News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Septembar 2013.

Started by Nikola, September 01, 2013, 01:24:56

Previous topic - Next topic

Blade Runner

Prije par minuta poce kisica kroz Blok 5 i u Dalmatinskoj, ali evo, dok sam stigao do Pravnog fakulteta - stala je...

Nikola

Slaba kisa,nestabilnosti daleko na sjeveru Jadrana ali se krecu ka nama tj.hladniji vazduh dolazi kasno popodne. T 18c

Krivi

Ovam je pala baš dobra kiša, na neke momente je bila veoma jakog inteziteta. Interesantno, nije bilo jednog groma.
GGMU!

Mađo

Fraka

Stigo front. Nisam ocekivao ovakvu zurku bas.. nije djelovalo tako. Grmi, sijeva, pljusti kisa opasno vec 15 minuta... veliki pad temperature

prenka

Dok je kod nas jos mirno u regionu front donosi zahladjenje .Na udaru su trenutno sredisnja i sjeverna Srbija ,Bosna i juzni dio Hrvatske (Dalmacija) .                  Za nekoliko sati bicemo i mi na udaru  :122:

Стенли

Evo jedna brza iz Danilovgrada. Pozdrav za ekipu  :121:

Nikola

Jedan Cb nas zaobidje sjevernije,ali razvoji su tu,za sat,sat i po i front je tu,dobar zalad u regionu i preko 10 stepeni je bilo pada T.

Dule97

Bice zanimljivo pratiti ovaj front sto dolazi  :111: Trenutno jak pljusak.

Miloš

Konačno i u Beogradu zanimljive vremenske prilike.  :27: Današnji front je donio solidnu olujicu. Ovako je bilo prije sat-dva u Beogradu:

Oko 15h kreće pljusak:

Video sa početka oluje:

U mom dijelu grada je palo 11mm kiše, temperatura je pala sa 23°C na 15°C. Bilo je jakog vjetra, grada nije bilo kod mene.

Стенли

Strasni pjuskovi kiseee u Dg.. milina.. uf kako pada

Стенли

Kakvi pljuskovi kiseee..konstantno uf  :119: bilo je i malo grada uz kisu.. malo je sad popustilo, inace i vjetar i kisa dobro gaze  :27:

Dado

petar

Quote from: Стенли on September 17, 2013, 18:52:05
Kakvi pljuskovi kiseee..konstantno uf  :119: bilo je i malo grada uz kisu.. malo je sad popustilo, inace i vjetar i kisa dobro gaze  :27:
u Podgorici nista ocekujemo taj front

Nikola

Front znatno oslabio posle toliko puta preko planina,dok u ravnici jaca,tesko da ce biti ista znacajno.

petar

sijeva konstantno ali i dalje nista

Blade Runner

skener

ZB u 7h 0.6 C, ne znam da li je ranije isao nize...u Srbiji na Kopaoniku -1 C, na Zlatiboru 1 C

pg

Tmin na Zabljak bila je 0.3C.U PG prelijep dan.Trenutno 22.3C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

mareeram

Izvinjavam se za ovakav OT, ali molim vas ako neko iz Pg ko zna da crta na onim satelitskim mapama, da mi ucrta kako je najolje iz Pg doci do vodopada Cijevne, hvala.. :03:

Miloš

U Beogradu se lijepa jesenja kiša ispadala, palo je 14mm, sad se već djelimično razvedrilo. U ovih 10 dana je palo preko 40mm.

pg

10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Mađo

mareeram

@ Miloš

Jel i ti ne mozes da udjes na Serbian meteo forum ili je samo kod mene problem?

Napisi kasnije kad proradi na Serbian meteo forumu, koliko je gde palo kise, kao u utorak..molim te, hvala..  :03:

pg

Suncano T 25.7C.Jutros je Zabljak prvi put u ovoj sezoni imao negativnu temperaturu.Tmin jutros na Zabljaku bila je -0.7C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012