News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2015.

Started by Bura, January 01, 2015, 01:02:39

Previous topic - Next topic

NK sve ce biti dobro

Meni se na autu vide rastopljene pahulje i kad nije intezitet padavina jak.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Fraka

Eo ga!! 19.4 m/s prosjek sa udarom od fenomenalnih 156.5 km/h!!!! 85 cvorova!!!

Стенли

Fraka drzi se covjece... uh... koja je to snaga ne mogu ni da zamislim

U Danilovgradu bas veliko nevrijeme izuzetno jak vjetar na udare olujan i kisa u pljuskovima povremeno.

Стенли

Danilovgradski slikao. Ima mnogo polomljenih drveca pogotovo u Pazicima, u naletima vjetar uglavnom duva bas olujan sa kisom. Ima stete vec dosta cini mi se, gradska pijaca, pekara andjela u centru onako sto sam mogao u prolazu vidjeti. Razbija vjetar trenutno orkanski.

skener

I na Zabljaku veoma jak vjetar 11m/s sa udarima od 31 m/s

Стенли

Ne pamtim ovakav jugo ovdje, a ni stariji vjerovatno.. Koji strah uliva kad zabruji i zatrese cijelu kuci.. Ulicna rasvjeta nestaje svako malo  :36:  Inace nas vjetar fenira itekako.

GagaM

Sad dodjoh sa ct. Nevjerovatne promjene.  Kad krenuh od kruznog toka do posle tunela pratio me nekakav talas padavina - kise, sjijega, grada i naravno sve to uz izuzetno jak vjetar.

Južina

Jugo trenutno razbija uz kišu
Oslabi vjetar i kiša pojača.Mislim da nije dovoljno hladno ni za susnježicu a ne za nešto više

Nikola

Prosao nalet sitnog grada.

Transmat

E veceras sam ja cuo huku vjetra iz pravca Danilovgrada kao sto se cuje tamo kad ovdje raspali poznata nasa mećava Martinićka. ovdje skroz prestao i vjetar i kiša evo 5 min vec. Je li oslabio vjetar Stenli u Dg? covjece bas je jak bio cim je iscijepao te krosnje kao sjekirom. 

Edit..  opet pocinje vjetar, ali sad je to slabije..

Стенли

Vjetar je malo oslabio dovoljno da ne bi pravio stetu, nije olujan ali je jak i dalje dosta pogotovo na udare.. Sto je najjace nebo iznad grada se izvedri u svega 5minuta, mjesec zasija punim sjajem.  :11: Oblaci su bas brzi

Danilovgrad

Lete tigle sa kuca I zgrada... filmski..strah uliva huka...

JANKO

U Niksicu je prije bilo snijega.

niksicki

Šta se radi od vremena. Prije 10 minuta gledam kroz prozor i pada snijeg, sad pogledah kad ladno se vide zvijezde :76:

Mađo

mene diglo nekolke gravalje s kuce..nemam pojma kad,vjerovatno poslije kise..a nema struje,te sam s lampom corio u krov da pokrijem..sad ne pada nista,ali ima jakog vjetra na mahove.Na stanicu pise daily rain 223.4 mm...a shteta ce se vidjet sjutra.pozdrav!

Yeti

Sad izadjoh napolje,a ono pada li,pada,nosi ga vjetar,neka "smutina" od vjetra,a bogomi je i zaladilo fino!

Послато са HTC Desire 500 уз помоћ Тапатока

Listen to me carefully,I shall say this only once

Fraka

Kod mene nije bilo neke prevelike stete.. Par slomljenih grana. Jedino sto bi se moglo reci da je steta, tj jeste steta, je sto su opale gotovo sve narandze  :82: Skupljah do sad na stotine kila naranadza, popizdio sam, ma nije vala 20% na granu ostalo. Mora se to podijelit sad jer ce propanut.
Bio je oslabio vjetar, sad opet malo jaci, T 9 stepeni

Krivi

U Baru je vjetar okrenuo na zapadnjak, i to nenormalan. Nikad jače nije duvao, i izazvao je značajnu štetu pored mora, a za talase da ne pričam. Snimao sam malo..

GGMU!

Fraka

Evo pljusak u HN, nadam se da ce uskoro i ovamo

Стенли

Evo naidjose padavine, vjerovali ili ne pada nesto original poput susnjezice, ali naravno to nisu pahulje nego kao neki grad poluistopljeni. Kakav prizor i to ostaje po kolima :109: Ako uspijem napraviti fotografiju da se vidi, kacim je. 

Fraka

Stigo je minus po visini Stenli, nije nista iskljuceno ako pljusak nastavi  :109:

Стенли

To svakako Fraka, samo su padavine kratkog daha od kad je vjetar pobijesnio.. Uspije naici pokoji pljusak u 15min..

sanjin

Pocela nova trpaona na Zabljak, ovog puta na finom minusu. I Kolasin ima snijeg.

Miloš

U 1h u Baru je prema synopu zabilježen udar vjetra od 51m/s. Ako je podatak tačan, to je onda jedan od jačih udara vjetra ikada zabilježenih, ne samo u Baru, već i u Crnoj Gori. Uraganski vjetar!

U Beogradu večeras prilikom prelaska fronta pljusak sa gradom i jakim vjetrom, ko u sred ljeta. Temperatura je pala s 11°C na 6°C.