News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Decembar 2014.

Started by Cirius, December 01, 2014, 00:01:06

Previous topic - Next topic

Fraka

Taj WRF daje preko 10 mm cistoga snijega za Kotor nocas.

Gaston

Pojačao je ponovo, duva sa jugozapada, 0,5 stepeni i dalje.

bole

Pocele su tem. Polako da padaju kao sto ih je i predvidio ....

mijo

kad krece ovaj sjever u pg

Fraka

Zabljak izbio u plus. 0.01 hehe

sanjin

Kolasin, sa Vijesti

Plav, pogled na Visitor, sa CDM

superwoman

Dado

Fraka

Pad temperature na Zabljak. Nece mnogo ta kisa potrajat u NK, gotovo je to brzo. Kako me zaintrigirao onaj wrf nmm za veceras... uff

Stefan600

Javio mi je Bura da pada snijeg u BG fino. Počeo je skoro i sve se prima. Tempratura -1C  :45:
Drago mi je zbog njega sto uživa u toj idili tamo, jer u Baru definitivno nije imao prilike.  :116:
Februar 2012. :)

sanjin

Fraka, nadmorska visina u modelu za Kotor je 226 metara, no vjerovatno ce bit padanja snijega tamo.

Fraka

Ma samo da bude tih 10-12 mm pa neka taman granjca bude na 220 metara i ja prezadovoljan :D
Inace trenutno 9.5 stepeni

zeljkomontenegro

Ct trenutno bez padavina temp u padu.

Dzoni93

Kakave su prognoze za PG? Oce li padat nocas, sjutra?

Fraka

Sjutra nece, a veceras moze bit padavin, mada vjerovatno slabih jer ne ide to uz sjever u Pg.

Стенли

Ima premocnih slika, bravo ljudi samo postavljajte.. Studeno sabija  :119:

Danilovgrad, i dalje je sve pod snijeznim pokrivacem, ima 2cm. Trebalo bi da izdrzi do nocas ovaj snijeg, pojesce ga jos jugovina ali dako mu bude jos malo novog. Slika od prije 10-ak minuta. Kisa sumaglica, i povremen slab vjetar sjeverozapadni. Ipak se moze nekako nazvati zimskim danom.

superwoman

Magla i kisa na Starom... I mnogo hladno.

Mađo

Quote from: Fraka on December 28, 2014, 14:35:42
Taj WRF daje preko 10 mm cistoga snijega za Kotor nocas.

Kakve vi to padavine vidite ?Dajte ljudi uključite mozak.Po nmm-u okreće uveče na śever, trunja snijega pa razvedravanje i to je to.Barem ovamo kod nas.

Južina

Ovamo slaba kiša + magla gusta = najveća kazna za snjegoljupce.Raspala 2014 ne ponovila se

skener

Steta sto u Nk pada kisa i to sada jaca...Ct je bez padavina, a ima jos par sati do zahladjenja

Dado

NIKSIC       28.12.2014   15:50     1.4      100.0    5.0      922.4    1.1      136.7    2.7      4.2     

Steta da se ovo baca u obliku kise.

mecava

Sad me je zvao brat iz BP uzass.  :107:   U BG snijeg fino pada sad.  :03:

sanjin

Ovdje lije kisa samo tako... citav dan.

zeljkomontenegro

Ct trenutno pada krusac i kisa temp u padu.

niksicki

Evo sad susnjezica. Dako okrene na snijeg ubrzo.