News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Cirius, November 01, 2012, 17:12:13

Previous topic - Next topic

Krivi

GGMU!

dikile

Lagano kolo, jedino Pljevlja moze da zeza.

Nikola

Poslao i ja,koliko sam se na Pljevlja zaustavljao i od dvije mogucnosti izabrao po modelima.Srecno!

Miloš

Ja sam sastavio nešto još jutros, ali poslaću tek večeras, ako mi 12Z izlazi razriješe makar malo još jednu nedoumicu koju imam.

Transmat

Tako i ja, sad sam sastavljaom, ali cu sacekati ovaj 12 z .
Nije ni meni situacija skroz najjasnija. Kolo nije pretesko, ali isto tako nece biti tesko ni izvisit za koji bod..

Bura

Poslao sam i ja. Puno srece svima, pa da bude dosta 9-ki.  :109:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Cirius

Dobio sam dojavu da se  fog de pljee  neće predugo zadržavati u projektovanim baričkim uslovima    :103:    :28:

Nikola

Quote from: Cirius on November 20, 2012, 21:50:39 Dobio sam dojavu da se  fog de pljee  neće predugo zadržavati u projektovanim baričkim uslovima    :103:    :28:
Isto sam razmisljao  :122:

prenka

Quote from: nikolA on November 20, 2012, 21:58:52
Quote from: Cirius on November 20, 2012, 21:50:39 Dobio sam dojavu da se  fog de pljee  neće predugo zadržavati u projektovanim baričkim uslovima    :103:    :28:
Isto sam razmisljao  :122:
realno gledano  posle ove oblacnosti  magle ne bi trebalo biti duzi vremenski period u toku sjutrasnjeg dana (odradila je danas posao ,nije dala filipu da sleti u pljevlja  :67:)  druga stvar bi bila da je vedra noc

Admin

Do 23:00 stiglo je 20 prognoza.

Jocko

Ja tek počinjem raditi...

P.S
Nešto mali broj pristiglih prognoza? No možda je to standard, te će se brojka barem udvostručit do ponoći.  :11:

Gabesz20

Poslato, nadam se  boljem nego predhodna dva kola. Srecno svima

Miloš

Uh, nešto baš malo pristiglih prognoza. Bojim se da moja koncepcija odudara od Cirusove, makar kad je porast pritiska u pitanju.
Sat i kusur sam sastavljao prognozu, od toga je sat otpalo na Tmax za Pljevlja, a kusur za sve ostalo. Na kraju ću i sve pogoditi, a na Pljevlja ću dobiti negativni.
Mislim da je sve ostalo teže promašiti nego pogoditi u ovom kolu (osim i Tmin koja takođe zavisi od još nekih detalja).

Fraka

Pocelo je da me nervira ovo kolo haha. Sve gledam ova pljevlja mrcena...  :107: :107:

Miloš

A svi kao nešto hoćemo da izmudrimo, a na kraju vidim da ćemo svi jako slično staviti. Uvijek tako biva.

Cirius

:83:     ne uzimaj za ozbiljno ništa što napišem u ovom dijelu foruma ...   to je samo    :111:    pred slanje.  Meni je Tmin uzela i nešto više vremena od  pljee Tmax ...   srećno svima    :121:     :116:

Miloš

Mi smo majstori da zbunimo ljude koji čitaju naše komentare ovdje i misle da će što pametno da pročitaju.  :110:

Fraka

Quote from: Miloš on November 20, 2012, 23:42:22 A svi kao nešto hoćemo da izmudrimo, a na kraju vidim da ćemo svi jako slično staviti. Uvijek tako biva.

Jos nije vrijeme da se rizikuje ista  :77:

Transmat

jos da ga ja zamutim ovdje sa komentarom :)))   ha bolje da ne pocinjem.

Miloš

Kod prognoze za Pljevlja, najvažnije je obratiti pažnju na koncentraciju zagađujućih materija u vazduhu od strane Termoelektrane. One često posluže kao aeorosoli za formiranje magle i stratusne oblačnosti. Pa vi vidite!  :77:

Mađo

Neznam...  :02:  

Poslao pa što Bóg dá.   :83:

Admin

Postavljeno.
Bio sam ubijeđen da su Stenli i StefanLP poslali prognoze, ali ...

Fraka

Zvanicno najvisa T za pljevlja!  :119:

Shody

Admine je li možeš provjerit moje podatke? Uvjeren sam da sam za Pljevlja stavio 9.0°C a za vjetar 6, nažalost nisam sačuvao kopiju
Ili sam to planirao stavit pa zaboravio  :120:

Mađo

Neka ti to Šodi  :11:  I ja bih sad promijenio pođešto nó mi ne može bit  :60: