News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Oktobar 2013.

Started by Miloš, October 01, 2013, 00:15:46

Previous topic - Next topic

Bura

U Baru do maloprije padala umjerena kiša, međutim nije dugo trajalo. Čulo se dosta potmulih i pokoja jača grmljavina. Nakratko podivljao vjetar. Dok je padala kiša osjetno osvježilo, trenutna T 17.0°.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

mecava

Dobra kisa je ovdje pala u zadnjih sat vremena. 

Fraka

Bilo jacih pljuskova u Kotor... u bg prijatno vrijeme...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

Mađo

Grmljavina stalna a pljuskovi povremeni.
Freško, 11.8°

Fraka

Palo blizu 50 litara za kratak period u Kotor.  :45:

Nikola

Sve blize nestabilnost primorju,konacno malo da razbije monotoniju.

Mađo

Ispada se dobro zadnje uru/uru ipo vremena.
T 11.2°

Fraka

Velika kisa pala u Kotor.. i sinoc i jutros..16.8 trenutno

bole

U Baru jutros oko 10 30 - 11h temp. pokazivala u autu 26.5  :13: nEbo pod oblke nebijese kise....

Rogami  T 18.5  sUNce sija ko` tepsija  :48:

Miloš

U Herceg Novom u ranim jutarnjim i prijepodnevnim satima palo ukupno 106mm kiše! U Baru slabo kiše jutros, izgleda da čeka mene da se ispada.
Trenutno je oblačno i toplo, 20°C.

prenka

U jutarnjim casovima je bilo dosta kise i pljuskova na potezu od Budve do Hn ,vec na ulasku u Dubrovacku opstinu je stala kisa .Oko podneva je bilo i dosta suncanih intervala .Jedan predivan pogled na Dubrovnik interesantan i sa meteroloskog aspekta

michael

Jutros oko 3-4 u PG me probudio jak pljusak, malo je reći da je jak, ne daje bože da je potrajalo...

koliko je palo kiše u jutros? hvala

Miloš

I mene je u Baru probudio noćas vrlo jak pljusak. Očigledno da je bio lokalnog karaktera, jer je AMS zabilježila samo 1mm.
U Podgorici je palo 13mm.

Trenutno je sunčano, uz umjeren jugo. Svima sam razglasio da će kiša danas, a ne da nema kiše, nego nema ni oblaka.

Dzoni

Quote from: Miloš on October 11, 2013, 09:30:59
I mene je u Baru probudio noćas vrlo jak pljusak. Očigledno da je bio lokalnog karaktera, jer je AMS zabilježila samo 1mm.
U Podgorici je palo 13mm.

Trenutno je sunčano, uz umjeren jugo. Svima sam razglasio da će kiša danas, a ne da nema kiše, nego nema ni oblaka.

:05: :05: :05:

michael

Pljušti u PG...nije danas pa da nadoknadi

Miloš

U Baru ni kapi kiše danas. Tmax ljetnjih 26.9°C.

Nikola

Jaki pljuskovi,svitka i povremeno zagrmi.

zeljko

Miloš

Dozvah je.  :03: Kako napisah ovu poruku, tako pljusnu. Ali razduvao se jugo, pa ne treba očekivati ozbiljniju kišu ovamo...

NK sve ce biti dobro

Evo i odje dobro pada poslednjih 2 sata, prije toka ne znam sta je bilo jer sam gledao tekmu
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Miloš

Jedan dobar pljusak me probudio oko 3h, ali kratko je trajao. Grmljavine je bilo tek kad je prestajala kiša, jednom je jako zagrmjelo. Palo je samo 5mm.

Evo količina padavina u CG u prethodna 24h:

Cetinje 97mm
Golubovci 56mm
Kolašin 51mm
Nikšić 47mm
Šavnik 47mm
Podgorica 44mm
Žabljak 8mm
Bar 5mm
Andrijevica 2mm
Budva 2mm
Tivat 2mm
Bijelo Polje 0.6mm
Rožaje 0.3mm
Pljevlja 0.2mm
Herceg Novi 0mm
Ulcinj 0mm
Berane 0mm
Plav 0mm

Tipičan raspored padavina sa južnim strujanjima kad centralni predjeli dobiju obilnu kišu, a primorje i sjever vrlo malo.

Mađo

U Cetinje 97 mm a kod mene samo 8.6 mm kiše u toku protekla 24 časa.

NK sve ce biti dobro

Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Bura

U Baru se sada naoblačilo. Sparno uz T 26.0°C. Izgleda da sa mora pristiže grmljavina. Možda bude fine kiša.  :114:

edit: Evo kiše!   :114:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

milos555

Koliko se kiše sasulo u poslednjih pola sata, a jes 40 mm, ako ne i više!   :58: