News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2015.

Started by sanjin, February 01, 2015, 00:49:57

Previous topic - Next topic

Dzoni

Zaista snijezna zimska idila u Niksicu. Prelijepo.  :101:
Kod nas kisi na +5c.

NikCG

Pozdrav dobri ljudi ! :102: Pratim Vas vec duze vrijeme i evo vidim da se prikljucuju ljudi sa svih strana pa evo i ja kao i oni da doprinesem radu ovog foruma . :114: U Tivtu je temperatura 5°,pada slaba kisica.kao sto moj komsija Fraka kaze snijeg se spustio  na oko 450 m,vidi se po brdima iznad bijele dok je Orjen posle dugo vremena pobijelio citav. :15:

Mađo

Zdravo bio NikCG,dobrodoša.

Oslabio snijeg, T 1.2° a pritisak konačno prekočio 900 mb.

JovanK

Kolko ima snijega u NK trenutno, vidim da i dalje pada umjerenim/jakim intezitetom? :79:

niksicki

Oslabio je snijeg zadnjih 10minuta,skoro pa prestao. Ima ga nekoliko cm, možda nekih 5cm maksimum.

prenka

Pozdrav svim novim forumasima a vidim zadnjih dana ih se dosta prijavilo na forum  :109: A prije koji mjesec je bilo bojazni da forum ne zamre  :83: Sjajno je to sto imamo clanova iz nekih gradova gdje dosad nismo mogli pratit aktuelne vremenske prilike , i nadam se da ce biti sto aktivniji. Edit : U glavnom gradu slaba fo umjerena kisa, temperatura varira od 5-6 c

dacone

bio je prestao sad ponovo krece :60: :60: :60:

dacone

i ponovo je pocelo zatrpavanje :79:

vanja

trenutno slaba kisa. temperatura 5.86c

Fraka

Da gledam samo T, mislio bih da je po visini dosta ladnije. Samo 3.7 kod mene i pomet pravi. Pada kisa, a po staklu se jasno vidi da ima leda u kapljicama. Snijezna granica noke toliko nisko, ali odje se drzi temperatura odlicno.

boka

Dosadna kisa u Pg
T bez znacajnih pomjeranja al mi milo da ostali krajevi Crne Gore dobijaju lijep pokrivac
Kakvo li je stanje na Ct danas

NK sve ce biti dobro

Umjeren do jak onaj najljepsi snijeg smjenjivanje krupnih i sitnih pahulja. Prava zimska idila, samo mu ne valja sto je mokar.

Pozdrav novom dopisniku iz Tivata.I on ima u imenu NIK, ekzpanzija NIKova ovih dana. Ima li iko idje na vi svijet da nema neke veze sa Niksicem, sto bi rekao dobri Joko Radmilovic  :05:
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

FGump

Da zamijenim dvije hiljade riječi...

Yeti

Kakve ljepote,kako pada,temperatura u blagom minusu,a bogami se i ośeća to! Neka,neka!!!

Послато са HTC Desire 500 уз помоћ Тапатока

Listen to me carefully,I shall say this only once

niksicki

Evo kod mene kako je bilo prije 15tak minuta  :79:

Nikad bolji pogled na magistralu  :11:

SnowHunter

Ljepota u Nikšiću!  :43: :43: :43:

Prethodnog dana je najviše padavina palo u centralnim predjelima. Nikšić je pokupio 25mm, Šavnik 24mm, Kolašin 18mm. Slično je i danas, a evo kakvo je trenutno stanje na Studenom i Vučju:

Fraka

Stvarno mi je cudna T na Njeguse od cak 2.7 stepeni kad uzmem u obzir sve okolne nize stanice. Gruda 3.7, Mandaljena 4 itd... Ovamo je na 20 minuta stala kisa i T porasla do 4.5 stepeni, a sad opet grmljavina i lagan pljusak, te T ide dolje.

EagleS

The absence of evidence is not the evidence of absence

Mađo

To vjetar "fenira", jugozapadnjak,zato je relativno visoka T.  :03:
Mada to ne smeta da mete snijeg koliko može.  :52:

edit: grmljavina i jak zrnast snijeg.T 1.5°

mijo

zna li se dali u kolasinu pada i kakvo je stanje

JovanK

Ljepote od Nk :105:zatrpavanje!!!!

Fraka

Kisne kapi pune kristala leda, T 3.5 stepeni, cini mi se da na trojici pada bar susnjezica.

EagleS

Vjetar slab, minus po visini, T2 nije previsoka, ima vlage kad bi padavina bilo noćas posle recimo 9, 10 ZB ravnica bi mogla donekle i da profitira   :120:

Fundina iznad PG, oko 700mnv
The absence of evidence is not the evidence of absence

NK sve ce biti dobro

Ovamo se festa nastavlja. Odavno ovakav intenzitet u kontinuitetu nije bio.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

SnowHunter

Quote from: mijo on February 02, 2015, 12:42:50 zna li se dali u kolasinu pada i kakvo je stanje

U Kolašinu po synopu pada slab snijeg, ali će sigurno pojačati u narednim satima. U prethodnih 6h najviše padavina opet pokupio Nikšić 16mm, tako da u 13h mjeri 13cm snijega! Na Cetinju 9mm i 2cm snijega. Na Žabljaku umjeren snijeg uz 4mm padavina, ali je visina pala za 1cm u odnosu na jutrošnje mjerenje, tako da iznosi 93cm.

Na Vučju i dalje traja zatrpavanje: