News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Decembar 2014.

Started by Cirius, December 01, 2014, 00:01:06

Previous topic - Next topic

Stefan600

Jedna ispravka za tebe skener... Visoka oblacnost je vec tu, pogledaj ju nebo i to je razlog sto T ne stagnira vec je pocela da raste.
Februar 2012. :)

pg

U Ulcinju minus.T -0.3C
PG T 1.9C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Bole-PG

snesko molim te vec drugi put da izbacas zvanicne temperature,to sto ti mjeris nije validno
Podgorice grade moj!!!

Fraka

Ozbiljan rast temperature u HN. Kad vidim da je Dubrovnik na 7 stepeni mala me snaga uvati.

skener

Quote from: stefan96 on December 27, 2014, 20:13:25
Jedna ispravka za tebe skener... Visoka oblacnost je vec tu, pogledaj ju nebo i to je razlog sto T ne stagnira vec je pocela da raste.

Visoka oblacnost koja ne moze jos da utice na temperaturu koliko ce uticati kad se potpuno naoblaci...zvanicno na sajtu T 2.0, pretezno vedro

sanjin

Sad sam pregledao temu Decembar 2012. kad smo dobili onaj snijeg od 15cm. Kad je stigla oblacnost T je bila oko +3, kasnije rasla do +4, ali cim su krenule padavine, T je naglo pala i imali smo cist snijeg.

Trenutna T 1.88

Stefan600

Skener, nisi u pravu. I visoka oblacnost moze da utice na stagnaciju i rast T. Da ne objasnjavam sad zasto, ali, tako je.

Fraka

Dobrodoso Jugo, prijatelju stari.

aquamarin

saglasni smo da ce padavine krenuti ranije nego sto modeli kazu..
praticemo radare.. za dalmaciju prvo a onda i radar koji pokriva cg i srbiju
licno, od 01:30-02:00h ocekujem prve padavine za Pg

Стенли

Ovi podaci sa AMS zakazali kad je najpotrebnije, mili brate. Naoblacilo se vec ima pola sata u Danilovgradu. Temperatura stagnira na -1.5°C. Padavina nema prije 03h gotovo sigurno.

Dzoni

Ih, ima da ga naslagira u Dg.

sanjin

T 1.6

Primorje i Zabljak u znacajnom porastu.

skener

Veliki porast  T na primorju i na Zabljaku gje je poceo da duva jaci jugo...

Dzoni

Quote from: skener on December 27, 2014, 21:00:51
Veliki porast  T na primorju i na Zabljaku gje je poceo da duva jaci jugo...

Ovo sto se desava sa Ulcinjom iz minusa na +3c u sat vremena ne valja nista. Upravo je za nas u ZB ravnici bilo krucijalno da Ul ostane sto nize do ujutru i zato me je jako obradovao minus u kojem je bio...nazalost za kratko ode.

Stefan600

Sto ne znaci da se nece i tamo temperatura spustiti opet nize malo. Kod nas pala i pod oblacima. T1.44

sanjin

Prema HMZ, na Zabljaku poceo snijeg.  :78:

markonato

Mozda nisu precizne mjere ali u kolima mi je prije sat vremena bilo 1,5 a sada je 5,5c

Sent from my GT-I9195

Fraka

Sanjin, mislim da je u pitanju mecava na Zabljaku... neka admin to potvrdi ako moze. Ako se dobro sjecam to se lose cita iz synopa...

zeljkomontenegro

Dobro vece prvo da Vas sve pozdravim temperatura na Ct je -5.5c.

demijan

tako je fraka.zabljak je dao u sinopu nisku mecevu(vjetar nosi snijeg ali ispod visine osmatraca)

Stefan600

2.28C u Ulcinju, sto znaci da je pala temperatura pola stepena, a u Pg 1.6

vanja

ja sam usao kuci...ne znam koja je temp ali moram vam reci da je napolje sve smrzlo preko morace. tu je i oblacnost.pirka jos sa sjevera,osjeca se po obrazima. kad krenu padavine temp. ide dolje a i kazan ce drzati temp. u donjim slojevima dok ce gore probiti jugo sto ce nam ipak donjeti kisu. barem je tako bilo do sad u ovim situacijama. ne znam zasto bi sad bilo nesto posebno

mijo

:45: PG 1.47 nije lose drzimo se

Fraka

Zanimljivo da kod mene jos nema nekog znacajnog porasta T. Herceg Novi na 6.3 a moj termometar jos zabetoniran na 2 stepena... a neka bude zvanicno i 3.. nije to lose

Admin

Jeste li primijetili da je proradila i AMS na Cetinju!
Neću se začuditi ako već u narednom satu sa Cetinja stigne i synop depeša!