News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 17, 2010, 21:43:46

Previous topic - Next topic

Transmat

Quote from: Gabesz20 on November 17, 2010, 12:12:00
Quote from: Transmat on November 17, 2010, 12:08:30
Quote from: Madjo on November 17, 2010, 12:02:02
Jok, juče je Tmax bila 13°  :63:  Ogradio se vala baš.
Ja bih prije reka da se on takmiči s nama  :67:

Ako se takmiči, nek se javi, nećemo ga izbit' vala  :11:

I mene je juče bola njegova prognoza u oči, mada nisam ni pogledao ko ju je pisao..

Evo Popović kaže sjutra Tu Podgoricu 14 C  što bi značilo da Ulcinj neće preko 15..
Samo nek stigne do 15 C  :05:, a temp u Niksicu sas vidit u narednih 2 sata kako ide preko 10 C  :67:

Oće ako se izvedri, ili ako još jedno sunce izađe iz krupačkog jezera  :120:

Gabesz20

Quote from: Transmat on November 17, 2010, 12:15:14
Quote from: Gabesz20 on November 17, 2010, 12:12:00
Quote from: Transmat on November 17, 2010, 12:08:30
Quote from: Madjo on November 17, 2010, 12:02:02
Jok, juče je Tmax bila 13°  :63:  Ogradio se vala baš.
Ja bih prije reka da se on takmiči s nama  :67:

Ako se takmiči, nek se javi, nećemo ga izbit' vala  :11:

I mene je juče bola njegova prognoza u oči, mada nisam ni pogledao ko ju je pisao..

Evo Popović kaže sjutra Tu Podgoricu 14 C  što bi značilo da Ulcinj neće preko 15..
Samo nek stigne do 15 C  :05:, a temp u Niksicu sas vidit u narednih 2 sata kako ide preko 10 C  :67:

Oće ako se izvedri, ili ako još jedno sunce izađe iz krupačkog jezera  :120:
:114: :114: :114: :120:

Lele evo i u 12 H 9C... nema veze ja i dalje kazem da ce u narednih dva sata stici do 10 C :11: Ako ne onda se oprastam od bodova unapred za sutra  :05:

Rade

Transmat

6.2C na Žabljaku ali nema to nikakve veze sa situacijom koja će biti ujutru..

Madjo

Mislim da će sjutra Tmax bit 1 stepen više od današnjih  :78:  Što većini odgovara jel  :109:

Gabesz20

Sad kad opece tu i tamo sunce...a i u Niksic do 15 H pa ode preko 10 C  :05:

Admin

Dragi moji forumaši, nemojte se baviti imenima, odnosno prezimenima, prognostičara jer svi oni nastupaju u ime HMZ. Dovoljno je navesti dan kada je prognoza koju želite komentarisati objavljena.

ehtelion

It's a man vs. evil machine duel

Fraka

Svidja mi se razvoj situacije, veoma mi se svidja...

Transmat

Quote from: Admin on November 17, 2010, 12:48:20
Dragi moji forumaši, nemojte se baviti imenima, odnosno prezimenima, prognostičara jer svi oni nastupaju u ime HMZ. Dovoljno je navesti dan kada je prognoza koju želite komentarisati objavljena.

Kad bolje razmislim, slažem se sa tobom. :45:

ptprince

I ja. Zamisli, Transmat, da neko zna moje pravo ime. Ovako, znaš ga ti, ja, Admin i još 22. :15:
Vrlo je retko da neka planina promeni mesto. Vrlo je retko da neki okean presuši.

demijan

hahahhah dopada mi se.nisam za kritike prognoza zavoda al mi se dopada kritikovati datume il dane na pr.!to je vrhstraa!kao e vala onaj 2o.novembar ne da je pogresio,negooo uzas.. skoro pa kao 15i... ...hahaha..dopada mi se!!od sad cu da pratim prognoze zvanichne! a sta mislite o 29.novembru?
ps.niksic ide preko 10 moze on to!!   :114:   :111:

ptprince

HMZ CG se snašao za vetar u Ulcinju. Sada radi, a ne radi u Baru.

I... kakav zaključak sada mogu da izvedem? :63:
Vrlo je retko da neka planina promeni mesto. Vrlo je retko da neki okean presuši.

Transmat

Quote from: demijan on November 17, 2010, 15:01:20
hahahhah dopada mi se.nisam za kritike prognoza zavoda al mi se dopada kritikovati datume il dane na pr.!to je vrhstraa!kao e vala onaj 2o.novembar ne da je pogresio,negooo uzas.. skoro pa kao 15i... ...hahaha..dopada mi se!!od sad cu da pratim prognoze zvanichne! a sta mislite o 29.novembru?

Bacio te tvoj Nikšić danas :11:  Neće preko 10C  jedva preko 9 da se drži..
Day 1:
Transmat vs Demijan 1:0  :28:  

Transmat

Danas bilo mnogo više padavina nego što su modeli crtali...   
Po toj logici i sjutra će biti tako   :45:

Eto znači biće i vjetar da se boduje, proradio Ulcinj..   Samo da ne iskoči sjutra zbir u 3 grada na 20  :104:

ptprince

Sada vidim da je tu i Bar, dakle nisu premeštali instrumente. :05:

Izgleda da je Bar dobio mali električni udar od grmljavine. ažno je da sada radi.

A Ulcinj je otkrio nešto slabiji vetar nego što su mnogi očekivali. Zbirni vetar u 12 UTC je samo 10. Meni odgovara da to bude i sutra.
Nego, gajim nade da će ipak biti snega na Žabljaku, te da će mi to doneti poen viška u odnosu na mnoge. Sada je samo 4.9, a temperatura opada... i opada..., a padavine su tu. Slabašne (osim na Cetinju i, verujem, u Njegušima :120:), ali dovoljno da nas spreme za reviju šifara 1 za padavine.

Sutra je novi dan...

Transmat

Vjerujem da će biti dovoljno hladno na Žabljaku za snijeg. Tu si u pravu, ali bog će ga znati dal će se zabijeljeti...  lutrija!
Nisam htio da igram na snijeg, jer sam znao da će većina isto tako igrati, pa da se ne izdvajam  :05:

goga

Quote from: ptprince on November 17, 2010, 15:40:18
HMZ CG se snašao za vetar u Ulcinju. Sada radi, a ne radi u Baru.

I... kakav zaključak sada mogu da izvedem? :63:

ajd Bar, Ulcinj, Herceg Novi ... važno da je uzmore  :120:

a sad malo da se osvrnem na admina ... pa ok je da kao kuća stojite iza svog čovjeka ... ali valjda su vaši prognozeri kvalificirani za to što rade a nisu kao Lana s OBN-a  i mogu stajati iza svoje prognoze ko što mi stojimo iza svoje  :07: :11: :11:

čemu se ima ko ljutiti ako ga se spominje ... a uostalom nije čovjek ništa loše rekao sutra će se vidjeti jelte hihhi ...

Admin

Ja Gogo ne radim u Zavodu!  :22:
Neki od prognostičara su zamolili da se na forumu ne pominju imena, i nema razloga da tu želju ne uslišimo.
Uzgred, primijetili ste da se na web stranicama Zavoda Srbije i Hrvatske imena autora prognoze uopšte ni ne pojavljuju.

goga

a nisam znala da nisi tamo  :03:

no dobro ... nije to toliko ni važno .. važno da on pogodi prognozu  :109:

OK ako oni to ne žele zašto im ne uslišati želju ... a meni baš simpa kad se to zna ... ja recimo obožavam uragane pa tako mi je baš simpa što recimo prognostičari na NHC- uvijek svoju prognozu potpišu ...

al sam zeznula ovo kolo temperature -4 garant ... valjda nebum otišla u minus  :07:

Transmat

Quote from: Admin on November 17, 2010, 19:51:40

Neki od prognostičara su zamolili da se na forumu ne pominju imena

ŽIVJELA DEMOKRATIJA!

Miloš

Vjetar na Žabljaku digao temperaturu. Kolašin trenutno najhladniji sa 3.4°C. Utrkivaće se ova dva grada do sjutra što se tiče Tmin. Tako nešto sam i očekivao.
Sve manje šanse da će biti snijega.

Ja sam ovoga puta pretjerao sa vjetrom. Da sad mogu, spustio bih na 10m/s, sve ostalo mi djeluje OK za sada, ali sjutra je novi dan. Ko zna šta će nam donijeti.  :75:

demijan

Quote from: Transmat on November 17, 2010, 15:40:33
Quote from: demijan on November 17, 2010, 15:01:20

Bacio te tvoj Nikšić danas :11:  Neće preko 10C  jedva preko 9 da se drži..
Day 1:
Transmat vs Demijan 1:0  :28:  
heheheeee...ja vidim maksimalnu od 11 i kusur..tako da..   :116:

Miloš

Dobro jutro radni naorode!  :03:
Najniža temperatura u 7h je izmjerena na Žabljaku i iznosila je 3.0°C, dok je u Pljevljima izmjereno 3.1°C.
Snijega nije bilo.
Vjetar je trenutno u zbiru iznenađujuće visokih 12m/s.
U Nikšiću pada slaba kiša, na Žabljaku rosulja, dok je u Ulcinju suvo.

Dejo

Lepo je tebi Miloshe, sve Tmin si pokupio, svaka čast  :111:

Ja izgubio za 0.1 po prvi put u ovom takmičenju  :75: :71: