News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Decembar 2014.

Started by Cirius, December 01, 2014, 00:01:06

Previous topic - Next topic

Nikola

Finih padavina je bilo u Ulcinju jutros  :67:

Promjenjivo oblacno i hladno.T 4.29c

Gaston

-6,3 stepena uz jak śever

Stefan600

Gastone, slika je odlična!  :45:
U Podgorici vjetar uglavnom umjeren, ali ima i jačih udara. Temperatura je oko 4°C. Subjektivni osjećaj nije naveden na sajtu ali pretpostavljam da je oko ili ispod 1°C.  :105:
Februar 2012. :)

Fraka

T u kotor varira od 4.5 do 4.9 vec duze vrijeme...

niksicki

NK sve ce biti dobro

Vidio sam ovu sliku jos juce na netu, mada su mnogi pisali da nije Risan u pitanju, ja ipak mislim da jeste.

Danas je jedan od rijetkih dana kojih se ja sjecam da ce citav biti ispod nule. Subjektivno i nije hladno ako se skladno obucete, jer nema vjetra. Glavne ulice su i nekako prohodne, sporedne ocajno. Ali stvarno jedna velika srmota je od stanara da tolike muske glave iz jednog ulaza nijesu u stanju bar dio svog trotoara da ociste, kao sto to rade vlasnici radnji bojeci se inspekcije. Svi zajedno eto cist trotoar, a trenutno nijedan jedini trotoar u gradu nije cist  :54:
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Fraka

Risan, Risan.. od Orahovca do Risna je poprsilo malo... uvatio jaci talas padavina i eto ga...

mecava

Bjelasnica brutalnih -19°c u 13h.

sanjin

Podgorica 2.4, subjektivno -2.  :79:
Zabljak -14

Stefan600

Cim sunce oslabi, odosmo u ambis!  :116:

petar

Bas me zanima u koliki minus idemo ujutru  :77:

sanjin

U 13h Plav dogurao do 40cm na T -5.

Стенли

Sad sam iz Niksica, smrzlo im je sve. Evo slike iz Danilovgrada od danas. Snijega jos samo krajevima ostalo. Danas je bilo nesto slabijeg vjetra stoplilo je bilo malo, sad hladno i vjetrovito.

petar

U 5 sati padosmo ispod 2 stepena, 1.8  :109:

Stefan600

Podgorica u 10 minuta sa 1.58 na 1.37C. Duva umjeren vjetar i dalje.
Zabljak je vec na -15.8 :01: :37:
U Baru duva najjaci vjetar kad su u pitanju mjerne stanice. Pretpostavljam da i u Kotoru razbijaa...

superwoman

Dobar je ovaj vjetar, osusi mi se sav ves... :109:

Južina

Razvedrava se u ovu padavinsku rupu.
Vazduh reže.

sanjin

Variramo oko 1.5. Vjetar ne da temperaturi da znacajnije padne.

Miloš

U Beogradu lijep zimski dan uz sunce, snijeg i debeli minus, trenutno -5°C. Evo nekoliko fotki:

pg

Hladno i vjetrovito T 1.1C.Subjektivno -5C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

sanjin

Vjetar pojacava umjesto da slabi. Ako ujutro izadjemo na -2 bice super.

Fraka

Duva jak vjetar. Na mom termometru 1 stepen, ali sve je smrznuto odavno. Ams Luka Kotor 2.5 kraj mora.

Nikola

T 0.31c a u Novom -1.31c jer nema vjetra.

Fraka

Pomet. Sve smrznuto. Kod mene ulazi u minus temperatura uz vjetar koji je umjeren do jak. Odavno nije bilo toga. AMS luka Kotor 1.7 stepeni uz olujne udare bure.