News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

MO IX ?

Started by Admin, September 30, 2015, 09:15:11

Previous topic - Next topic

Da li ćete učestvovati na IX MO

DA
37 (88.1%)
Možda
1 (2.4%)
Zavisi od nagradnog fonda
0 (0%)
Najvjerovatnije ne
2 (4.8%)
NE
2 (4.8%)

Total Members Voted: 42

Voting closed: October 05, 2015, 00:32:36

Admin

Da li među forumašima postoji interes za još jedno takmičenje u prognozi vremena? Od Vas i Vaših odgovora zavisi da li ćemo desetak nedjelja u završnici 2015. provesti odgonetajući vremenske prilike i neprilike u Crnoj Gori.

Admin

Ko zapete puške!
Ako stignemo do 30 sigurnih učesnika slijedi takmičenje.

kristian_zg

Ajde dignite objavu i na Crometeo forum!

IvanZD

prenka

Admine daj info ko je glasao protiv ?   :11:  :107:

zec

Eto, moj 30. glas!  :116:

Admin

Quote from: prenka on October 01, 2015, 20:56:27
Admine daj info ko je glasao protiv ?   :11:  :107:

Oni koji ni ranije nisu učestvovali!

Nikola

Svim takmicarima zelim srecu!  :105: :116:

skener

Sada je vec jasno da imamo takmicenje i nema potrebe da se glasa vise (mada vidim da je Admin skratio vrijeme glasanja do nedelje vece), moze se krenuti sa prijavama, vjerujem da ce biti blizu 50 takmicara  :03:
Cini mi se da je prosle godine prvo kolo bilo sredinom oktobra, tako da moze i ove godine ako se sad krene sa prijavama. Bolje je sve zavrsiti prije Nove godine jer dosta takmicara nije u mogucnosti slati prognoze tokom praznika, tako da mislim da ako se prognozira opet cetvrtak, 22.oktobar je poslednji termin za pocetak... Uglavnom, srecno svima  :109:

Rade

Ja sam glasao protiv jer u zadnje vrijeme nemam vremena ni za šta, ali ću se potrudit da učestvujem ipak.  :79:  :77:  :106: :121: :78:

Admin

Rade

Fraka

Ja sam razmisljao mogu li ikako iskombinovat da barem iz gotovih prognoza saljem, cisto da bi ucestvovao, ali ipak je to nemoguca misija.
Zelim puno srece svima! I puno nevremena  :11:

Shody

Mislim da svatko može naći barem 5 min za prognozu  :111:

Vidimo se i sretno svima :116:

Fraka

Slazem se Shody, ali ja sam pomorac evo pola godine i internet mi je jako los.. bukvalno ne mogu nikako da otvorim karte, samo pokoju gotovu prognozu, a nerijetko ga uopste ni nemam :02:
Da imam stabilan net, sigurno bih ucestvovao, pa i da saljem dan, dva prije roka...