News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2013.

Started by bole, December 31, 2012, 08:30:56

Previous topic - Next topic

albatros_mne

Koliku temp je prognozirao HMZ za danas u PG?

JovanK

bole

bijese danas i malo snijega propahuljiva.......oko 13h dok sam sizda neku pozidu iznenadih se.......:)

NK sve ce biti dobro

Odje i dalje slab snijeg...obijeljela su auta, i povrsine...
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

NK sve ce biti dobro

winter

U Pg 3,1 fino je pala temperatura

Fraka

U Skaljare pada umjerena kisa vec satima... T i dalje dosta niska i mirno je... Preko 10 litara cini mi se.

Dzoni

U Pg, pada polijepo kisa, dako udje u sifru 2  :101:  Hladno, takt 3c.

Dado

odje i dalje slab snijeg, kao po obicaju dobro izdrzavamo prodor juga

Vasilije

Kod mene sad pada slab do umjeren snijeg, Recine-Kolasin 1300mnv.
Ima oko 1cm novog.

Cirius

Nikšić jedini u minusu trenutno, dobro se drži u ovim situacijama   :109:    I u Kazanu dobra inverzija tokom dana, nepunih 3'C smo topliji od probijenog Žabljaka, a danas je bila i manja razlika povremeno ...   

Miloš

Večeras će prije u PG da padne snijeg, nego na Žabljaku.  :78:

mareeram

Jel pada u Andrijevici sada sneg?

Fraka

Vrlo vjerovatno mareeram, taj dio CG ce dobit snijeg nocas.. mozda prekisi u samoj And. ali planine ce dobit porciju manju

mareeram

Quote from: Fraka on January 10, 2013, 18:30:23
Vrlo vjerovatno mareeram, taj dio CG ce dobit snijeg nocas.. mozda prekisi u samoj And. ali planine ce dobit porciju manju

EXTRA, hvala!

Krivi

Dobro pada snijeg na Cetinje izgleda.
GGMU!

Vasilije

Kod mene stao snijeg trenutno 1-2cm novog.  Recine-Kolasin 1300mnv.

Стенли

Slaba konstantna kisa, ne staje ga, povremeno pojaca u umjeren intezitet.  Temperatura 2.0°C. Kisa je mnogo ledna, nije prijatno napolju ako se i mrvicu skvasis.

NK sve ce biti dobro

i dalje pada slab snijeg, ima ga 1 do 2 cm..

NK sve ce biti dobro

Evo malo slika od nocas iz grada piva i Sutjeske (kako ce mi zamjerit sugradjanin sa grbom Celika) hahahah...prastajte na losem kvalitetu.

Uploaded with ImageShack.us

straus

danas oko pola 2 u pg je padala susnjezica na +6 , a sada je 3 stepena a kisa djavo je ponio :PP

Mađo

Oće se vama Nikšićani ove zime  :64:

Kod mene je oblačno sa slabom do umjerenom kišom.Inače,cio dan je močila kiša,na temperaturu između 1.5-2.5°, vjerovatno povremeno uz susnježicu čim po putu poneđe ima tragova ot snijega.  :81:
Temperatura zraka:  2.5°C
Smjer i brzina vjetra:  WNW 0.9 m/s
Relativna vlaga:  97%
Tlak zraka:  912.2 hPa
Oborine danas:  16.0 mm

Najniža temperatura zraka:  -7.9°C u 2:42
Najviša temperatura zraka:  2.5°C u 18:00

Neprekidne oborine:  16.0 mm

Krivi

Dobar pljusak u Baru. Vjetar se u potpunosti smirio.
GGMU!

vanja

danas nesto prije 11 kad sam krenuo iz kotora za pg bjese pocela dolje kisa a na okolna brda se fino vidjelo da se spusta bijela zavjesa. u kotor mi auto bjese pokazivao tada 7 stepeni...prema budvi bjese 6 da bi u budvi opet skocila za stepen...kako sam se peo put brajica tako je temperatura padala i na same brajice je iznosila 2 stepena. tu je pocelo da ga mjesa sa snijegom da bi vec nakon kilometar puta temperatura unutra kopna pala na 0 stepeni. to je vec bio suv i slab do umjeren snijeg i vec je poceo da se hvata po ulici, doduse sa strane. na cetinju i desno ka podgorici prije tunela je padao najace, umjereno sto bi se reklo i pratio me je do meteriza dje je auto pokazivao 2 stepena. tu sam valjda izasao iz tog "sivila" jer su prema podgorici oblaci bili dosta isprekidani i nekompaktni...u pg mi auto bjese pokazivao 4 stepena...

trenutno u pg 3.3 stepena...pada slaba kisa

edit: snimao sam malo dok sam vozio gore, pa cu ovdje postavit linkove

Fraka

6.3 Tmax danas po AMS.. onda je opala na 5 kad je krenula kisa i varirala oko 5.5... malo je probio jugo, ali nista znacajno tako da je sad oko 6-7 stepeni T... dosta svjeze danas.

Inace, dosta je realno da danas bude Kotor najkisovitiji, poslije Cetinja, posto vec duze vrijeme ponovo pada umjerena kisa.