News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

April 2013.

Started by Cirius, April 01, 2013, 00:12:55

Previous topic - Next topic

prenka

Oko 12 ura danas u Podgorici jace padavine su krenule sa 5-minutnim gradom . Trenutno je 13.3 i pada slaba kisa

Bura

Slaba do umjerena kiša. T 15.8°C .
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Dusko

U Žircima (KL) danas kiša čitav dan. U poslednjih mjesec dana je palo toliko kiše da će im, što bi ovi moji rekli, "omečiti kosti" od tolike vode. Evo par fotografija od juče, snijeg se već skoro potpuno otopio

Ispred kuće ostalo još samo ovo, ali tu su i posledice (slomljena nadstrešnica)

Pedesetak metara visočije i u zavjetrini ga ima još pristojno, mada se i ovde intezivno topi

Evo jednog dokaza da je vjetar možda najveći neprijatelj snijegu, strana okrenuta ka sjeveru je još uvek pod kompaktnim pokrivačem :79:

U Beogradu večeras oblacno i toplo, trenutno 12oC

Miloš

U Baru oko 21.30h bio jedan jak kratkotrajan pljusak sa dosta krupnim gradom, AMS je zabilježila oko 3mm, ukupno večeras 5mm.
Temperatura 15°C.

prenka

Najtopliji u drzavi trenutno 19.3 c .Napokon suncan i lijep dan ali bogami i zagusljiv  :13:

Fraka

11.4 Tmin u Kotoru.. trenutno 17.8..

S druge bande u Begrad ravno 9 stepeni. Oblacno.

SnowHunter

Mnoge stanice (Kolašin, Šavnik, Nikšić, Žabljak, Andrijevica) bilježe već 12 uzastopnih padavinskih dana. Ovako je izgledao poslednji:

Žabljak jutros mjeri 39cm snijega. Visoke zone planina su još pod dubokim snijegom, slika Bjelasice na kojoj se i dalje skija:

sanjin

22 stepena u Podgorici.  :13:

Mađo

Svježe.  :81:
Temperatura zraka:  3.3°C
Smjer i brzina vjetra:  N 0.0 m/s
Relativna vlaga:  95%
Tlak zraka:  911.4 hPa
Oborine danas:  0.2 mm

Bura

Bar najhladniji na primorju sa T 11.4°C, mirno.

bole

Temperatura 15 C
Umijereno oblacno
sa primjesama sijeverca 6 m/s

prenka

Udario sjever danas  :46:  Nije nesto hladno ali i ne prija ovaj sjever .T 15.1c

Miloš

U Baru oblačno i vjetrovito, 16°C.

Žabljak bilježi 0.5mm na blagom minusu, to je vjerovatno već novi sniježni pokrivač.

Zvonce

Moram danas na Cetinje, kakvo je tamo stanje, zna li ko? Vjetar, kiša ili je mirno, temperatura?
Hvala:)
Sve što dođe, ja sam mu naredan!

Miloš

Nema kiše ni jačeg vjetra na Cetinju. Oblačno je, suvo, i prohladno sa 12°C.

Bura

Oblačno, jak sjeveroistočni vjetar, prokapava kiša, T 14.6°C .

Ulcinj ima mjerljive padavine.

Miloš

Sad već krenula nešto konkretnija kiša, ali slabog intenziteta. Temperatura još od jutros u laganom padu, 15°C.

mecava

Slaba kisa s kracim prekidima pada od jutros. Palo je mozda 2 do 4mm od jutros.

vanja

izgleda da na bjelasici provijava snijeg a pri vrhu pada malo jace, nabacilo ga je malo ispred kucice ,na stepenice i malo po prozora

Južina

Ovamo pada slaba kiša evo čitav dan.
Na Bjelasicu pada onaj najkvalitetniji snijeg ($everac)  :79:

sanjin

Odavno nije duvao ovako jak sjeverac.  Vidim da je jutros dostizao i 94km/h.

Fraka

Hladno uz slabo kisu i  slab NNW.. trenutno 7 stepeni. Ne bi me zacudilo da snijeg pane nocas. Vjerujem da ce u centrolnim djelovima i biti uslova za snijezne padavine.. cak i u nizinama.

mecava

Sad mi je brat dosao iz Rozaja. Kaze da ga je dobro padao snijeg i da ga ima izmedju izmedju 10 i 15cm.  :79: Ovdje slaba kisa, pobijelio je vrh Obrova (1000m.n.v.).

bole

pROHLadno uRogamima  noocas zas to je zasluzan sjeverac
T 12.5C N 7m/s

I pozida je konacno zavrsena sa  :83: Zapoceta prije dva mijeseca. Deset dana efektivnog rada,20m duznih x 3.4m :)

;0

sanjin

Вруће ноћас иако дува сјеверац. :13: