News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2015.

Started by sanjin, February 01, 2015, 00:49:57

Previous topic - Next topic

zeljkomontenegro

Dobro vece svima na Ct snijeg palo nekih 10cm.

Gaston

Prođe komšija noćas  :112:

-1,4, sitan snijeg.

vanja

Gastone  :109: :109: ono mi lici na kunicu,malo njuska okolo  :60:

trenutno slaba kisa,temperatura 5.3c

Nikola

komsija  :60: ,koja milina Gastone ako izdajes da dodjem na lijecenje   :64:

Imam info da je na Kopilje palo 3-4cm novog snijega i da pada jako,e propalo se na po ure od centra.

Kisa,T 5.34c.

Fraka

Natapa kisa, T 6 stepeni. Nadam se da ce sto duze izdrzat onaj nalet juzine sjutra, te da se nece previse kise ulit u cetvrtak. Gastone, kakav je to raj... auh

Gaston

Prošla je i prije par dana, sad je sigurna od lovaca. :109:

cetinje1

U ct jak snijeg. Ima ga 10 cm

Стенли

Divno kakav raj na Studeno.. Mi u Danilovgradu smo na nekoj granicnoj situaciji, temperatura je na 3.2C. Pada bas sitna kisica bas hladna kad mrvicu pojaca ima susnjezice..

boka

Top snimak Gastone  :109:
U Pg T 5c , kisa neka hladna pada..
steta velika za ovu toplotu sto dolazi...narocito za Ct I Nk  :56:

NK sve ce biti dobro

Quote from: boka on February 04, 2015, 00:07:08
Top snimak Gastone  :109:
U Pg T 5c , kisa neka hladna pada..
steta velika za ovu toplotu sto dolazi...narocito za Ct I Nk  :56:

Za NK nikakve stete, jer je jako mokar i nikakve vajde nema, a tek sjutra kad se napravi buckuris. Milo mi je jedino sto Vucje dobro prolazi, to je kao da je u NK snijeg.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

vladobr

Od utorka konacno suncano, dako Vam napada do tada dosta snijegoljupci !

Mladen

U CT pada povremeno umjeren/jak snijeg, trenutno jak, temperatura malo iznad nule, čuje se s vremena na vrijeme da kapne po neka kap.

Fraka

Cudi me da je u NK bljuzga pri stabilnom, lijepom minusu... Ovamo i dalje umjerena kisa, T 6.5.. raste pomalo.

Gile

Kad se ocekuje prodor toplote i do kad bi mogao padati snijeg ako mi ko moze reci?

Cirius

Gastone prejak snimak  :109:  Ostavi kakve salame "komšiji", možda te češće bude obilazio    :27:

Crijevi neka kiša ovamo, 5,1'C.

Fraka

Jaka kisa vec 20 minuta.. vidim Njegusi u minusu. Mogu mislit kako sad plasa gore.

prenka

Gastone  :04: Priroda  :109:  Kisa i temperatura oko 5 c u glavnom gradu  :36:

Mađo

Quote from: Fraka on February 04, 2015, 00:53:45
Jaka kisa vec 20 minuta.. vidim Njegusi u minusu. Mogu mislit kako sad plasa gore.

Pada dobro ali ne stalno... sa prekidima.  :03: Ima oko 10-12 cm snijega.Laka vi noć.  :39:

boka

Trpa u Ct dobro
rr 1,1 u 10 min  :45:

Mladen

Evo jedna "aktuelna" cetinjska:

Gaston

Jesenas je bilo lisica i zečeva. :83:

Temperatura ide gore, -1, sitan snijeg, skoro da je pokrio tragove.

Fraka

Junacki na Ct... SH je pominjao kako ona silna kisa od prije par dana nije rezultirala prevelikom snjegopadu na Orjen.. Ali zato ce veceras na Lovcen i Orjen lagano preko po metra. Bas lagano.

Mladen

I dalje umjeren/jak snijeg na Cetinje!  :79:

aconi

sada sam dosao iz grada ,ovo je malo zanimljivo  T 3C na starom ,dok je u gradu 4C ,zagoric mjeri 3C, na zlatici 2C (digitalac mjeri 2.7C ) ,termometar u kolima nije 100% pouzdan, ali jeste prilicno ,takodje sam uocio pri manjem pljusku ,rastopljene pahulje na sofersajbni ,mislim da je snijezna granica nekih 350-400mnv ... :112:

Nikola

Kako bi bilo dobro da imamo kameru na mjestima kao sto je onaj dom na Orijenu ili Ivanovim koritima,tamo gdje padaju obilni snjegovi za krace vrijeme pa da se uradi time lapse  :105: kako bi to izgledalo  :43:

Dobra info Aconi ,umjerena kisa, sluzbeno T 4.52c, DG gotovo granicno.