News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 17, 2010, 21:43:46

Previous topic - Next topic

goga

Iskreno zadovoljna ću biti sa pozitivnim skorom ovo kolo ... kako sam ga radila svaki bod koji ušičarim je korak naprijed  :03:

no hajde da vidimo u četvrtak

Shody

Admine, krivo si mi upisao tmin i tmax. Pogledaj PM koji sam poslao jucer.

Admin

Tačno Shody, pogrešno je upisano Tmin  :02:  ali ne vidim da sam još nešto pogrešno upisao.
Biće ispravljeno.

Rade

Quote from: Miloš on November 03, 2010, 02:23:45 Međutim, tada je bilo oblačno, a noć između srijede i četvrtka će biti vedra, bez vjetra. Pljevlja i Kolašin će se utrkivati ko će imati nižu Tmin. U prvom trenutku sam se uplašio da sam i ja stavio previsoku. Makar se nadam da je tako...

Ovako sam i ja razmišljao kad sam gledao Tmin  :04:

ptprince

Najzad moja prognoza liči na nešto... Sad kada gledam, možda sam mogao da malčice spustim Pljevlja, pa da budu niža od Nikšića, zbog promene pravca vetra sa jugovine na severce. Vidim, većina je dala višu temperaturu u Nikšiću nego u Pljevljima.
Transmat, da li si ti rizikovao na isti način kao i ja? Vidim, koncepcije su nam slične, dok Stormbringer se slaže sa većinom.

Ma posle 30 kola ću upasti u fazon, he, he... Da moram da dajem prognoze za CG, sigurno bih se snašao i pohvatao razne tajne. Ovako, ovo mi dođe kao rekreacija.
Vrlo je retko da neka planina promeni mesto. Vrlo je retko da neki okean presuši.

Shody

Uvjeren sam da sam za podgoricu i niksic prognozirao tmax oko 23.5 a ne 19 kao sto pise.

Transmat

Quote from: ptprince on November 03, 2010, 09:04:12

Transmat, da li si ti rizikovao na isti način kao i ja? Vidim, koncepcije su nam slične, dok Stormbringer se slaže sa većinom.

Da, bas tako. S tim što sam prvo bio stavio 20 za pljevlja, pa se u zadnjem trenutku predomislio...
Vidjećemo..

Bitno je da ne zaradim -1 na Pljevlja.. To mi je bio cilj. Jer sumnjam da može ispod 16 C.
T-min će biti neizvjestan.. Da sad dajem.. Ne bih stavio preko 2C. 

Admin

Posalo sam ti Shody na PM tvoju prognozu. Vrlo vjerovatno da is razmišljao o različitim varijantama, pa si ostao u uvjerenju da si poslao neku drugu.

COJA

Admin

Najniža terminska u 06UTC je izmjerena na Žabljaku, 4.8oC

Transmat

Ah što je zima u Pljevljima danas  :79: u 10 h "samo" 16,4C  :11:

Gabesz20

Ima da nagrabusimo svi koji su dali za sutra ispod 20 za Pljevlja  :11:

COJA

Quote from: Admin on November 03, 2010, 10:27:46
Najniža terminska u 06UTC je izmjerena na Žabljaku, 4.8oC

thx Admin

Gabesz20

11 H
Podgorica- 19.2
Pljevlja- 18
Niksic- 15.1

:05:

COJA

Pljevlja u 11_00 h +18 C, pa to ce dogurat  najmanje 19.5 C, a sutra kad bude 21.5 C :02:

Fraka

U Pljevlja i dalje duva juzni vjetar kojeg sjutra ne bi trebalo da ima.. to moze itekako promjenit temperaturu.

dikile

Gabes jos je jugovina, sutra ce biti severno strujanje. Sto ce dosta promeniti situaciju.

IvanZD

A đe vi to vidite sjeverno strujanje? Ni u prizemlju, ni na višim plohama nema sjevernog strujanja sutra.

Gabesz20

Quote from: dikile on November 03, 2010, 11:24:11
Gabes jos je jugovina, sutra ce biti severno strujanje. Sto ce dosta promeniti situaciju.
Znam znam...trebalo bi da bude hladnije U Pljeljvima, a da bude obrnuto u Niksicu! Ali ipak ko zna dokle zna dogurati u suncanom i tihom vremenu jos i sa severcem

Fraka

Vjetra skoro nece ni bit, ali za pljevlja je to svakako dobro, jer samo jugo moze ovoliko da digne temperaturu..

Transmat

Quote from: IvanZD on November 03, 2010, 11:30:58
A đe vi to vidite sjeverno strujanje? Ni u prizemlju, ni na višim plohama nema sjevernog strujanja sutra.

To sam i ja htio da kažem...
Mislim da sjutra ide U pljevljima od šale na 20C.

Fraka

Admin

Da, jugo diže temperaturu u Pljevljima, Bijelom Polju, Beranama i Rožajama, dok u Nikšiću uglavnom spušta.

Gabesz20

Bice severnog strujanja ali tek u poslepodnevim satima...

Admin

Da sam se takmičio za Pljevlja bih dao 17.5 i bio siguran  :02:  da neću otići u minus.