porciju.

dikile

Padavine do 14h

ULC 10mm 2
CET 4mm   1
PLJ 3mm    1

Kakvo izginuce u ovom kolu. Ići će ovo sve u dvojku, a Ulcinj možda i u trojku.

Boce

Vrlo lako sva tri grada mogu otići u kod više!

mecava_zg

Katastrofa... Po drugi puta sam išao na suhiju varijantu i drugi puta kiksao. Prema večeri kiša itekako vjerojatna pa bi mogli svi u kod više. Bit će dobro ako uzmem nulu.  :07:

dikile

Bila bi fora da na kraju pobednik kola ima 0 bodova  :116:

Jocko

Ima li podataka za vetar u Ulcinju, šta se dešava po tom pitanju?

Stvarno nezgodno kolo, temperature znatno ispod mojih očekivanja, a padavine iznad. Sreća pa sam odigrao 1 na ULC i CET, ali po svemu sudeći ide to u kod više, a o PLJE i da ne pričamo. Biće sjajno ako ponovim rezultat iz prošlog kola (2 poena, ali od toga izgleda nema ništa)  :13: Temperatura u Ulcinju i Cetinju u padu...kako stoje stvari tamo smo već imali Tmax.

Rade

Neće, biće pobjednika, najgori su ovi što se najviše žale - kao u školi oni što kukaju da ništa nisu uradili a onda buca fali im jedan bod do maksimuma

Miloš

Potajno sam se nadao da ćemo imati podatak o vjetru iz Ulcinja, jer bi uz 3m/s ukupno u Pljevljima i na Cetinju, očekivanih 10-12m/s u Ulcinju većini takmičara donijelo po bod i donekle bodovno izvuklo ovo kolo.

Što se tiče padavina, jedino je kod 2 na Cetinju izvjesan, Pljevlja će najvjerovatnije ući u kod 2 u narednim satima, a za Ulcinj se još ništa ne zna.

Izgleda da će ubjedljivi pobjednik ovog kola biti Kristijan_zg!  :47:

Rano je da se još rezimira kolo, ali ovako realno gledano mislim da će srednja ocjena kola biti u debelom minusu.

kristian_zg

Da mogao bi biti među boljima sa 3-4 boda. Dakle nije da sam najbolji a to nije zato što sam dobar nego zato što nisam očajan  :120:

Admin

Podatak o vjetru u Ulcinju nema.
Dakle, taj parametar se neće bodovati.