News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2013.

Started by bole, December 31, 2012, 08:30:56

Previous topic - Next topic

Fraka

U Kotor je jutros malo falilo da bude pahulja...  bilo je 5 stepeni kad su krenule padavine.. Da je bilo stepen ladnije mozda bi i bilo susnjezice.. no nebitno potpuno...
U Bg se namrcilo... moze bit kaksve kisice uskoro

Стенли

Bilo je padavina dosta rano u Kotor, ali Fraka nije po visini -4, -5c da bi snijeg padao na +4, +5, ili da bi bila susnjezica..  Od ranog jutra iznad primorja jedva da je -1c, sad je vec u plusu po visini. A i da je bilo -3c ,sumnjam da bi bilo snijega, jer T na 2metra stvarno ne odgovara.

Fraka

Nema veze, dovoljno je bilo samo da bude konstantan minus u svim slojevima.. da je bila niza T padao bi snijeg sigurno, bar u samom pocetku. Tako je to kad je zadrzana hladnoca.. nije isto kad udara front i sad... tada je potrebna dosta niza T po visini

Yeti

U Nk vec neko vrijeme nema padavina,no Veljko(krsteno ime ovog ciklona) se za'uktava.Ovu navalu iz djenovskog zaliva talijani zovu Morgana(mada je kod njih uz malo vise hladnoce).He,he,he Veljko i Morgana...
Listen to me carefully,I shall say this only once

Стенли

Pa Fraka logicno da je T bila niza da bi padao snijeg, ali koliko je trebala da bude niza, nije malo..

Krivi

Umjerena kiša već neko vrijeme.
GGMU!

Fraka

Pa, vjerovatno stepen 1.5-2 stepena... No mnogo je to naravno. Palo je par mm u Kotor, nedje oko 5, ne znam

Dzoni

Evo neka susnjezica u Pg,na soferki se vidi... takt 4c.

Stefan600

Pada nesto, cini mi se da je kisa, ali sad je vec mrak i ne vidi se, tako da je moguce da je susnjezica.
Februar 2012. :)

NK sve ce biti dobro

E evo moj putopis, jutros u 9-10 od Nk do Pg. U Nk u 9 je padao zrnast snijeg, koji se hvatao na povrsinama, duz magistrale kroz Strasevinu asfalt je skoro pobijelio, a intezitet saobracaja bio je slab. Nesto jaci snijeg je bio izmedju Budosa i Bogetica, a promjenljivim intezitetom je bio do Kujave. Kroz Dg u umjeren, a kod hotela Pejovic najjaci intezitet, skoro sve do Mareze. U Pg, slab, pa malo jaci, pa onda prestao. Po povratku oko 4 sata pratila me je sve slaba kisa, s tim sto je pobijeljelo fino od Bogetica do Budosa, a od Budosa do Niksica oko 2 cm....fino...iako nista nije najavljivano.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Vasilije

Стенли

Slaba sitna kisica.  Temperatura 1.8°C

Vasilije

Umjeren do jak snijeg nosen istocnim vjetrom. :114:

Stefan600

Quote from: Vasilije on January 13, 2013, 17:20:53
Umjeren do jak snijeg nosen istocnim vjetrom. :114:
Banjee te.  :03:
Februar 2012. :)

Vasilije

Mladen

Usuo snijeg u Cetinje.

bole

Podgoricani jednom se zadrzao 6 dana i dva puta ste gledali kako pada dosta vi je.... :11:

Mađo

Umjerena kiša uz blagi pad temperature.  :81:
Temperatura zraka:  1.9°C
Smjer i brzina vjetra:  NNE 1.3 m/s
Relativna vlaga:  93%
Tlak zraka:  918.3 hPa
Oborine danas:  8.6 mm

Najviša temperatura zraka:  5.1°C u 13:49

Mladen

Cetinje sa 0.3 stepena trenutno najhladnije u državi, ali džabe, kiša je neminovna. Bar ćemo struje imati dosta, nije ova situacija uopšte loša. Ustvari, ne sjećam se kad je skoro bila neka duboka "Đenovka" kod nas...

Mađo

:109:
Kod mene porast temperature na 4.7° uz umjeren jugozapadni vjetar.
Kiša, danas već preko 13 mm.  :45:

NK sve ce biti dobro

Umjerena kisa....

Jezera su i prije padavina bila solidno puna....bice struje,...ihaaaa....samo ako je ne pojedu Bjelopavlici  :99:
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

mecava

Temperatura jos ispod nule, i dalje najhladniji  :05:

Mađo

Quote from: mecava on January 13, 2013, 20:50:46
Temperatura jos ispod nule, i dalje najhladniji  :05:

Ko najladniji? Đe stojiš? Molim te napiši u profilu svoju lokaciju.
------
Raspuvao se vjetar, bilježe se udari preko 10m/s. Uglavnom jugozapadnjak.
Temperatura zraka:  5.1°C
Smjer i brzina vjetra:  S 4.0 m/s
Relativna vlaga:  88%
Tlak zraka:  917.3 hPa
Oborine danas:  17.2 mm

Fraka

mecava