News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Mart 2013.

Started by Cirius, February 26, 2013, 20:00:34

Previous topic - Next topic

Nikola

Iza ponoci i sjutra se ocekuju veoma intezivne padavine.
U petak snijeg ce se spustiti i na 400/500mnv,u Ct i Nk bice par cm snijega moguce i preko 10cm na kraju padavina,cak i ZB ravnica,pa i ponegdje na primorju(Boka i Ulcinj) moze biti pojave snijega/susnjezice).

Fraka

Uz ovako jak sjever, vjerujem da ce ga nosit sa brda  :60:

Volim ja to.. krivo mi je sto necu bit dolje. Vazda mi je krivo   :11: Cudo jedno, radije bi vidio 3 pahulje dolje no po metra odje  :75:

Fraka

Sto se tice regiona, najbolje ce proci sjeverna Bosna i Slavonija.. tu bi lagano moglo biti 30+ cm i u nizinama  :116:

zec

Sutra će biti sjajan dan u Srbiji,moguće su prave superćelijske oluje,a uveče sneg!

Nikšićanin

Sve je ovo super..al kad možemo očekivat prave proljećne dane,naziru li se dje po kartama? :78:

Nikola

Quote from: Nikšićanin on March 14, 2013, 01:02:56
Sve je ovo super..al kad možemo očekivat prave proljećne dane,naziru li se dje po kartama? :78:
Ne jos.

Sjutra ce centar visinskog ciklona biti blizu Cg,popodne hladni vazduh prelazi preko Cg,vrlo nestabilan dan pred nama.

sanjin

Na RTCG najavise slab snijeg u PG u nedjelju krajem dana.

Fraka

Mix padavina trenutno.. ledena zrnca, kisa i pahulje.. 2.2 i opada

Inace definitivno u Kotoru nesto nije u redu sa AMS.. vode kolko oces, sve pluta, velika kisa pala. Ada valaj nemoguce da je na Njeguse palo 300 a u kotor 3 mm  :28:

Miloš

U centru Beograda umjeren snijeg uz pojačan vjetar, prava vijavica.

Krivi

Malo ste promašili temu momci, ali nema veze.  :116:
GGMU!

scepo

U  nedelju i ponedeljak opet kisa jel tako  :34: :32:

skener

Quote from: scepo on March 15, 2013, 00:12:58
U  nedelju i ponedeljak opet kisa jel tako  :34: :32:

Da, poslednji "zimski" ciklon, kratko ce trajati i nakon njega od srijede mozemo konacno ocekivati stabilizaciju vremena i porast temperature

Cirius

ec 12 z  daje produženje nestabilnosti i sredinom sljedeće sedmice ...   :25:    gotovo neprekidna izražena ciklonska aktivnost iznad Evrope i Atlantika šalje doline preko Mediterana i to uzrokuje ovako tmuran mart sa dosta padavina. 
Može bit' śutra dosta sunčanih intervala,  ali uz vjetar ...  prekśutra takođe ima izgleda da bar tokom jednog dijela dana vidimo nebo,  a onda ponovo tunel ...    :28:

Mađo

Od noćas polako kreću nove padavine. Očekivana količina padavina za 24 časa, do śutra veče.  :81:

Pri kraju padavina moglo bi presniježit u višim krajevima.  :81:

Nikola

U narednom periodu ne ocekuju se duzi periodi suvog vremena,sto je veoma nepovoljno kad se u obzir uzme vodostaj jezera,rijeka,potoka itd.

Interesantan Mart ove godine u vecem dijelu Evrope prave zimske T i snijezno vrijeme,u Zagrebu od nedelje kao u sred Januara,takodje i Englesku ocekuje novi snijezni talas.

Krivi

Ovo neko suvo zahlađenje stiže?

GGMU!

Fraka

Vrce se zima bogami... slozni su modeli da od proljeca nema nista barem do aprila...

Evo jedne onako, zanimljive prognoze za Kijev

http://www.yr.no/sted/Ukraina/Kiev/Kiev/langtidsvarsel.html

:58:

Nikola

:58: ladno se ocekuje min 50cm za jedan dan u srednjoj Ukrajini Kijev i Torgan,ja mislim da ce im biti najveci snjegopad od kad vrse mjerenja zajedno sa subotom.

Fraka

Nevjerovatan EC jutros za istocnu evropu, a bogami i Srbiju... Po svemu sudeci, ocekuje nas najveca zima ove godine na kraju marta  :01:

Krstooo

Pozdrav,moze li mi neko reci prognozu za subotu i nedelju za Podgoricu.Hvala :)

Fraka

Vrlo lijep vikend u Pg Krsto.. Tmax blizu 20 stepeni.. pravo proljetno vrijeme. Al zato od ponedeljka znacajno hladnije uz kisu.

Nikola

Po EC i centralni predjeli posebno Nk bi mogao da vidi pokrivac u utorak i dalje se zadrzava pravo zimsko vrijeme.

Hrvatsku(Zagorje) ocekuju velike snijezne padavine od nedelje.

Nikola

Sve vise izgleda da ce veci dio sledece nedelje biti padavinski bogat.

Zanimljivo je da ce Beograd ove godine vise snijega imati u Martu nego dec-feb  :120:

Fraka

Imali smo u decembar odlican snjegopad, skoro 40 cm.. ali januar i februar nista.. par pokrivaca malih.. jednom ili 2 puta dvocifreno, ali se istopio za cas

Nikola

Kisa i samo kisa sledece nedelje ufff