News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Oprema, obuća, odjeća ...

Started by Rade, October 29, 2010, 15:19:02

Previous topic - Next topic

Rade

Quote from: bole on December 14, 2010, 00:27:15
za sto god oces.........drug mi ih razbija u Komove 3 god nista im nemoze :)

Koji si ti kad ti je Duško drug? :)

bole

Rade

Rade

Ja ću da uzimam neke crispijeve gojzerice sad, pa ću da prodam merrell koje sam nedavno uzeo, ako koga zanima, kao nove su, prodavaću ih cim se osuše, jer sam ih detaljno oprao :P

Rade

Zbog ovih prodajem merelice, uzeo ih večeras:

:04:

Madjo

Koliko para Rade ?  :08:
Koji su broj ?

Rade

Madjo

Ove što prodaješ.
Nemogu više bos odit kroz selo.  :11:

Rade

Transmat

Quote from: Rade on December 20, 2010, 23:41:33
Broj 46.5, a sad ti šaljem pm

Smanji za ravno 5 brojeva pa ce mi biti taman..  :120:

ehtelion

oni daju veci broj cipela u odnosu na standard. valjda jer su glomazne. ja nosim 44 a merel nosim 45/46

Madjo

Quote from: ehtelion on December 21, 2010, 10:29:10
oni daju veci broj cipela u odnosu na standard. valjda jer su glomazne. ja nosim 44 a merel nosim 45/46

Misliš da bi mene odgovarale ove što Rade prodaje ?  :78:

ehtelion

koji ti broj nosis? Imaju odlican djon, ni po ledu ne kliza puno. To im je najveca prednost. Ove sto ja imam su puno tople i previse za neko kretanje uzbrdo, strazaru na Lovcenu ne bi noga sigurno pomela:)

Rade

Napisah Mađu na pm, ja prije neku noć u Beretu i tražim broj 47 ovih crispi, imali su samo 46 i ja mislio biće mi mali jer su mi merel 46.5 taman.

A u crispi mi sad stane noga sa običnim + vunjenim čarapama :) A npr. planikine triglav pro što nosim u planinu su 47 i ne mogu dvoje čarapa obut  :101:

Unutra je polar pa su baš tople, meni više odgovara kad nisu toliko tople jer kad dugo hodam uzbrdo, manje se znoji noga.

ehtelion

Onda se javlja kontra problem. Kad se noga oznoji pa stanes onda se naglo ohladi (zbog snijega okolo) tako da ti dodje isto kao da propusta. A ne propusta:) Jel bilo kojih drugih modela, nekih vise alpinistickih?

Rade

Slabo, ostale su od alpinističkih valjda samo one žute, a od ostalih samo neki mali brojevi...

Nadam se da ne pogriješih sa ovim cipelama što uzeh :)

ehtelion

Za ljeto ce bit super al za snijeg ne znam kako ce posluzit? Sto kaze Dusko za njih?

Rade

On ih dugo nosi u planinu, ne nosi ih zimi po snijegu, tu pušte i one sa kožom ako se ne premažu par puta :)

Za snijeg imam triglav pro, a ove sam planirao za svakodnevno nošenje + ako odem neđe u prirodu neplanirano, mimo planinarenja,
da mi budu suve cipele na kiši i da mogu gazit kroz snijeg po gradu, bez prćenja :) E nadam se da će to ispunit

ehtelion

za to ce ti dobre biti ali bolje da si dao pare za neki drugi dio opreme

Rade

A dug mi je spisak neophodne opreme :) Preko dereza, pojasa, pantalona za snijeg, jakne, gamašni, aktivnog veša, bolje čeone itd itd :)

ehtelion

polako polako:) onda karabineri, klinovi, gurtne, descenderi, ascenderi, termosi, kacige....ja mislim da bih ovako mogao do sjutra ujutro:)
kakav aktivni ves ima u deltu- North Face i Helly Hansen. Ali to kad budem imao para, za sad i ove trkacke  dobro funkcionisu:)

Rade

Koliko je para donji veš u delti?

ehtelion

Transmat

Ja uzeh onaj aktivni veš u Inter sport! rekao bih da je odličan. 45 e. Sa popustom od 20% ispalo je 36 eur.

Transmat