News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2015.

Started by Bura, January 01, 2015, 01:02:39

Previous topic - Next topic

Nikola

Prokapava kisa. T 6.58c

Mađo

Malo pobijeljelo i to je to.Provijava.  :03: Do sad sam radio oko sajta, oči mi ispadoše.  :02:

Radul

Dobro jutro Crna Goro! :121:

Nisam znao gde da vam se predstavim, pa reko' ovde ću, u aktuelnoj temi. Izabrao sam forumsko ime Radul (tako mi se zvao čukunđed), iz Beograda sam, a poreklom iz CG, odakle su mi roditelji.

Pratim vaš rad kao gost skoro tri godine, još od onog fenomenalnog februara 2012, ali evo tek sad reših da se registrujem. Dodao bih i to da obožavam zimu i da sam veliki "snegoljubac". :79:

JovanK

Dobra ti sreća. . . Dobrodošao l!!! :121:

Južina

Pala i ovamo neka crkavica, junačkih 2 cm  :11:
Koji se snijeg crta za Žabljak do 1.2, ima da ih zatrpa samo tako :04:

Miloš

U Beogradu sinoć nekih sat vremena padao umjeren do jak snijeg, grad je jutros osvanuo pod sniježnim pokrivačem od junačkih 1cm, koji su otišli u zaborav već:

T +2.0°C, Tmin -0.1°C.

SnowHunter

Dobrodošao, Radule!  :45:

I dalje se na forumu samo broj Beograđana povećava...  :120:

Što se Beograda tiče, dosada se nastavlja - već četiri dana za redom satne temperature su u zoni 0-2°C. Ovo malo nazovi snijega što pada je smiješno.

Žabljak od 20.januara ima 49cm novonapadalog snijega. Nažalost, kiša, visoke temperature i slijeganje su učinili da visina na tlu dođe tek do jutrošnjih 39cm, što je maksimum ove zimske sezone. Petak je za Žabljak dan D, ili će biti epsko zatrpavanje ili još jedno veliko razočaranje. Što se najviših planina tiče, biće zatrpavanje...  :43: :43: :43:

JANKO

Mislim da cemo nocas poceti sa snijegom  :05:

Yeti

Temperatura polako pada,sad je oko 5,primiče se početak "drame" koja će izgleda potrajati,a napuštamo "komediju" od vremena što traje već neko vrijeme!Bogomi mi zebu noge,more bit da ćemo mimo kiše i snijega imat!:-P

Послато са HTC Desire 500 уз помоћ Тапатока

Listen to me carefully,I shall say this only once

niksicki

2 stepena,cak je u malom porastu trenutno.Meni na auto mjeri 1.5 u Strasevinu,u Gornje polje mjerilo 0.5 prije pola sata.

Dzoni

Oce Ulcinj da pocne sa snijegom , 3c  :52:

Danilovgrad

Dzoni

A onda u manje od sat vremena skoci duplo.  :55:

sanjin

Pantelija

U Niksicu poneka pahulja stidljivo proleti.

Poslato sa Tetrisa 13 in 1

JANKO

Brt ovo vise lici na kisu nego na snijeg.

Mađo

Ovamo ništa.T 3.8° i očekujem kišu.

Fraka

Odma krenuo ludi jugo. Sto ce to sjutra bit ne mogu ni zamislit. T posla u nebo

Dzoni

Podgorica, sitna kisa rominja, mjerim 5c, tiho.

Dado

vladobr

Izgore se od vrucine,trenutno 9,5 stepeni

Admin

Da, počelo je.
U četvrtak, 29.1. u 19 h na Žabljaku je izmjerena visina snijega od 30 cm. Šta mislite koliko će biti izmjereno u subotu 31.1 ujutru u 07 h?

Bura

Jugo probio u Baru, pa sad već T 11°C.

Quote from: Admin on January 29, 2015, 23:57:39
Da, počelo je.
U četvrtak, 29.1. u 19 h na Žabljaku je izmjerena visina snijega od 30 cm. Šta mislite koliko će biti izmjereno u subotu 31.1 ujutru u 07 h?

Sa 1 ispred 3.  :48: :15: :120:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Transmat

sanjin

U 19h je izmjereno 37cm, ako sam dobro vidio u sinopu.

Sto se tice prebacivanja metra na Zabljaku, sve ce zavisiti od toga da li ce i kada T preci u plus sjutra tokom dana.